Loading...


Και μαζί με αυτόν δοξάστε όλους τους εθνικούς ήρωες της σύγχρονης Ελλάδας:
Παππά - Τσακαλώτο - Φίλη - Πολάκη και όλα τα άλλα υπουργικά στελέχη που έδωσαν και δίνουν λυσσαλέες μάχες για να σώσουν τη χώρα μας, κάτι που πέτυχαν και που θα πρέπει να τους το αναγνωρίσει σύσσωμος όλος ο Ελληνικός λαός!!!


Συγγνώμη, αλλά κατάλαβε κανείς ότι αυτό το συνέδριο μας οδηγεί σε άλλες εποχές και ότι είναι κατ’ εικόνα και ομοίωση ενός συνεδρίου ολοκληρωτικού καθεστώτος, τύπου τουλάχιστον πρώην Σοβιετικής Ένωσης αν όχι Β. Κορέας;


Ποιους άλλους οι μονίμως ανόητοι εκτός από τους εαυτούς τους προσπαθούν να κοροϊδέψουν; Προφανώς είχαν ως στόχο τον λαό για να κερδίσουν τις εντυπώσεις, αλλά ξέχασαν τα αλαζονικά ανθρωπάκια να δουν τι συμβαίνει έξω από τις πόρτες τους. Πότε επιτέλους θα προσγειωθούν να δουν την πραγματικότητα και το κακό που έκαναν και κάνουν στη πατρίδα τους, να φύγουν νύχτα να γλυτώσουν μήπως προλάβει να σωθεί η χώρα και ο λαός;     


Με αυτές της ιαχές δοξασίες ευλογώντας τα γένια τους και το prive παρτάκι τους, τι προσπαθούν να πουν στον λαό, όταν μια ολόκληρη κοινωνία άβουλη και ανήμπορη ζει το καθημερινό της δράμα περιμένοντας να ’ρθει το χειρότερο;


Αναρωτιέται κανείς, τι συμβαίνει με όλο αυτό το συνονθύλευμα κι αν ζουν όντως στην ίδια χώρα με μας. Ο κόσμος πεινάει, χάνει τα σπίτια του και ψάχνει να βρει τρόπο να επιβιώσει σε ένα κράτος ανύπαρκτο με ένα διαλυμένο σύστημα υγείας, ζώντας κάθε στιγμή και καθημερινά το ίδιο δράμα και αυτοί όλοι οι βαρεμένοι και βολεμένοι με τους παχυλούς μισθούς τους και με τα ανά τον κόσμο πληρωμένα με αίμα από τον λαό μας ταξιδάκια τους, έχουν στήσει το δικό τους πάρτι εξουσίας πάνω από τα λιπόσαρκα κουφάρια μας!

Όλοι αυτοί οι απίθανοι δοσίλογοι, που παρέδωσαν τη χώρα στους δανειστές και που μας οδηγούν πλέον σίγουρα στο 4ο μνημόνιο!


Αυτοί που αρνούνται να κάνουν το πιο δίκαιο και αυτονόητο για έναν οποιονδήποτε στοιχειωδώς νοήμονα άνθρωπο, αυτό που ήδη θα ’πρεπε να είχαν κάνει, να προηγηθούν οι δανειολήπτες των funds για την εξαγορά των δανείων τους και όχι να τα παραδώσουν στα σιχαμερά αυτά όντα που θα πάρουν μαζί με τον εθνικό πλούτο της πατρίδας τους, τα σπίτια και τις περιουσίες όλου του Ελληνικού λαού!!!


ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ!


Με ένα λαό στην απόλυτη εξαθλίωση, μην έχοντας ελπίδα και όραμα για το μέλλον, με όλους τους γείτονες να θέλουν να πάρουν τη μισή Ελλάδα και με δίχως διεθνή στήριξη από πουθενά και από κανέναν. Μικρές και μεγάλες δυνάμεις μας γύρισαν τη πλάτη, αντιμετωπίζοντας μας ως παρίες της παγκόσμιας κοινότητας, με αναδυόμενα μονίμως διεθνή και εγχώρια σκάνδαλα και με τις χειρότερες των σχέσεων με όλους αυτούς που αποφασίζουν για την ύπαρξη μας, λαού και Έθνους!


Ωστόσο, πιστέψτε ότι, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στη χώρα μας, αυτοί θα πάρουν ως προδότες αυτό που τους αξίζει και η στιγμή αυτή πλησιάζει!!!


Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr      

                                                                                                       
© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!