Loading...


Καταζητείται Άνδρας Έλληνας Πολιτικός, με τα κάτωθι χαρακτηριστικά και στοιχεία!


α.- Να μη σκύβει, να μην έχει τάση να πέφτει στα τέσσερα και όταν ουρεί να μην κάθεται στη λεκάνη!


β.- Να σέβεται τα παντελόνια που φορά και να τηρεί τις υποσχέσεις του απέναντι στον λαό!


γ.- Να σέβεται τους ομολόγους του, να έχει στοιχειώδεις γνώσεις πολιτικής και κυρίως να φορά γραβάτα πάντα στις μεταξύ τους συναντήσεις, έστω κι αν βρίσκεται μαζί τους ακόμα και στις τουαλέτες. Οι λόγοι θεωρούνται αυτονόητοι. Ωστόσο αν καποιος δεν τους αντιλαμβάνεται, να επικοινωνήσει επειγόντως μαζί μου!


δ. – Να συμπεριφέρεται ως πραγματικός ηγέτης και να απαιτεί τον σεβασμό και την εφαρμογή των εντολών του. Να μη βολεύει συγγενείς, περιθωριακούς και τα αναρχικά του φιλαράκια χρίζοντας τους συμβούλους του κράτους και να έχει τα ούμπαλα να στέλνει σπίτι τους όποιους απείθαρχους, ηλίθιους και ανίκανους εκ των συνεργατών του, για να τον σέβονται οι επόμενοι και οι ομόλογοι του!


ε. –  Όταν τον φτύνουν να μην αρκείται στο σκούπισμα, αλλά να έχει την δύναμη και την τόλμη τουλάχιστον να τους το ανταποδίδει!


ζ. – ΝΑ ΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΩΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ! Να αφήνει τις ηλίθιες ατάκες του και τις ψευτομαγκιές του στην Ελλάδα, να θυμάται να παίρνει μαζί του τα προβλήματα της χώρας του και να διατηρεί καθ’ όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων την σοβαρότητα του, διεκδικώντας και επιτυγχάνοντας τα βασικά και αυτονόητα και όχι να γυρίζει στην πατρίδα του μονίμως ως βιασμένη, δαρμένη και ατυχήσασα παρθένα!


η. – Να γνωρίζει τουλάχιστον άπταιστα αγγλικά. Αν όχι, να το βουλώνει για να μη μας κάνει ξεφτίλα μιλώντας μόνο Ελληνικά, αν βεβαίως τα γνωρίζει και αυτά σωστά και δεν τα μιλάει όπως ο άλλος δοσίλογος, πανηλίθιος, και καταστροφέας της χώρας μας Γιωργάκης!


θ. – Να παρουσιάσει στον λαό ακριβή στοιχεία και έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι έχει τουλάχιστον εικοσαετή προϋπηρεσία, όπως επίσης και συστατικές επιστολές των εργοδοτών του που θα αποδεικνύουν ότι δεν υπολείπεται νοημοσύνης και δεν είναι διανοητικά ανάπηρος ή ψυχοπαθής. Προβλήματα, που αφορούν τα μεν πρώτα τον σημερινό πρωθυπουργό και το τελευταίο τον τέως ΥΠΟΙΚ μας Γιάνη! 


ι. – Να είναι original άντρας, τόσο άντρας, που να είναι έτοιμος να δώσει τέλος στη ζωή του αν κάνει κακό στην πατρίδα του!        


κ. – Τέλος, να έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά να είναι και πατριώτης, βάζοντας πάνω από τα προσωπικά του
συμφέροντα την πατρίδα του και τον λαό!


     Αγαπητοί μου, αν βρείτε τέτοιον πολιτικό σ’ αυτή τη χώρα, εγώ φεύγω για το Θιβέτ! 

    
     Με σεβασμό και εκτίμηση, έστω κι αν αυτό φαντάζει να ‘ναι ακραίο, θα σας ευχηθώ ολόψυχα, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!


Β. Αναγνώστου   

www.manifesto.com.gr 

 

Υ.Γ. ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ. ΩΣΤΟΣΟ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

                                          

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!