Loading...


Επιτέλους, άρχισε η επίσημη αμφισβήτηση αυτής της απαράδεκτης και αυτοκαταστροφικής “γερμανικής” Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που κατάντησε πλέον να είναι το Φέουδο της Γερμανίας και η ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. Μια Ευρώπη που ξέχασε τα 60.000.000 των νεκρών της, θύματα μιας ανελέητης σφαγής εκ των μεγαλυτέρων της παγκόσμιας ιστορίας!!!

    
     Παρακαλώ, επιτρέψτε μου να πω για πρώτη φορά, ότι ο εναγώνιος και επίπονος αγώνας μας τόσων ετών αρχίζει να δικαιώνεται, άρα για μένα είναι μια μέρα ξεχωριστή, κάτι που με κάνει να ελπίζω ότι θα ‘ρθουν καλύτερες μέρες!

    
     Ωστόσο, ανατρέχοντας στα προηγούμενα χρόνια, πολύ πριν από την έκδοση του βιβλίου μου αλλά και μετά από αυτό, δεν έπαψα ποτέ έως σήμερα με χιλιάδες αποστολές και κοινοποιήσεις, να προσπαθώ να περάσω τα μηνύματα του λαού μας, τις αγωνίες του και τα αιτήματα του, κοινοποιώντας τα προς τις εκάστοτε κυβερνήσεις μας και προς όλες τις κυβερνήσεις των ξένων κρατών, σε κόμματα, φορείς και Μ.Μ.Ε. εντός και εκτός της χώρας σε κάθε άκρο της γης, προς Έλληνες και ξένους πολίτες και σε μεγάλες προσωπικότητες. Είναι κάτι που ήδη το γνωρίζουν μέσα από τα άρθρα μας οι παλαιότεροι φίλοι μας και που θα μπορούσαν να δουν οι νεότεροι αναγνώστες μας ανατρέχοντας σ’ αυτά. 

     Δεν ξέρω αν θα μάθω ποτέ ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας κι αν υπάρχει καν τρόπος αυτό να συμβεί. Ωστόσο πιστεύω ότι, ο αγώνας αυτός δεν πήγε χαμένος και ότι μέσω αυτής της πολυετούς επίπονης και ανιδιοτελούς προσπάθειας μου υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρξαν αποτελέσματα!

    
     Ωστόσο, δεν είμαστε εδώ για να ευλογήσουμε τα γένια μας, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα βοηθώντας τον λαό και την πατρίδα. Μακάρι να είχαμε άξιους πολιτικούς να χειριστούν τα θέματα της χώρας μας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν  και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν διαλύσει τα πάντα και συνεχίζουν την καταστροφή μας.

     Και φυσικά μην πιστέψει κανείς ότι παίρνει κάποιος στα σοβαρά τον Αλέξη Τσίπρα ή ότι έκανε κάτι το ιδιαίτερο με την μάζωξη των «7», ( μάλλον 6,5 γιατί ο Ραχόι δεν ήρθε), γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό θα συνέβαινε από κάποιους άλλους, πλέον ότι ήταν κάτι που όφειλε να το έχει κάνει αν είχε τα κότσια από την πρώτη στιγμή της πρωθυπουργίας του, όπως θα ’πρεπε να το είχαν κάνει και οι προκάτοχοι του.

    
     Επιπροσθέτως ας είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι άμεσα, ενώ η χώρα καίγεται και κανείς δεν μπορεί ή δεν θέλει να την βοηθήσει, πλέον του ότι είδαμε τις αρχικές αντιδράσεις αυτού του νεοφασίστα και ναζί Σόιμπλε και  οσονούπω αναμένουμε να δούμε και τις θέσεις των άλλων “φίλων και εταίρων μας”, οι οποίες σίγουρα δεν θα είναι αυτές που θα θέλαμε.

     Αδέλφια, ο δρόμος είναι δύσβατος και δεν ξέρει κανείς που τελειώνει και τι βρίσκεται στο τέλος του. Πολλές ελπίδες δεν υπάρχουν για μας, γιατί φρόντισαν οι πολιτικοί μας να πάρουν τις χειρότερες αποφάσεις και να υπογράψουν την παράδοση της πατρίδας μας. Όλα τα έχουμε πει και για όλους, οι ευθύνες έχουν καταλογιστεί στους υπεύθυνους και όλοι πρέπει να απολογηθούν για τις πράξεις τους, ωστόσο αυτό δεν είναι της παρούσης.
     Αυτό που προέχει είναι να υπάρξει καθολική αντίσταση του λαού μας μέσω ειρηνικών διεκδικήσεων και αλλαγή της διακυβέρνησης της χώρας από νέα πρόσωπα και υγιείς δυνάμεις. Σχετικά με αυτό αναφέρομαι σε ένα από τα σταθερά άρθρα της ιστοσελίδα μας και ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να το διαβάσετε!                                                                              


     Φίλοι μου, η χώρα μας είναι αδύνατον να βγει από τον γκρεμό που την έριξαν. Ή που ακυρώνουμε αυτούς που μας κατέστρεψαν ή που θα οδηγηθούμε τελικά εκεί που δεν υπάρχει πάτος, στον Καιάδα! 

     Οι λόγοι που μας επιβάλουν να επιλέξουμε το πρώτο, βρίσκονται στα άρθρα μας, αποφασίστε τι θέλετε γιατί ο χρόνος μας τελειώνει!

  

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Ψηφίστε εδώ και κάντε το για την Ελλάδα!!!

 

Β. Αναγνώστου                                                                                              
www.manifesto.com.gr   


Υ.Γ. Συγγνώμη, αλλά ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν αναφέρθηκα σήμερα στα της Θεσσαλονίκης δρώμενα και στις παρουσίες των πολιτικών μας. Συγχωρήστε με, αλλά δεν θα ‘θελα να προσβάλλω άλλο την νοημοσύνη σας, όπως και την δική μου. Αρκετά!

       

© Copyright 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!