Loading...

Πήραν σβάρνα τα νησιά και τις εκκλησίες, τα βουνά και τα όρη και κατέληξαν στα χωριά τους και στα πανηγύρια να αυτοδοξάζονται ως ημίθεοι σέρνοντας χορούς, πίνοντας και γλεντώντας, λες και μας απελευθέρωσαν από τον τουρκικό ζυγό ή σε πραγματικό χρόνο από το Φεουδαρχικό καθεστώς που εγκαθίδρυσαν στη χώρα μας αυτοί και οι δανειστές μας.      

     Αυτοί οι οικονομικοί εγκληματίες κάτοχοι του παγκόσμιου πλούτου, μέντορες των πολιτικών και των εκάστοτε κυβερνήσεων των δύσμοιρων λαών. Και όλα αυτά ως δοσίλογοι, με τις δικές τους υπογραφές και ευλογίες!

    Δυστυχώς, χάθηκε κάθε μέτρο, όπως και η όποια στοιχειώδης σοβαρότητα θα έπρεπε να επιδεικνύουν οι πολίτικοι μας και δη η κυβέρνηση, τουλάχιστον αυτές τις τραγικές στιγμής που περνά η χώρα και ο λαός μας.

    
     Αγαπητοί μου, αυτοί δεν είναι πολιτικοί και αποτελούν ντροπή για τη πατρίδα μας!

     Ο πρωθυπουργούς πανευτυχής για τις ‘’έως σήμερα  επιτυχίες του’’ ξεφάντωσε υπό τις δοξασίες των συγχωριανών του, υπό τα φώτα και την εκκωφαντική κάλυψη όλων των κρατικών Μ.Μ.Ε., θυμίζοντας  μας ολοκληρωτικά καθεστώτα και δεν είναι πρώτη φορά, φανταστείτε τι θα γίνει με το νέο ραδιοτηλεοπτικό καθεστώς που δημιουργείται τις επόμενες ημέρες!                
     Δεν σκέφτηκε καν ο ανόητος για άλλη μια φορά το στοιχειώδες. Ότι αυτές οι περίλαμπρες εικόνες της ευδαιμονίας και ξεγνοιασιάς του, θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και μόνο κακό θα κάνουν στον τόπο μας αυτή τη περίοδο, ενώ είμαι σίγουρος ότι δεν είναι εις θέση να αντιληφτεί καν τους λόγους.          

     Αυτή η ακραία ανωριμότητα, ανευθυνότητα και η γελοία συμπεριφορά του, πιστεύω ότι θα μείνει παροιμιώδης στην ιστορία και θα αναφέρεται πάντα ως παράδειγμα προς αποφυγή.

    
     Ωστόσο ποιους να πρωτοαναφέρουμε από όλους αυτούς που μας γελοιοποιούν και που μας κάνουν να ντρεπόμαστε που μας κυβερνούν.                                    
     Δείτε τον ΥΠΟΙΚ Αλεξιάδη, που πήγε στην Τήνο να σηκώσει και να περιφέρει την εικόνας της Παναγίας για να τον δει όλη η Ελλάδα, για να μας πείσει ότι δεν είναι κακός, αλλά καλός Χριστιανός και ότι όλα αυτά που κάνει καλώς τα κάνει, ξέρετε, κατασχέσεις σπιτιών, μισθών και συντάξεων για να σώσει την Ελλάδα!                                                                                         
     Ταυτόχρονα δείτε και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας από την άλλη μεριά να κουβαλά και αυτός την εικόνα σαν παπαδοπαίδι, κάνοντας αλγεινή εντύπωση καθώς ο θεσμικός του ρόλος δεν συνάδει με την πράξη του και εδώ κλείνω την αναφορά μου, γιατί λόγω του θεσμού νοιώθω ειλικρινά άβολα.
  

     Και ρωτώ πολύ απλά. Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου, αυτούς τους γίγαντες τις πολιτικής πέρα από τις όποιες ιδεολογίες τους να προβαίνουν σ’ αυτές τις πράξεις; Η κρίση δική σας!

