Loading...

 
Κύριοι, μάθετε επιτέλους ότι πρέπει να εξασκείτε το επάγγελμα σας ως ένα λειτούργημα. Είστε η τέταρτη εξουσία, κατά πολλούς ίσως και η πρώτη, γιατί μπορείτε να ανεβάζετε και να ρίχνετε έως και κυβερνήσεις!   

     Ωστόσο, αυτό σας καθιστά συνυπεύθυνους για ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας. Να θυμάστε ότι τα πάντα δεν είναι συμφέροντα και χρήμα και ο λαός μας λέει: “ό,τι σπέρνεις αυτό θερίζεις”.Είναι αυτό ακριβώς που πληρώνετε αυτή τη περίοδο, πλέον του ότι χάσατε τη στήριξη και την εκτίμηση του λαού!                           
     Προσπαθήστε λοιπόν μήπως την ξανακερδίσετε!

     Μετά τον χθεσινοβραδινό ανασχηματισμό ως και αυτή τη στιγμή, κανένας από σας δεν έχει αναφερθεί στη “φυγάδευση” του κύριου υπεύθυνου του μεγαλύτερου πολιτικοοικονομικού σκανδάλου της μεταπολεμικής περιόδου, της πλέον ακραίας και προδοτικής πράξης ενός υπουργού και συγκεκριμένα του κ. Σταθάκη, σε βάρος όλων των ιδιοκτητών του Ελληνικού λαού (γιατί μοιραίως αυτό θα συμβεί)!       

     Δια της σιωπής σας, δεν αντιλαμβάνεστε ότι προσφέρετε κάλυψη και προστασία σε έναν υπουργό που με την πράξη του να αρνηθεί έως την τελευταία στιγμή της δυσώδους αποχώρησης του, να παραχωρήσει το δικαίωμα στους ανήμπορους συμπατριώτες του να προηγηθούν των funds της εξαγοράς των δανείων τους, δεν δίνει την ευκαιρία στους δύσμοιρους αυτούς πολίτες, (όσοι θα μπορούσαν να το κάνουν με τη βοήθεια κάποιων δικών τους ανθρώπων), να σώσουν τις περιουσίες τους!

     Για να αντιληφθούμε δε όλοι το μέγεθος της διαπλοκής και της εξαπάτησης του ελληνικού λαού, δείτε το βιογραφικό αυτού του “Έλληνα” που ανέλαβε τα καθήκοντα του κ. Σταθάκη, ο οποίος απέδρασε ως φυγόδικος γι’ αλλού, πιστεύοντας ότι εν καιρώ θα ξεχαστεί η πράξη της προδοσίας του.    
     Μια πράξη που ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΝ Κ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ, οσονούπω πρώην πρωθυπουργό της ανελεύθερης χώρας μας!

    
     Παρακαλώ πολύ μπείτε εδώ και διαβάστε το βιογραφικό του νέου υπουργού!

     Αν αυτός είναι Έλληνας, πρώτον, εμείς όλοι οι άλλοι είμαστε Αμερικάνοι και δεύτερον, αν αυτός δεν είναι ένας στρατολογημένος πράκτορας των funds και του Δ.Ν.Τ. απεσταλμένος να ενεργήσει ως εκτελεστικό τους όργανο και εις γνώση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ εκτελώντας συντεταγμένη αποστολή, να φροντίσει να ιδιοποιηθούν οι μέντορες του με διαδικασίες συνοπτικές τις περιουσίες όλων των Ελλήνων, τότε εμείς δεν είμαστε Έλληνες, είμαστε Αφρικάνοι!


     Αδέλφια, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Μας περιμένουν μέρες ανείπωτες που δεν θα ‘θελε κανένας από μας ποτέ να ζήσει!

     Ωστόσο, ό,τι προβλέπουμε κάθε φορά δυστυχώς συμβαίνει. Ακόμα και την αποχώρηση - φυγάδευση αυτού του δοσίλογου την προαναγγείλαμε προ αρκετών άρθρων, δείτε το άρθρο, “Κ. ΣΤΑΘΑΚΗ, ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!”

    
     Αυτό όμως δεν αλλάζει τα πράγματα, αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!


Β. Αναγνώστου                                                    
www.manifesto.com.gr


ΥΓ. Παρακαλώ δείτε εδώ και ψηφίστε για τους συμπατριώτες μας και την Ελλάδα!!!

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!