Loading...


Δείτε τι συνέβη κι αυτή τη φορά στο EuroWorking Group. Για πολλοστή φορά γυρίζουν στην πατρίδα τους από ένα ακριβοπληρωμένο ταξίδι, απογυμνωμένοι και ντροπιασμένοι με άδειες βαλίτσες!

    
     Αυτό που μονίμως επιτυγχάνουν είναι, να γελοιοποιούνται οι ίδιοι και να μας διασύρουν ως λαό, δεχόμενοι τις παρεμβάσεις των εταίρων μας σε κρίσιμα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του κράτους και των θεσμών μας. Αυτοί δε, ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο, αντιμετωπίζοντας μας ως παρίες και όχι ως εταίρους, φτάνοντας σε σημεία ακραία ακυρώνοντας το σύνταγμα μας, ακόμα και τις βασικές αρχές και αξίες  της Δημοκρατίας!


     Αυτή πλέον δεν είναι κυβέρνηση, είναι ένα συνονθύλευμα απερίγραπτων τύπων, υπερασπιστών των αναρχικών και προασπιστές των Εξαρχείων, που τους επιτρέπουν να λειτουργούν ως ένα αυτόνομο κρατίδιο σε βάρος της έννομης τάξης και των οργάνων της.     

     Καταστροφείς της οικονομίας της χώρας και όλου του λαού, κύριοι φορείς της φτωχοποίησης των συνταξιούχων μας, των μικρών και μεσαίων ιδιοκτητών, της διάλυσης του συστήματος υγείας, της καταστροφής του εμπορίου και όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της αύξησης της ανεργίας επικαλυμμένης δια προσλήψεων των 3-4ων μεροκάματων τον μήνα και θεατές της τραγικής εξέλιξης του μεταναστευτικού με όλες τις δραματικές συνέπειες για το κράτος
  
     Γραφικοί και ανίκανοι άνθρωποι τσαλακωμένοι και αγράβατοι, περιφερόμενοι ως τουρίστες με τα σακίδια στους ώμους, προκαλώντας τον γέλωτα στους άλλους και την ντροπή σ’ εμάς που τους βλέπουμε, να χαιρετούν και να στέκονται απέναντι και δίπλα σ’ αυτούς που αποφασίζουν για τις ζωές μας και την τύχη της χώρας μας!
  

     Ανθρωπάκια ανόητα και αλαζονικά που δεν πείθουν, δεν ξέρουν να διαπραγματευτούν, δεν μπορούν  καν να σταθούν απέναντι στους συνομιλητές τους.
       

 
     Φίλοι μου, τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως. Η συμπεριφορά των εταίρων μας είναι πλέον απαράδεκτη, χλευαστική, ανάρμοστη και απαξιωτική απέναντι στην κυβέρνηση της χώρας και δεν χάνουν καμία ευκαιρία να το εκφράζουν, είτε με λόγια είτε με αποφάσεις και πράξεις.

     Κανείς από τους εταίρους πλέον δεν κρατά ούτε καν τα προσχήματα απέναντι τους ενώ είναι μονίμως όλοι απέναντι μας και όχι στο πλευρό μας.

     Το παιχνίδι πλέον χάθηκε, δεν τους νοιάζει τι θα πάθουμε ως χώρα και λαός και το μόνο που επιζητούν μέσω δολοπλοκιών και εκβιαστικών πιέσεων είναι, να ολοκληρώσουν την απόβαση τους επισημοποιώντας την επικυριαρχία τους! 


     Αυτή είναι η πραγματικότητα και εμείς έχοντας τους σημερινούς κυβερνώντες, την αποδεχόμαστε και δεν αντιδρούμε! Δεν είναι μόνο η ντροπή που υφιστάμεθα ως Έθνος, είναι δυστυχώς και αυτά που περιμένουν τη χώρα μας, η οποία θα μεταλλαχτεί πλέον σε παροικία δούλων.      
     Είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουμε έγκαιρα όλοι, γιατί δεν μπορούμε να   είμαστε θεατές της επερχόμενης αυτής τραγωδίας, δεχόμενοι στωικά τη διαγραφή μας ως κράτος και έθνος και να ασχολούμεθα ως λαός  με τις τηλεοπτικές άδειες, με τον Φίλη και τους αιώνιους φοιτητές και με χίλια δυο άλλα δευτερεύοντα έως και γελοία θέματα και πρόσωπα, όπως με τον επίτιμο πρόεδρο των αναρχικών Κυρίτση και πολλών άλλων επίσης ανόητων και γραφικών υπουργών.

    
     Τα πάντα βαίνουν προς την ολοκληρωτική καταστροφή. Τους απέρριψαν όλα τα αιτήματα, περί συντάξεων και μισθών, το υπόλοιπο της δόσης δεν θα δοθεί αν δεν εφαρμόσουν τυφλά τα πάντα, επέβαλαν τις θέσεις τους ως προς τα τεκταινόμενα περί του ΕΛΣΤΑΤ ξεφτιλίζοντας τον πρωθυπουργό της χώρας και τους ηλιθίους κομποφανείς υπουργούς του, απέρριψαν όλα τα αιτήματα μας ως προς τις διεκδικήσεις μας για τις διοικήσεις των τραπεζών και προφανώς το αίτημα να προηγηθούν οι δανειολήπτες των funds (αυτό μέλει να το δούμε γιατί δεν το σχολίασαν καν), όπως αθέτησαν για άλλη μια φορά τη δική τους υποχρέωση απέναντι μας να συζητήσουν για το χρέος μας με τον πλέον απαξιωτικό τρόπο, όπως συνηθίζουν να κάνουν μονίμως πλέον απέναντι στη σημερινή μας κυβέρνηση!

     Και το κερασάκι της τούρτας ήρθε από τον κ. Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος έβαλε φρένο στις προσδοκίες της κυβέρνησης, λέγοντας ότι: «Η συμφωνία είναι συμφωνία και δεν αλλάζει», αναφερόμενος στη μείωση του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος κάτω από 3,5% του ΑΕΠ μετά το 2018, όσο επίσης έριξε στον Καιάδα και την εξειδίκευση των μέτρων μείωσης του χρέους.
      ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΦΤΗ!


     Και επειδή αγαπητοί μου φίλοι όλα αυτά χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης, παρακολουθήστε παρακαλώ ένα δελτίο ειδήσεων για να καταλάβετε τι εννοώ!

     Τέλος, υπάρχει και το Eurogroup της 9ης Σεπτεμβρίου, η δε προτροπή μου και πρόταση να μη γυρίσουν στην Ελλάδα αν δεν προηγηθούν οι δανειολήπτες των funds λύνοντας ταυτόχρονα και κάποια εκ των άνω προβλημάτων, παραμένει ενεργή!
     Θέλω να πιστεύω ότι αυτή είναι η άποψη, η θέση και επιθυμία όλων των Ελλήνων απ’ άκρη σ’ άκρη της γης!!!

Παρακαλώ πατήστε εδώ και δώστε μας την δύναμη σας να αγωνιστούμε για σας και τη χώρα μας!


Με σεβασμό και εκτίμηση


Β. Αναγνώστου                                                                                                     
www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!