Loading...


Πρέπει να αντιληφθείτε ότι φέρετε την απόλυτη ευθύνη μιας ανομολόγητης πράξης, μιας εμφανούς προδοτικής και καταστρεπτικής πράξης μη αναστρέψιμης, που μοιραίως θα οδηγήσει στο χάος οικονομικά και κοινωνικά ολόκληρη τη χώρα. Δείτε μόνο τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες για να καταλάβετε που οδηγείτε τον τόπο!


Ωστόσο, αν αποφασίσατε δια της απουσίας σας εκ του συνεδρίου να προετοιμάσετε το έδαφος για την αποχώρηση σας, μην αυταπατάστε ότι θα απαλλαγείτε των βαρύτατων ευθυνών σας για την ανήκεστη βλάβη που θα προκαλέσετε στον λαό και στο κράτος επιμένοντας να μην ψηφίζετε τον νόμο, να προηγηθούν οι δανειολήπτες των funds της αγοράς των δανείων τους!


Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι είστε εσείς ο κύριος υπεύθυνος της απόρριψης αυτού του αιτήματος, μιας απόρριψης που εξυπηρετεί μόνο τα δυσώδη συμφέροντα των funds, καθώς αυτό επιβεβαιώθηκε και από την επίσημη διάψευση σας από τον κ. Γιούνκερ!!!


Μετά από αυτή τη στάση σας κύριε Σταθάκη απορίες για μας και ερωτήσεις δεν υπάρχουν, κρατήστε τες για τον εαυτό σας, γιατί θα τις χρειαστείτε κατά την απολογία σας. Το γελοίο δε κίνητρο που επικαλείστε ως δικαιολογία για την αρνητική σας στάση, όπως ήδη έχω αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μου, μόνο προς ηλιθίους θα μπορούσατε να το απευθύνετε και όχι προς νοήμονα άτομα. Ντροπή, βρείτε κάτι άλλο να επικαλεσθείτε!


Ωστόσο, παρακαλώ, πριν πάτε σε ένα από τα 30 ακίνητα σας να μετρήσετε τα εντός και εκτός Ελλάδος εκατομμύρια σας, μελετώντας τρόπους να γλιτώσετε φόρους αυξάνοντας  τη περιουσία σας και τις καταθέσεις σας (ξέρετε εσείς πως να το κάνετε), πίνοντας το ουισκάκι σας ή τη σαμπάνια σας και εγώ πάρω τον δρόμο για τα δύσμοιρα εγγόνια μου που “φροντίζετε” γι’ αυτά και για τους γονείς τους μέλλον να μην έχουν, πείτε μου παρακαλώ ως υπεύθυνος της πράξη σας και υπουργός, τι να απαντήσω σ’ αυτούς που χρωστάνε σε τράπεζες και δημόσιο, που δεν χρώσταγαν ποτέ πληρώνοντας τα πάντα και τώρα εκεί που τους καταντήσατε δεν έχουν που να κρύψουν τη ντροπή τους, πριν χάσουν όχι μόνο την αξιοπρέπεια τους και το σπίτι τους, αλλά κυρίως τα σπίτια των παιδιών τους και των εγγονιών τους και βρεθούν όλοι μαζί στον δρόμο και στα συσσίτια!


Επίσης παρακαλώ λύστε μου έναν γρίφο, γιατί προσωπικά αδυνατώ να βρω την απάντηση. Πώς μπορεί ένας συνταξιούχος έχοντας ως μοναδικό πλέον έσοδο την κουτσουρεμένη σύνταξη του να ζήσει στο σημερινό κοινωνικό γίγνεσθαι και ταυτόχρονα να πληρώνει φοροενοίκιο για το ίδιο του το σπίτι και ΕΝΦΙΑ για τα 2-3 ξενοίκιαστα ακίνητα των αντίστοιχων παιδιών του, φτιαγμένα με τους αγώνες και το αίμα μιας ολόκληρης ζωής. Επίσης να πληρώνει τις μηνιαίες δόσεις της όποιας ρύθμισης του και να εξυπηρετεί το δάνεια του με παιδιά άνεργα ή με μισθό 500 ευρώ.


