Loading...


Φίλοι μου, όσο και αν κάποια πράγματα ακούγονται βαριά, οι αλλαγές που θα ‘ρθουν ξεπερνούν τα όρια του συμβολισμού των λέξεων που τις περιγράφουν!


     Ναι, όντως, είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, ενώ δυστυχώς κάποιο ποσοστό του λαού μας εξακολουθεί να δείχνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και που μας οδηγεί η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της, λες και ζουν σε μια άλλη Ελλάδα που τα πάντα πάνε καλά και όλοι ευδαιμονούν. 
      

     Ειλικρινά δεν κατανοώ αυτή την συμπεριφορά των συμπατριωτών μας!
 


     Δηλαδή τι άλλο πρέπει να πάθουμε ως πολίτες, ως οικονομία και κράτος για να αντιδράσουμε ως μια οντότητα, ένας λαός; Και πότε θα καταλάβουμε ότι ο κάθε ένας από μας πρέπει να συμπαρασταθεί στο πρόβλημα του διπλανού του για να ενδιαφερθεί και αυτός με τη σειρά του για το δικό του πρόβλημα; 

     Δεν υπάρχει κοινωνική τάξη στη χώρα μας που να μην έχει πληγεί σε όλα τα επίπεδα. Τι να πρωτοαναφέρουμε! Φοβάμαι ότι θα προσβάλω τη νοημοσύνη όλων μας αν αρχίσω να απαριθμώ τα χίλια τόσα προβλήματα μας.

     Μιλάμε πλέον για την πλήρη καταστροφή της πατρίδας μας κι αυτό δεν έχει τελειωμό, καθώς όλα, όπως μπορούμε να αντιληφθούμε ως στοιχειωδώς νοήμονα άτομα, μας οδηγούν σε μέρες χειρότερες που δεν θα’ θελε να ζήσει κανείς!  
 

     Δείτε τα αποτελέσματα αυτού του τριημέρου στο EuroWorking Group!     

     Γι’ άλλη μια φορά απέτυχαν όλων των στόχων τους, γελοιοποιήθηκαν με τις παλινωδίες τους και γύρισαν με την ουρά κάτω από τα σκέλια, κουβαλώντας μαζί τους άλλη μια καταστροφική και ντροπιαστική ήττα. Αυτά όμως, αφήστε τα να τα πούμε στο επόμενο άρθρο.

    
     Ωστόσο, ας κάνουμε και εμείς ως λαός τη δική μας αυτοκριτική, καθώς κλεισμένος ο κάθε ένας από μας στο καβούκι του, δεν δίνει ούτε λίγα λεπτά από τον χρόνο του να βοηθήσει τον διπλανό του, στην ουσία τον εαυτό του και την πατρίδα του. Και αναρωτιέμαι, τι στο καλό συμβαίνει επιτέλους με τον λαό μας;

     Έως πριν κάποιες δεκαετίες οι πατεράδες μας θα συστρατέυοντο και θα έδιναν έως και τη ζωή τους για την πατρίδα πέρα από κόμματα και ιδεολογίες,  τώρα κανείς δεν βοηθά κανέναν, ενώ ταυτόχρονα περιμένουν όλοι ως εκ θαύματος να σωθούν ή να τους σώσουν οι άλλοι!     

     Λυπάμαι, αλλά αυτός δεν είναι ο λαός μας και δεν είναι τυχαίο ότι βρεθήκαμε εδώ που είμαστε σήμερα!


     Πού είναι τα εκατομμύρια των δανειοληπτών, των συνταξιούχων και των ανέργων που θα ’πρεπε να βγουν στους δρόμους να διεκδικήσουν τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους; 

     Όταν μια κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη να διαφυλάξει τα συμφέροντα του κράτους και του λαού αδυνατώντας να διεκδικήσει καλύτερες μέρες για τους πολίτες της και ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους λεηλάτες και καταστροφείς της χώρας μας, πώς είναι δυνατόν εμείς ως λαός να παραμένουμε απαθείς και αμέτοχοι;

    
     Πατριώτες, ας διεκδικήσουμε τη ζωή μας, τα δικαιώματα μας και την Πατρίδα μας. Ήρθε η στιγμή να βρεθούμε όλοι στην αφετηρία!

    
     Δώστε μας δύναμη ψηφίζοντας εδώ να βοηθήσουμε τον τόπο και τον λαό μας!!!

 

Με σεβασμό κι εκτίμηση


Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!