Loading...


Κατάφεραν τελικά, όλη η Ελλάδα να ασχολείται με δυο θέματα. Με τις άδειες των καναλιών και τον ανασχηματισμό. Φαίνεται ότι τα προβλήματα της χώρας μας, αρχίζουν και τελειώνουν εκεί, όλα τα άλλα έχουν λυθεί!

 
     Και σε όλο αυτό το στημένο σκηνικό έχουν και την αμέριστη συμπαράσταση των Μ.Μ.Ε., τα οποία εξυπηρετώντας τα δικά τους ιδιοτελή συμφέροντα όπως πάντα, αποπροσανατολίζουν τον λαό στηρίζοντας τη κυβέρνηση. Όλα θυσία στον βωμό του κέρδους και του συμφέροντος!


     Η χώρα βουλιάζει και χάνεται μαζί με τον λαό της, οι εχθροί είναι έτοιμοι να περάσουν τα σύνορα και όλοι κοιτούν την πάρτη τους. Οι μεν πρώτοι να διατηρηθούν στην εξουσία έστω και ως μια κυβέρνηση δοσίλογων και οι δεύτεροι δεν σταματούν να μας βομβαρδίζουν με τους 2.000 εργαζόμενους που θα χάσουν τις δουλειές τους διατηρώντας το ως πρώτη είδηση από την πρώτη στιγμή που πρόεκυψε ως θέμα, λες και αυτό είναι που ενδιαφέρει τον Ελληνικό λαό και τα εκατομμύρια των άλλων ανέργων. Ντροπή!


     Κύριοι, δείξτε λίγη σοβαρότητα και αλτρουισμό, δεν υπάρχετε μόνο εσείς σ’ αυτόν τον τόπο. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε χειρότερη μοίρα από εσάς. Αρκετά!    

     Στην πατρίδα σας υπάρχουν πάνω από 1.500.000 άνεργοι και άλλοι τόσοι πεινασμένοι των 100 και των 300-400 ευρώ, αυτοί δεν είναι πολίτες της ίδιας χώρας;
     Ντροπή σας και πάλι, γιατί ανόητοι πέρα απ’ αυτό, δεν καταλαβαίνετε καν ότι προκαλείτε τον λαό! 

    
     Μάθετε λοιπόν ότι, το τελευταίο που μας απασχολεί είναι αν αύριο βρεθείτε χωρίς δουλειά, γιατί η σκέψη μας βρίσκεται στα εκατομμύρια των ανέργων και σε όλα τα άλλα οικονομικά και Εθνικά προβλήματα του λαού και της χώρας.      

     Τόσα χρόνια για όλα τα φλέγοντα θέματα της πατρίδας σας, θέλοντας να διατηρήσετε τα οφίτσια σας,  “ποιούσατε την πάπια”. Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσετε και εσείς το δικό σας τίμημα, όποιο κι αν είναι αυτό. Αφήστε λοιπόν τα κλάματα λύπης ή χαράς και πάψτε να γελοιοποιήστε και να προκαλείτε!  

    
     Επιπλέον, είστε οι κυρίως υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας.  

     Για να εξυπηρετείτε τα συμφέροντα σας και για να τα έχετε καλά με όλες τις κυβερνήσεις, παίρνοντας μαζί με αυτές ασυστόλως δάνεια κατοχυρώνοντας και τα όποια άλλα προνόμια σας, αδιαφορήσατε σκανδαλωδώς για τα προβλήματα του λαού.           


     Αν επιτελούσατε όπως οφείλατε το χρέος σας, θα ‘πρεπε να στηρίξετε από την πρώτη στιγμή τον αγώνα κάποιων ιδιωτών, site και φορέων, όπως της κας Νούκα και της δικής μας ιστοσελίδας, που ίσως είμαστε και οι μοναδικοί που από το 2013 προβλέψαμε έγκαιρα τι θα συμβεί και που δεν πάψαμε στιγμή να αγωνιζόμαστε κόντρα στις δυσώδεις προσπάθειες άρνησης της κυβέρνησης και όλων των άλλων δολοπλόκων και λαμογιών που έβαλαν σκοπό να ιδιοποιηθούν τα πάντα καταστρέφοντας τη χώρα μας!


