Loading...


Το τέλος τους είναι προδιαγραμμένο από καιρό και δεν θα αποτελούσε είδηση για κανέναν, αν αυτό συμβεί πριν φύγει ο χρόνος.  Ωστόσο, αυτό που απεύχομαι είναι, τα επόμενα χειρότερα να μη μας βρουν με αυτή την κυβέρνηση!

    
     Και προσέξτε, δεν λέω ότι οι επόμενοι που θα ‘ρθουν θα σώσουν τη χώρα!

     Εκεί που οδήγησαν την Ελλάδα και τον λαό μας, δεν ξέρω αν μπορεί πλέον να υπάρξει σωτηρία για μας, αν ακολουθήσουμε ως χώρα την εφαρμογή των μνημονίων!

     Λυπάμαι γι’ αυτή την αναφορά, αλλά φοβάμαι, πως αυτό δεν αποτελεί πλέον τη λύση του προβλήματος μας. Θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε άμεσα τη λύση αλλού και αυτό προϋποθέτει τουλάχιστον πολιτικούς νοήμονες και πατριώτες, όχι λαμόγια και δοσίλογους, όπως απαιτεί επίσης και λαό ενωμένο, κάτι που δυστυχώς υπολειπόμεθα και των δύο! 


     Είναι σαφές πλέον ότι με τις υπογραφές τους κάτω από τα μνημόνια παρέδωσαν τελικά τη χώρα στους δανειστές, μεταλλάσσοντας τον λαό μας σε σκλάβους και την Ελλάδα σε αποικία! 

     Δεν ξέρω στο μέλλον αν τα δισέγγονα και τρισέγγονα μας θα ξαναζήσουν κάποτε ως ελεύθεροι πολίτες, κι αν τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι τα σημερινά ή κάτω από τη Λάρισα και με το Αιγαίο στα χέρια των Τούρκων! 

     Ωστόσο, αυτό που ξέρω είναι, ότι αυτοί που μας κυβερνούν, υπολείπονται νοημοσύνης, ήθους και άλλων πολλών στοιχείων που χαρακτηρίζουν τους νοήμονες ανθρώπους και πολιτικούς και κυρίως ότι είναι ανθέλληνες και προδότες της πατρίδας τους και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

     Δεν τους αγγίζει τίποτα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι, να διατηρηθούν στην εξουσία με οποιοδήποτε τίμημα, έστω κι αν αυτό είναι η προδοσία. Αυτοί είναι!      
  
          


     Στιγμές τραγικές για την πατρίδα μας, όταν οι Τούρκοι με όλους τους άλλους γείτονες μας δεν σταματούν στιγμή τις προκλήσεις, τα έχουν βρει μήνες τώρα μεταξύ τους και ετοιμάζονται να πάρουν τη μισή Ελλάδα προσαρτώντας και τα κατεχόμενα της Κύπρου, εξοπλίζοντας ταυτόχρονα τις δυνάμεις τους, προετοιμάζοντας ακόμα και τη Διεθνή Κοινότητα γι’ αυτά που θα μας κάνουν, η κυβέρνηση μας ασχολείται με τα κανάλια και με τα του οίκου της.  

     Αν αυτοί είναι Έλληνες, εγώ είμαι Τούρκος και εσείς Μωαμεθανοί, αλλά ποιος ξέρει, ίσως ο πρωθυπουργός γνωρίζει κάτι περισσότερο, γι’ αυτό ας προετοιμαζόμαστε και εμείς για τη μετάλλαξη μας!

    
     Και το χειρότερο όλων! Κατάφεραν να μείνουμε δίχως φίλους και συμμάχους, κάτι που μόνο αυτοί θα μπορούσαν να κάνουν. Με ταμεία άδεια και έναν λαό φτωχοποιημένο στα όρια της εξαθλίωσης, εξαγριωμένο και με τις ένοπλες δυνάμεις του τόπου ανεβασμένες και αυτές στα κάγκελα, έτοιμες να μπουν στη Βουλή μαζί με τους συνταξιούχους και τους άνεργους ν’ αρχίσουν να κρεμάνε, όχι τους απέναντι αλλά τους δικούς μας, αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στον γκρεμό, στη φτώχεια και στην καταστροφή και που το μόνο που δεν πρόλαβαν να κάνουν ακόμα είναι, να χάσουν έναν πόλεμο και να συρρικνώσουν τη πατρίδα τους, αυτές τις τόσο επικίνδυνες για τη χώρα μας στιγμές, αυτοί εξακολουθούν να παίζουν με την ύπαρξη και το μέλλον του λαού και της χώρας.      

     Αυτοί τελικά, δεν είναι άνθρωποι, ούτε καν Έλληνες κι όμως μας κυβερνούν!

    
     Λυπάμαι πολύ που είμαι αναγκασμένος κι αυτή τη φορά να γίνω μάντης κακών, ωστόσο, ας ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα, εφόσον δεν είμαστε άξιοι ως λαός να προνοήσουμε τι θα πάθουμε χρίζοντας τους κυβέρνηση και μάλιστα για δεύτερη φορά και όχι μόνο γι’ αυτό, καθώς συνεχίζουμε δυστυχώς το λάθος μας να τους διατηρούμε ακόμα στην εξουσία!

 

Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr


© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!