    
     Θα μπορούσα να γράφω επί ώρες  και εσείς να χάσετε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας για ανθρώπους που όντως δεν το αξίζουν και που αποτελούν για τη χώρα μας δυστυχώς την πλειονότητα,  κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να κάνω.         
     Ωστόσο δεν μπορώ να μη αναφερθώ σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις υπουργών, ανθρώπων τουλάχιστον γελοίων, όπως του ηλιθίου και πολλά βαρύ ψευτόμαγκα Πολάκη και του πάσχοντα τουλάχιστον από άνοια Δρίτσα που μέχρι και στίχους απήγγειλε για να ξεπροβοδίσει τους πρόσφυγες για να μας έρθουν περισσότεροι να επενδύσουν τη φτώχια τους κατά όπως μας είπε ο άλλος σοφός υπουργός μας Μάρδας.                                                                                                       
     Φυσικά δεν μπορώ να μη αναφέρω αυτό το παχύδερμο Φίλη, καθώς τα κόμπλεξ του τον οδηγούν στις πιο εξτρίμ και ηλίθιες καταστροφικές προτάσεις γατί το λίπος του μάλλον πέρασε στον εγκέφαλο του, όπως επίσης πρέπει να αναφερθώ στην κυρά Τασία, την πάσχουσα και αυτή από άνοια και σύνδρομο ωραιοπάθειας (κι’ όμως είναι δυνατόν) και στον δεδηλωμένο πλέον αναρχικό Κυρίτση, ο οποίος είναι προφανές ότι για να βγει στα κανάλια κάνει ειδική συμφωνία να τον παίρνουν μόνο από αριστερά, για να μη φαίνεται το σκουλαρίκι-κρίκος που έκλεψε από τους Παπούα της Αφρικής.   

    
     Τέλος, γιατί είναι αδύνατον να βρεις τον πάτο του βαρελιού με όλους αυτούς τους γραφικούς μεν αλλά καταστροφείς τις χώρας μας, θέλω να κλείσω το άρθρο μου, με τον πλέον γραφικό όλων, τον πρωθυπουργό μας.
     Χθες δήλωσε ότι, όσοι πολίτες της χώρας μιλούν για εκλογές είναι έως και δυο φορές ανόητοι!  Ας του πει κάποιος, πρώτον ότι, αποκάλεσε ανόητους το μεγαλύτερο ποσοστό του Ελληνικού λαού και αυτό θα το πληρώσει σύντομα και δεύτερον ότι, όσο και να αντιλαμβανόμαστε τη προσέγγιση του, άλλο τόσο αντιλαμβανόμαστε τα δυσώδη και προφανή κίνητρα του.
      Και ας προσπαθήσει να καταλάβει ό,τι μπορεί!  

    
     Ωστόσο, αναρωτιέμαι για άλλη μια φορά, πως είναι δυνατόν ένας ευφυής λαός όπως οι Έλληνες να έκαναν δυο φορές το ίδιο λάθος, να εκλέξουν για πρωθυπουργό έναν ψεύτη, ανόητο έως και δοσίλογο νεαρό, που δεν σταματά πουθενά, ικανό να ξεπουλήσει τα πάντα για να διατηρηθεί στην εξουσία!!!   

     Αλέξη, μη ανησυχείς, πλησιάζει η ώρα σου και θα’ χεις να πληρώσεις για πολλά!

 

Β. Αναγνώστου              

www.manifesto.com.gr

 

Υ.Γ. Σήμερα Πέμπτη, σας υποσχέθηκα ότι θα αναρτήσω κάποιο ιδιαίτερα σημαντικό ψήφισμα για τη χώρα μας, ωστόσο σας ζητώ συγγνώμη, γιατί κατά την ανάρτηση του προέκυψαν κάποια τεχνικά προβλήματα. Όταν αυτά λυθούν θα προβούμε άμεσα στην ενημέρωση σας!


© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!