     Ωστόσο, μόνιμα και σκόπιμα όλα αυτά τα χρόνια κωφεύατε στις εκκλήσεις του λαού, αποφεύγοντας να πιέσετε για την επίλυση του προβλήματος του.    

     Μιλάμε για 5.000.000 Έλληνες που θα χάσουν τις περιουσίες τους από τις τράπεζες και τα funds, γιατί ο βολεμένος και παραβατικός Σταθάκης, ο πρωθυπουργός και όλο το άλλο συνονθύλευμα που μας κυβερνά, σκέπτονται, αποφασίζουν και ενεργούν ως εκτελεστικά όργανα των δανειστών και κυρίως ως δοσίλογοι της χώρας!

    
     Πώς είναι δυνατόν, να μη δίνουν την προτεραιότητα στους δύσμοιρους και ανήμπορους δανειολήπτες συμπατριώτες τους να προσπαθήσουν να εξαγοράσουν τα δάνεια τους με ίδιους όρους και να τα παραδίδουν στα funds;
     Εδώ μιλάμε πλέον για εσχάτη προδοσία και συνεργείτε  σ’ αυτό και εσείς!

    
     Κύριοι, φαντάζεστε τι θα συνέβαινε στη χώρα μας αν αυτό που κάνετε κάθε μέρα και κάθε στιγμή για τις άδειες σας, το κάνατε για τα κόκκινα δάνεια; Θα είχε ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα και ήδη θα είχε ψηφιστεί ο νόμος στη Βουλή!    

     Κι όμως, πλην κάποιων ελαχίστων αναφορών, αποσιωπάτε το μεγαλύτερο σκάνδαλο και το φρικιαστικότερο έγκλημα που θα συμβεί μετά τον Β΄Π.Π. σε βάρος του λαού, της εθνικής μας κυριαρχίας και της οικονομίας μας. Και φυσικά οι συνέπειες θα είναι πολλαπλές, μη αναστρέψιμες και καταστρεπτικές για τον τόπο και όλο τον λαό! 


     Και επειδή για το συγκεκριμένο θέμα όλα τα έχουμε πει και καμία απάντηση στοιχειωδώς λογική δεν έχει δοθεί, αυτό που κάποιοι ως εικασία το ανέφεραν αρχικά, αποδεικνύεται ότι είναι η μόνη απάντηση στο ως άνω ερώτημα και μη αμφισβητήσιμη.  


     Αποτελεί βεβαιότητα πλέον ότι η σιωπή αυτή, δεν εξυπηρετεί μόνο τα οικονομικά συμφέροντα των funds, αλλά και όλων των ισχυρών της χώρας και μεταξύ αυτών και των καναλαρχών, οι οποίοι και αυτοί κάτω από κάποια εταιρικά σχήματα “ανωνύμων”, ΘΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


     Αυτά, για να μην πιστεύετε όλοι εσείς που εμπλέκεστε σ’ αυτό το ανομολόγητο έγκλημα κατά του λαού, ότι οι πολίτες αυτής της χώρας δεν ξέρουν τι συμβαίνει στον τόπο τους. Έχουν γνώση οι φύλακες κι αυτό μην το ξεχνάτε!Β.Αναγνώστου                                                     
www.manifesto.com.gr


Υ.Γ. Τι δουλειά είχατε εσείς κ. Τσίπρα στον Άη Στράτη; ΝΤΡΟΠΗ! Πώς τολμήσατε να πατήσετε αυτά τα ιερά χώματα και να πιάσετε στο στόμα σας αυτούς τους ανθρώπους; Αυτό που κάνατε, μόνο ως ιεροσυλία μπορεί να χαρακτηρισθεί. Αναρωτιέμαι, τι άλλο πια μας περιμένει να δούμε από σας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και πάλι! Ως πότε θα επιβουλεύεστε την ιστορία και τους αγώνες των άλλων;

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!