Loading...


Όταν σε μια παγκόσμια κοινωνία βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος των Η.Π.Α. ένας Τραμπ διεκδικώντας την προεδρία της πρώτης πυρηνικής δύναμης και ισχυρότερης χώρας της γης, τότε, πρέπει οι λαοί να αλλάξουν πλανήτη ή μυαλά!

     Αν δεχτούμε το αποτέλεσμα της τελευταίας δημοσκόπησης και συμβεί το απευκταίο, δηλαδή την επομένη των εκλογών χριστεί νέος πλανητάρχης αυτή η αμφιλεγόμενη προσωπικότητα έχοντας το βαλιτσάκι των πυρηνικών στα χέρια του, αποκτώντας τη δυνατότητα να αποφασίζει για τις τύχες όλων των λαών και κρατών της γης, ή έστω των κρατών αυτών που θα αποφάσιζε να διατηρήσει υπό τον έλεγχο του, τότε ο Χίτλερ μπροστά του κάποια στιγμή θα μας φαντάζει ως σχολιαρόπαιδο!

     Αγαπητοί μου, όλα αυτά που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο δεν είναι τυχαία. Δεν φταίει ο Τραμπ, ούτε ο Σόιμπλε και η Μέρκελ, δεν φταίει ο ηγέτης της Β. Κορέας, ούτε ο Μαδούρο και πολλοί άλλοι όμοιοι τους, ακόμα δεν έφταιγε ούτε καν ο Χίτλερ!
     Αυτοί που φταίνε είναι οι λαοί που τους εκλέγουν ή τους ανέχονται για ηγέτες τους. Γι’ αυτό, δεν φταίει και ο Αλέξης Τσίπρας!

     Και φυσικά στη δική μας περίπτωση φταίει ο λαός μας που διέπραξε δύο φορές το ίδιο λάθος και αυτό πληρώνουμε!  


     Ωστόσο, αυτό που δεν μας τιμά ως πολίτες καθώς απαξιώνει την κρίση μας, έστω κι αν δεν θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος είναι, να βλέπουμε ένα σοβαρό ποσοστό της τάξης του 17,5% να εξακολουθεί να τον στηρίζει. Πώς είναι δυνατόν;

     Δεν υπάρχει κοινωνική τάξη που να μην έχει καταστραφεί και κάθε ελπίδα για ανάκαμψη και σωτηρία να έχει χαθεί. Άλλοι θα χάσουν τα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους, άλλοι θα πεθάνουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων και άλλοι από την αδυναμία τους να αγοράσουν τα φάρμακα τους, άλλοι έχασαν τις συντάξεις τους και λιμοκτονούν και άλλοι είναι άνεργοι και δεν θα βρουν δουλειά τα επόμενα χρόνια, με τα παιδιά τους ξενιτεμένα ή στις καφετέριες και έτοιμα να προσχωρήσουν στις τάξεις των αναρχικών ή της Χ.Α.!

     Ξεπέρασε κάθε όριο με τις υποσχέσεις του εξαπατώντας τους πάντες κι όμως εξακολουθεί να έχει ακροατήριο και οπαδούς, έτοιμους να ξαναδεχτούν τις υποσχέσεις του. 


     Στιγμές που θα ’πρεπε να μην τολμά να βγαίνει ούτε καν στα Μ.Μ.Ε., πόσο μάλλον στους δρόμους και να έχει φύγει νύχτα με τους υπουργούς του “για να μην πάθουν τα της Βολιβίας”, ανεβαίνει Θεσσαλονίκη να ξαναμοιράσει υποσχέσεις και ψέματα στον λαό , σε έναν λαό ανεβασμένο στα κάγκελα έτοιμο να εκραγεί!
 

     Τι μπορεί να πει στον λαό και έως που θα φτάσει αυτή η κοροϊδία και το θράσος του, όταν πλέον όλων των άλλων αυτοί που δεν μπορούν να έχουν ρεύμα και νερό στα σπίτια τους υπερέβησαν το ένα εκατομμύριο, τα ληξιπρόθεσμα έχουν εκτιναχθεί και 4.000.000 πολίτες χρωστούν στην εφορία και άλλοι τόσοι στις τράπεζες, δηλαδή όλος ο Ελληνικός λαός βουτηγμένος στα κόκκινα χρέη, εγκαταλελειμμένος περιμένοντας να χάσει τα πάντα, καθώς δεν έκαναν τίποτα γι’ αυτόν, ανίκανοι να τον γλιτώσουν από τις ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΟΡΝΕΩΝ! 


     Φίλοι μου, ας περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις του λαού, των φορέων και όλων των κοινωνικών τάξεων. Προσωπικά πιστεύω ότι, από την υποδοχή και την ολοκλήρωση ή μη της ομιλίας του, η επόμενη μέρα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις που θα καθορίσουν το χρονοδιάγραμμα της πτώσης της κυβέρνησης.

 
     Ωστόσο, ενώ η χώρα και ο λαός καταστρέφεται και όλο αυτό τελειωμό δεν έχει και κάθε στιγμή που περνά η κατάσταση γίνεται μη αναστρέψιμη, ο λαός μας παραμένει αδρανής. Και ρωτώ πολύ απλά όλους εσάς που αγωνιάτε μαζί με μένα για το παρόν και το μέλλον μας, όπως και για το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας:
    
    Γιατί δεν συμμετέχετε έστω και δια της απλής ψήφους σας στον κοινό μας αγώνα και πώς μπορείτε να μένετε ανενεργοί ως πολίτες μπροστά σ’ αυτά που περνά η πατρίδα μας! Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε για να διεκδικήσουμε τις ζωές μας, τι περιμένετε; Ποιος θα σώσει  τη χώρα μας αν δεν το κάνουμε εμείς;
     Οι πολιτικοί μας πρόδωσαν τις προσδοκίες του λαού μας, είναι αυτοί που μας οδήγησαν ως εδώ υπογράφοντας όλοι τα μνημόνια και την καταδίκη μας. Θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την προδοσία τους, την καταστροφή μας και την παράδοση της χώρας μας;

    
     Ο αγώνας μας ήδη ξεκίνησε ξεπερνώντας τις 140.000 επισκέψεις, ωστόσο πρέπει να συνεχιστεί και να ενισχυθεί, γιατί δίχως και τη δική σας συμμετοχή στο ψήφισμα δε θα ολοκληρωθεί ποτέ και δεν θα αλλάξει τίποτα!

     Φίλοι μου, δραστηριοποιηθείτε όλοι από αυτή τη στιγμή και στείλτε παντού το μήνυμα να στηριχθεί το ψήφισμα μας. Μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι θα αλλάξουν τα πράγματα αν δεν το κάνουμε εμείς ως πολίτες και πιστέψτε ότι μπορούμε!

     Εμείς είμαστε τα εκατομμύρια, αυτοί είναι ελάχιστοι αρχομανείς, ανόητοι, μικροί και δοσίλογοι, μη φοβάστε, μεγαλύτερο κακό δεν μπορούν να μας κάνουν.

    
     Επιτέλους, ας αφυπνιστούμε και ας κάνουμε αυτό που πρέπει για να ξαναβρούμε το χαμένο μας όραμα!      

     Ψηφίστε εδώ και ακολουθήστε μας, έχετε μας εμπιστοσύνη!!!  Με σεβασμό κι εκτίμηση


Β. Αναγνώστου            
www.manifesto.com.gr

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!