Loading...


Μια κυβέρνηση παρωδία, ανύπαρκτη, ένας θίασος αποτελούμενος μόνο από κλόουν, με πρωτοκλασάτο αυτών τον φερόμενο ως αρχηγό τους Πινόκιο, κάθε εβδομάδα να αλλάζουν σκηνικά και κείμενα της παράστασης τους, έρμαιοι της ανημποριάς τους να διαχειριστούν οτιδήποτε, μην μπορώντας να δώσουν λύσεις ακόμα και στα πιο απλά προβλήματα της χώρας!

    
     Ο ένας υπουργός να αδειάζει τον άλλον, με τους Συριζαίους απέναντι στους Ανέλ και αντιστρόφως, οι 53 μονίμως να αντιδικούν με το κυρίως σώμα του κόμματος και ένας πρωθυπουργός απλός παρατηρητής των μεταξύ τους διενέξεων, ανήμπορος πάντα να αντιδράσει και ανίκανος να πάρει τα ηνία στα χέρια του να στείλει κάποιους στα σπίτια τους, για να αποκτήσει τον σεβασμό των υπολοίπων!    
 


     Τελικά μια κατάσταση κωμικοτραγική, που μόνο για γέλια δεν είναι αν λάβουμε υπ’ όψη μας τη σημερινή μας κατάντια και τι περιμένει την πατρίδα μας!

    
     Ωστόσο, πλέον των ως άνω, αν παρακάμψουμε τις προκλητικές και φίλιες δηλώσεις συμπαράστασης κάποιων μελών της κυβέρνησης προς τους αναρχικούς κι αν επίσης τολμούσαμε να εκφέρουμε την άποψη μας γι’ αυτούς και τους άλλους ομοϊδεάτες τους εισαγόμενους καταστροφείς της περιουσίας του λαού και του κράτους,  προερχόμενους έως και από  τη Ν. Γουινέα, ότι πρέπει να συλληφθούν, να δικαστούν και να τους πετάξουν στα μπουντρούμια, θα μας άκουγε  κανείς άραγε από την κυβέρνηση ή θα πρέπει να απευθυνθούμε σ’ αυτούς τους 53 αναρχικοηλιθίους ομοίους τους και υποστηρικτές τους, που τολμούν να βγαίνουν ακόμα και στα Μ.Μ.Ε. να τους στηρίζουν;

    
     Κύριοι, θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε εφ’ όσον είστε ακόμα κυβέρνηση, ότι, αν αυτά συνέβαιναν σε οποιοδήποτε άλλο κράτος της Ευρώπης, κανείς από αυτούς δεν θα κυκλοφορούσε ελεύθερος. Κι αν κάποιοι εξ’ αυτών – όπως οι δικοί μας- ήσαν σεσημασμένοι, έως τα γεράματα τους θα έβλεπαν κάγκελα.

     Επίσης αν είχαν την ατυχία να είναι πολίτες των Η.Π.Α. ή ακόμα και της Τουρκίας, θα τους είχαν “μεταλλάξει” σε μόνιμες γκαρσόνες και στριπτιζέζ, κάτι που προφανώς θα τους άξιζε να πάθουν. Κι όμως, οι εν λόγω κύριοι στη χώρα μας, είναι ελεύθεροι να επιτίθενται, να καταστρέφουν και να λεηλατούν τα πάντα!  

    
     Και επειδή προφανώς  θα σπεύσουν κάποιοι “Δημοκράτες” από εσάς να μας κατηγορήσουν για τις “αντιδημοκρατικές” μας θέσεις, θα ‘θελα να σας υπενθυμίσω ότι είστε μεγάλα παιδιά πλέον και πρέπει να σοβαρευτείτε, καθώς η εξουσία εδώ και πολύ καιρό είναι στα δικά σας χέρια, όπως επίσης και οι αποφάσεις είναι δικές σας.
    
     Πάψαμε πλέον ως λαός να ζούμε σε ένα ευνομούμενο κράτος και κράτος Δικαίου, δεν είναι καν ένα κράτος που θα μπορούσαν να σεβαστούν οι  πολίτες του και το έργο αυτό είναι επίτευγμα δικό σας, δουλευμένο πολλά χρόνια πριν της περιόδου της διακυβερνήσεως σας, απλά τώρα μπορείτε και το εφαρμόζετε έχοντας την εξουσία!  

     Οι  κοινοί σας αγώνες  με τους αναρχικούς είναι πολλοί και πολλά από τα στελέχη σας δεν χάνουν την ευκαιρία να το αποδεικνύουν στην πράξη. Τι να πρωτοαναφέρουμε, θα αρκεστούμε μόνο στις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Τόσκα, που με περισσή θρασύτητα είπε ότι συνεργάζεται μαζί τους και ότι η ιδεολογία του Σύριζα συνάδει με τις αρχές τους!!!                                                                                 


     Γι’ αυτό κύριοι πάψτε την κοροϊδία και τα ψέματα! Είναι όλη αυτή η τακτική που ακολουθείτε επί σειρά ετών που σας εκπροσωπεί και εξυπηρετεί τις θέσεις σας και που ποτέ έως σήμερα δεν είχατε την τόλμη και την ευθιξία να πείτε την αλήθεια στους ψηφοφόρους σας, κρυπτόμενοι πίσω από την τάχα αριστερή σας κουλτούρα!  

    
     Και επί της ευκαιρίας, να ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ σοβαρό. Εκεί που εχ…ν οι αγωνιστές και πατριώτες αριστεροί, αυτοί που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για την πατρίδα τους, φυτρώσατε εσείς ως παράσιτα,  γιατί μεταξύ μύριων άλλων που θα πρέπει να σας καταλογιστούν, δεν υπήρξατε ποτέ, έστω και μια φορά, ειλικρινείς απέναντι στον λαό!        
     Σε ποια ιδεολογία και σε ποιες αρχές και ηθικές αξίες αναφέρεστε κάθε φορά και πως τολμάτε να καπηλεύεστε τους αγώνες και την ιστορία αυτών των Ελλήνων;    
     Ντροπή! Λίγος σεβασμός θα αρκούσε γι’ αυτούς τους ταπεινούς ανθρώπους, κάτι που ίσως έκανε καλό και σε εσάς.                        
                         
                           

     Ανόητοι, ούτε αυτό δεν μπορείτε καν να καταλάβετε και θέλετε να κυβερνήσετε τον τόπο!

    
     Ωστόσο, μην πιστέψετε ότι αργεί η στιγμή που θα σας καλέσουν να πληρώσετε τον λογαριασμό κι αυτός θα ‘ναι μεγάλος, όσο και η οργή του λαού!

 

Β.Αναγνώστου                                                                                     
www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!