Loading...


Κύριοι, το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις, όπως και ο θάνατος, ωστόσο και τα δυο έχουν προέλευση και ταυτότητα! Και η Ελλάδα πεθαίνει υπό τη δική σας διακυβέρνηση κατ’ εντολή και επιθυμία των δανειστών και εταίρων μας. Συγχαρητήρια, κάνατε δύο στα δύο!


     Η χώρα μας φτωχοποιείται, χάνει την εθνική της κυριαρχία και σύρεται γυμνή και αποστεωμένη σ’ ένα ανελέητο καθεστώς τρόμου και δουλείας με τη δική σας συναίνεση και αποδοχή! Μπορείτε να νιώθετε υπερήφανοι!!!


     Αυτό που βιώνουμε καθημερινά είναι κυρίως δικό σας επίτευγμα, που μόνο εσείς θα μπορούσατε να πετύχετε, έχοντας την εμπειρία και τον τρόπο όπως κάνατε πρόσφατα και μεταλλάξετε το 3% σε 36%, υποσχόμενοι να μετατρέψετε την Ελλάδα σε επίγειο παράδεισο με τους πολίτες της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!  
     Επίσης σας αξίζουν συγχαρητήρια που καταφέρατε να υλοποιήσετε, κατά όπως ισχυριστήκατε, όλες τις υποσχέσεις σας και επιπλέον να τετραγωνίσετε τον κύκλο κάνοντας ευτυχέστερους τους πολίτες μας.
  

     Κύριοι και εσείς ιδιαίτερα κύριε πρωθυπουργέ, ξεπεράσατε κάθε όριο!
     Κανείς πλέον δεν μπορεί να καταλάβει τι σας συμβαίνει. Η συμπεριφορά όλων σας καταδεικνύει ανθρώπους που είτε είναι μεθυσμένοι είτε βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών. Πώς είναι δυνατόν να λέτε όλες αυτές τις ανακρίβειες και γελοιότητες;

     Τα πάντα καταρρέουν και εσείς εξακολουθείτε να χλευάζετε τον λαό. 

     Ήττες απανωτές σε όλα τα επίπεδα, η μια ντροπή μετά την άλλη και εσείς στον δικό σας κόσμο!

    
     Αυτό πλέον δεν είναι κράτος Δικαίου, δεν είναι καν κράτος καθώς μετατρέψατε τη χώρα σε ένα απέραντο νεκροταφείο, με τους πολίτες της να περιφέρονται ως ζόμπι!

     Η χώρα μας πλέον είναι μόνη και απροστάτευτη, αδύνατη και ανίσχυρη δίχως φίλους, μόνο με εχθρούς γύρω από τα σύνορα της, με κράτη έτοιμα να πέσουν να την κατασπαράξουν, κάτι που περιμένουν χρόνια να το κάνουν και τώρα φαντάζει ώριμο γι’ αυτούς!

     Κύριοι, για να σωθεί η χώρα και ο λαός εκεί που οδηγήσατε τον τόπο, για να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας, για να σωθούν οι συντάξεις και να επανέλθουν στα προγενέστερα επίπεδα, για να μειωθεί η ανεργία και να ανέβουν οι μισθοί, για να υπάρξει δημόσια υγεία και να λειτουργήσουν τα νοσοκομεία να πάψουν να πεθαίνουν οι άνθρωποι, για να αυξηθούν οι γεννήσεις και να σταματήσει η γήρανση του λαού και η περαιτέρω μείωση του πληθυσμού μας, για εθνικούς λόγους και για τη στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων, της κατανάλωσης και γενικά της ανάπτυξης της οικονομίας του κράτους, για όλα αυτά και ό,τι άλλο δεν αναφέρθηκε, μία είναι η λύση:

          Διαγραφή ή μεγάλη απομείωση του χρέους της χώρας και ταυτόχρονη  διαγραφή των δανείων του λαού!             

    
     Μόνο αν διαγραφούν ή απομειωθούν στο έσχατο αυτά τα δάνεια θα σωθεί η πατρίδα μας και είναι κάτι που μεταξύ πολλών άλλων υποσχεθήκατε για να εκλεγείτε!!! 
    
Σε αντίθετη περίπτωση με εσάς κυβέρνηση ή τους άλλους ομοίους σας, δεν θα υπάρξει ποτέ ανάκαμψη και σωτηρία και πάψτε επιτέλους να κοροϊδεύετε τον λαό.
     Σωτηρία για την Ελλάδα υπήρχε το 2010, πολιτικοί δεν υπήρχαν να παλέψουν και να σώσουν τη χώρα. Οι “φίλοι” και εταίροι μας όπως πλέον κυνικά το ομολόγησαν και οι ίδιοι, για να διαφυλάξουν τους εαυτούς τους ως πολιτικοί και τα δικά τους κράτη, επέλεξαν να μας καταστρέψουν και το πέτυχαν, βρίσκοντας δυστυχώς για τον λαό μας τα κατάλληλα ανθρωπάκια, δηλαδή όλους εσάς που για να βρεθείτε στην εξουσία, προδώσατε την πατρίδα σας μετατρέποντας τη σε αποικία υπογράφοντας τα πάντα!

     Είναι όλα αυτά που κάνετε κάθε μέρα, όπως και αυτές τις κρίσιμες  στιγμές που διαπραγματεύεσθε μαζί τους τις ζωές μας, τις τύχες των παιδιών μας και το μέλλον των επόμενων γενιών!

    
     Δεν υπάρχουν λόγια να σας χαρακτηρίσει κανείς για τις πράξεις σας, άλλα να είστε σίγουροι ότι θα καταγραφείτε στην ιστορία ως οι μεγαλύτεροι προδότες του Έθνους και της πατρίδας μας, γι’ αυτό και δεν θα αργήσει να ‘ρθει η στιγμή να πληρώσετε το τίμημα που σας αξίζει!

     Ωστόσο, θα ’πρεπε να πληρώσουν και αυτοί που μαζί με εσάς μας οδήγησαν στον Καιάδα. Το ερώτημα όμως είναι, ποιοι θα τους κάνουν να πληρώσουν, καθώς εσείς είστε οι πλέον ακατάλληλοι για χίλιους δυο λόγους και κυρίως γιατί ήδη ενεργήσατε ως δοσίλογοι της χώρας, όπως και οι προκάτοχοι σας!


     Και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας! Η ανυποληψία, η ανικανότητα και η μη ύπαρξη πολιτικών προσώπων!

    
     Τέλος, απευθυνόμενος προς τους αναγνώστες μας και τον λαό μας: 

     Φίλοι μου, υπάρχει και άλλος τρόπος αντιμετώπισης της αποκατάστασης των υπαρξιακών προβλημάτων της πατρίδας μας. Ποια μπορεί να είναι η χάραξη αυτής της νέας πορείας της χώρας, θα την ανακοινώσουμε εν καιρώ, όταν κρίνουμε ότι είναι κατάλληλη η χρονική στιγμή!

   
     Έως τότε, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι, να αγωνιστούμε όλοι να φύγουν αυτοί που μας κυβερνούν, γιατί η χώρα χάνεται!

 

Με σεβασμό και εκτίμηση


Β. Αναγνώστου                                                                                               
www.manifesto.com.grCopyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!