Loading...


“Κύριοι”, πάψτε επιτέλους να προσπαθείτε να εξαπατήσετε τον λαό!  Ο κώδικας Δεοντολογίας που δημιουργήσατε δεν είναι για τους δανειολήπτες, είναι για να εξυπηρετήσετε τους εαυτούς σας, τις δεσμεύσεις σας και τις προφανείς δυσώδεις συμφωνίες σας!


     Είναι ένα επιπλέον μέσο πίεσης στημένο στα μέτρα των κατεχόντων τα δάνεια για να μπουν στα σπίτια και στις επιχειρήσεις των δανειοληπτών, να κατασχέσουν τα πάντα αντί πινακίου φακής!

     Σε μια ρημαγμένη κοινωνία κατεστραμμένη οικονομικά, με πολίτες άνεργους και με κομμένες συντάξεις και μισθούς, ποιος θα μπορέσει να ρυθμίσει το δάνειο του ή να το αποπληρώσει; Φυσικά κανείς, γι’ αυτό και θα χάσουν όλοι τις περιουσίες τους. Είναι κάτι που το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, όπως επίσης και οι δανειστές!


     Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ!        

     Ωστόσο μετά τις αποτυχημένες και καταστρεπτικές διαπραγματεύσεις όλων σας και κυρίως τις δικές σας, είναι σαφές πλέον ότι, δια του τρόπου που πολιτεύεστε αυτό δεν θα συμβεί ποτέ!


     Γι’ αυτό προχωρήστε άμεσα, έστω και τώρα στο επόμενο στάδιο και στη μόνη εναλλακτική λύση που φυσικά δεν είναι άλλη, από το ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΩΝ FUNDS ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    
     ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ  ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


     Ταυτόχρονα, φροντίστε να απαντήσετε και στο ερώτημα, γιατί δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες με καταγγελθέντα δάνεια προ της 1-1-2015  πρέπει να εξαιρεθούν των ρυθμίσεων του νέου Κ.Δ., είναι παιδιά  κατώτερου Θεού ή έλυσαν τα προβλήματα τους;


     Κύριοι, έως πότε πιστεύετε ότι θα μπορείτε να χλευάζετε τους πολίτες  προσβάλλοντας τη νοημοσύνη τους; Ξέρετε, οι ηλίθιοι σ’ αυτόν τον τόπο πλέον αποτελούν μειονότητα. Μήπως πρέπει να αλλάξετε τακτική; 

     Δεν σας φτάνει που τις μεγαλύτερες ήττες σας προσπαθείτε μονίμως  να μας τις πουλάτε ως επιτυχίες; Πότε θα σοβαρευτείτε ως άτομα και πότε θα καταλάβετε επιτέλους, ότι αυτή η τόσο βάναυση υποβάθμιση της νοημοσύνης μας δεν αντέχεται άλλο πια!
  


     Πώς είναι δυνατόν να πιστεύετε ακόμα ανόητοι ότι μπορείτε να ξεγελάσατε τον λαό, όταν αποδεδειγμένα πλέον ανήκετε στις τάξεις των πλέον αποτυχημένων, γραφικών και ανίκανων πολιτικών της ιστορίας του τόπου!

     Γιατί δεν κοιτάτε το “έργο” σας; Χάσατε όλες τις μάχες, καταστρέψατε τα πάντα και μετατρέψατε τη χώρα σε Φέουδο των ισχυρών. 

    
     Κύριοι, ελάχιστη νοημοσύνη να διαθέτατε θα ’πρεπε να ‘χατε καταλάβει ότι, το επόμενο διάστημα αν δεν έχετε προχωρήσει σε μια από τις ως άνω δυο λύσεις, με τους πολίτες στα κάγκελα, στις πλατείες και στις στοές και τους υπόλοιπους πολίτες στους δρόμους να διεκδικούν σπάζοντας τα πεζοδρόμια και τα καταστήματα, δεν θα ‘χετε από πού να φύγετε και που να κρυφτείτε!!!!!!   

     Γι’ αυτό κάντε κάδρο το σημερινό άρθρο και βάλτε το πάνω από τα κρεβάτια σας να το βλέπετε κάθε πρωί που ξυπνάτε, μήπως κι αλλάξετε μυαλά, ειδάλλως, θα με θυμηθείτε σύντομα όταν κάποια νύχτα θα συνωστίζεστε να μπείτε στο αεροπλάνο ή σε καμιά βάρκα, ψάχνοντας γι’ άλλες πατρίδες κι άλλα λιμάνια!

    
     Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό, αναρωτηθείτε αν όντως πρέπει να κάνετε κάτι για τη χώρα σας και τον λαό!!!           
  

     
     Πέρα από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες, προσβλέποντας μόνο στο καλό της πατρίδας!                                                                              


Β. Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr

                             

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!