Loading...


Μπράβο στο Σκάι και συγχαρητήρια στον πρωτοκλασάτο δημοσιογράφο τους Βασίλη Λυριτζή, στον δικαίως πλέον ανακηρυχθέντα σε επίτιμο πρόεδρο όλων των αναρχικών της χώρας!

    
     Κύριε Αλαφούζο, σας υποσχόμεθα ότι θα ξυπνάμε κάθε πρωί στις 6 τα παιδιά μας να ακούν το κήρυγμα του δημοσιογράφου σας, προκειμένου να εμπεδώσουν όλες τις θέσεις και τις απόψεις του, για να δημιουργήσουμε επιτέλους τη νέα γενιά των σκληρών αναρχικών και τρομοκρατών της χώρας.

     Είναι αυτό που χρειάζεται η πατρίδα, γι’ αυτό παρακαλώ επιτρέψτε μας να σας ευχαριστήσουμε εκ μέρους όλου του Ελληνικού λαού!


     Ταυτόχρονα, παρακαλούμε πολύ αναβαθμίστε τον, ανακηρύσσοντας τον σε εκπρόσωπο σας και φυσικά εφ’ όσον τον στείλετε αρχικά για μετεκπαίδευση στο Σύριζα για να πάρει και τα διαπιστευτήρια  του κ. Τσίπρα, αμέσως μετά στείλτε τον στους ΙSIS να πάρει ντοκτορά!


     Όμως επιτρέψτε μου παρακαλώ να σας πω την ταπεινή μου γνώμη.

     Αν αυτός ο άνθρωπος αύριο το πρωί ανοίξει την εκπομπή σας, (ειλικρινά δεν ξέρω και δεν με αφορά πόσα λάθη έχετε κάνει στη ζωή σας αλλά,) αυτό, θα είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα λάθη σας!


     Και επειδή αγαπητοί μου φίλοι, βεβαίως το σοβαρό μας θέμα δεν είναι ο κ. Λυριτζής, αυτό ως θέμα ας απασχολήσει τον κ. Αλαφούζο.


     Αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει εμάς και όλο τον Ελληνικό λαό είναι η είδηση της ημέρας η οποία κατά την άποψη μου δεν είναι άλλη, από ότι τα ΣΚΟΠΙΑ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.


     Το πρώτο ερώτημα λοιπόν είναι αν έχουμε κυβέρνηση και το δεύτερο είναι αν θα το χειριστεί σωστά, καθώς μας έχει αποδείξει ότι αδυνατεί να διαπραγματευτεί και να διεκδικήσει οτιδήποτε αφορά τα εθνικά μας θέματα.

    
     Και επειδή τους αγώνες θα τους παρακολουθήσει όλη η γη, είναι η  μεγάλη ευκαιρία της χώρας μας να απαιτήσει άμεσα να αποσυρθεί η ως άνω αναφορά.   

    
     Αν αυτό δεν συμβεί, πρέπει να αποσυρθεί η Ελληνική αποστολή από τους αγώνες και ταυτόχρονα φεύγοντας να σβήσουμε και την Ολυμπιακή φλόγα!!!

    
     Επαναλαμβάνω και επισείω την προσοχή προς τους κυβερνώντες τη χώρα:

     Κύριοι, μην προσθέσετε άλλη μια αποτυχία στο παλμαρέ σας. Αν δεν δεχτούν να διορθώσουν το λάθος τους μαζεύτε τα και φύγετε!

    
     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!


     Έχετε την ευκαιρία να παγκοσμιοποιήσετε το πρόβλημα της χώρας μας και να βγείτε ΝΙΚΗΤΕΣ!


     Επιτέλους χειριστείτε έστω και για μια φορά κάτι σωστά!

    
     Δεν έχουμε το χρόνο ούτε εμείς να γράψουμε, ούτε εσείς να διαβάσετε τους λόγους και τα οφέλη που θα προκύψουν.

   Είναι αυτό που πρέπει να κάνετε άμεσα και δίχως καμία διαπραγμάτευση!!!!!!

 

Με εκτίμηση


Β. Αναγνώστου                                                                                        
www.manifesto.com.gr

 

Υ.Γ. Είθε να 'χουμε καλό μήνα όλοι και καλές διακοπές για όσους πάνε!!!

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!