Loading...


Πατριώτες, δεν είναι καλά ο άνθρωπος. Δεν πρόλαβε καν να εκλεγεί και άρχισε τα πυροτεχνήματα. Φανταστείτε τι θα πει και τι θα κάνει υπέρ της Τουρκίας, όταν αναλάβει τα καθήκοντα του!


     Όχι, δεν έλαβε υπ’ όψη του την από αιώνες φίλη και σύμμαχο του Ελλάδα και δεν σεβάστηκε τους τρεις Έλληνες στενούς του συνεργάτες, δεν τήρησε καν τα προσχήματα και το όποιο πρωτόκολλο θα ‘πρεπε να ακολουθήσει σεβόμενος τη χώρα μας, όπως και τους θεσμούς της δικής του χώρας!


     Άσχημες μέρες περιμένουν την Αμερική και τους πολίτες της, αλλά και όλο τον πλανήτη. Αυτός δεν μπορεί να είναι ο νέος πλανητάρχης και εγγυητής της παγκόσμιας έννομης τάξης, ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί τις παγκόσμιες εξελίξεις διαφυλάσσοντας την παγκόσμια ειρήνη!


     Δεν είναι καλά ο άνθρωπος και αυτό φάνηκε στην προεκλογική του εκστρατεία.    
     Τώρα διαπιστώνεται αμέσως μετά την εκλογή του που άρχισε τις γαλιφιές και τις κολοτούμπες, ωσάν να ήταν ο ηγέτης ενός εξαρτημένου κρατιδίου και όχι του ισχυρότερου έθνους επί της γης!                          
    
     Συγγνώμη, αλλά μιλάμε για το απόλυτο ξεβράκωμα ενός ηγέτη, κι αυτό δεν δικαιολογείται όταν είσαι ο πρόεδρος των USA!

    
     Μετά τις χθεσινές του θέσεις, θα αναρωτιέται προφανώς όλος ο πλανήτης για τις δηλώσεις του και για την ενδοτικότητα του απέναντι στην Τουρκία και τη Ρωσία, δηλώσεις που καταδεικνύουν τουλάχιστον έναν ανιστόρητο, ανώριμο, επικίνδυνο και άσχετο με την πολιτική τύπο, θιασώτη της δικτατορίας του Ερντογάν και προσωπικά του ιδίου, κάτι που προμηνύει μεγάλα προβλήματα για τις USA και για όλη την ανθρωπότητα!

    
     Παρακαλώ, αν δεν προλάβατε χθες, δείτε τις δηλώσεις του σήμερα και κρίνετε μόνοι σας. Δεν ξέρω όντως πως θα νοιώθουν τώρα  αυτοί που τον ψήφισαν, ωστόσο, προσωπικά πιστεύω ότι αυτός ο απερίγραπτος τύπος, αποτελεί ντροπή για τις USA.
 
     Θεωρώ πως σύντομα πολλοί εκ των ψηφοφόρων του θα καταλάβουν το λάθος τους, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να το διορθώσουν. Ας μην κοιμούνται πάντως ήσυχοι γιατί μετά από 65 ήμερες θα έχει στην κατοχή του το κουμπί των πυρηνικών!


     Συγγνώμη, αλλά τώρα ήρθε η χρονική στιγμή που θα πρέπει άμεσα να αλλάξει πολλά και η Ευρώπη!       

     Πάνω σ’ αυτό ίσως αναφερθούμε στο επόμενο άρθρο μας.

    
     Ωστόσο, αυτοί που μπορούν και κάνουν ακόμα προσευχές, ας κάνουν άλλη μία κάτι να συμβεί, να μη φτάσει αυτό το “πράμα” στην ημέρα της ορκωμοσίας του

     Και για τους άλλους που δεν θέλουν να κάνουν και βρίσκονται στην Αμερική, ας ενωθούν με τους ξεσηκωμένους, να ξυπνήσουν ακόμα και τους πεθαμένους να βγουν στους δρόμους, μήπως και προλάβουν το κακό!


     Και εσύ Ευρώπη μαζί με ‘μάς, άρχισε να τρέμεις, καθώς οι μέρες που έρχονται μ’ αυτόν Πλανητάρχη δεν θα ‘ναι καλές, θα ‘ναι μαύρες και ανείπωτες για όλους!!!

 

Β. Αναγνώστου                                            
www.manifesto.com.gr


© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!