Και για να προλάβω κάποια πιθανή “αφελή” σκέψη και θέση σας, καθώς έχετε αποδείξει ως άτομα και κυβέρνηση ότι μπορείτε να αυτογελοιοποιείστε, υπενθυμίζω ότι καταφέρατε η αγορά των ακινήτων να είναι νεκρή. Τόσο κατεστραμμένη, που ενώ σε προηγούμενη περίοδο θα μπορούσαν με την πώληση ενός ακινήτου να αποπληρώσουν τα όποια δάνεια τους και τις άλλες υποχρεώσεις τους, τώρα έστω κι αν τα πουλούσαν όλα, πρώτον και πάλι θα όφειλαν και δεύτερον θα έχαναν τα πάντα!


Και όλα αυτά γιατί εσείς και η κομματική σας παρέα, οι τάχα αριστεροί που καταβαραθρώσατε τις αξίες, τις αρχές και τα ιδεώδη όλων αυτών που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για τα  πιστεύω τους, τολμάτε  σήμερα  να βυσσοδομείτε  ανεξέλεγκτα πάνω στα κουφάρια τους και στην γραμμένη με αίμα ιστορία τους !


Κύριοι να ‘στε σίγουροι ότι τα ονόματα σας θα καταγραφούν στην ιστορία με τα μελανότερα γράμματα και αενάως θα αποτελείτε την μεγαλύτερη ντροπή της Διεθνούς Αριστεράς
!


Τέλος, πάψτε να κοροϊδεύετε τους άμοιρους δανειολήπτες και αυτούς που χρωστούν στο κράτος, ότι με το νομοσχέδιο που θα φέρετε στη Βουλή τις προσεχείς ημέρες θα λύσετε τα προβλήματα τους και που έως πριν της κρίσης δεν όφειλαν σε κανέναν διατηρώντας την αξιοπρέπεια τους ή έστω κι αν χρώσταγαν, εξυπηρετούσαν πάντα όλες τις υποχρεώσεις τους, έως να τους μεταλλάξετε σε φτωχούς, πένητες και παρίες!


Αφήστε επιτέλους αυτά τα γελοία παιχνίδια και μην πιστεύετε ότι μπορείτε να ξεγελάσετε για άλλη μια φορά τους πολίτες αυτής της χώρας, πλην κάποιων ανόητων και φανατικών που θα υπάρχουν πάντα, όπως και κάποιων άλλων που τους βολεύετε για να σας υπηρετούν!


Ψηφίστε άμεσα τον νόμο να προηγηθούν των funds όλοι οι δανειολήπτες, είναι το πρώτο που πρέπει να κάνετε και ταυτόχρονα καλύψτε όχι μόνο τους έχοντες τις πρώτες κατοικίες, αλλά συμπεριλάβετε και αυτούς που έχουν κάποια αντίστοιχα ακίνητα όσα και τα παιδιά της οικογένειας τους, γιατί και αυτοί είναι σε χειρότερη μοίρα από τους άλλους, ανήμποροι να αντιδράσουν εκεί που τους οδηγήσατε και θα χάσουν τα πάντα!!!
   


Φορολογήστε και πάρτε αυτά που θέλετε από αυτούς που έχουν τα επιπλέον ακίνητα, όχι από αυτούς τους βιοπαλαιστές που θέλουν να σώσουν τις οικογένειες τους!!!!!!               


Είναι αυτό που πρέπει και επιβάλλεται να κάνετε, αν θέλετε να διαφυλάξετε το κράτος, την οικονομία και τον λαό από τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται να καταστρέψει τα πάντα!


Οτιδήποτε άλλο κάνετε, θα είναι ένα επιπλέον λάθος μοιραίο για όλους!


Και εσείς πολίτες που θα διαβάσετε αυτό το άρθρο, μπείτε, δείτε και ψηφίστε εδώ στέλνοντας το μήνυμα μας προς όλους τους Έλληνες εντός κι εκτός της χώρας, δίνοντας μας τη δύναμη να βοηθήσουμε τη χώρα και τον λαό μας. Η πατρίδα μας λεηλατείται και ο λαός μας σύρεται στη δυστυχία και απαξίωση, ας κάνουμε όλοι το χρέος μας!


Β.Αναγνώστου                                                     ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

www.manifesto.com.gr 
                

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!