Loading...


Προφανώς όχι, γιατί αν ξέραμε, κάποιοι θα ‘πρεπε να φύγουν νύχτα. Κι αν δεν φύγουν αυτοί, πρέπει να προλάβουμε να φύγουμε εμείς!

    
     Μεταξύ των άλλων μάθετε ότι το ΤΧΣ θα κυβερνά τη χώρα και ότι ετοιμάζονται να απαλλάξουν των ευθυνών τους, αυτούς που θα διαχειριστούν τα κόκκινα δάνεια και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου!

    
     Με άλλα λόγια, θα νομοθετήσουν την απαλλαγή της όποιας αστικής και ποινικής ευθύνης αυτών που χειρίστηκαν, που θα χειριστούν και που θα υπογράψουν κάτω από τις ανομολόγητες και παραβατικές αποφάσεις - πράξεις τους, να παραδώσουν στους οικονομικούς εγκληματίες της γης και στα hedge funds τις Ελληνικές τράπεζες και όλα τα δάνεια του λαού, κόκκινα και ενήμερα, μετατρέποντας και αυτούς τους ίδιους πλέον σε δοσίλογους και προδότες!

    
     Ωστόσο πλέον της ολοσχερούς παράδοσης της χώρας μας, οι δοσίλογοι που μας κυβερνούν ξεπέρασαν για άλλη μια φορά κάθε όριο προδίδοντας τον λαό τους, καθώς με μια Ελλάδα οικονομικά κατεστραμμένη σε όλα τα επίπεδα και με μια κτηματαγορά ανύπαρκτη -που αδιαμφισβήτητα πλέον βιαίως και με δολιότητα οδηγήθηκε σ’ αυτό το σημείο-, οι αδίστακτοι δανειστές μας θα κατασχέσουν τα πάντα από τους ανήμπορους πλέον σήμερα αλλά έως χθες συνεπείς και έντιμους πολίτες, παίρνοντας τους σπίτια, γη και μαγαζιά, ό,τι τους βρουν τελικά και σε όποια αξία θέλουν!

     Θυμηθείτε ότι θα δούμε σε εκατοντάδες χιλιάδες πλειστηριασμούς να χάνονται περιουσίες της τάξεως των 500.000 έως και του 1.000.000 ευρώ για ποσά κάτω των 50.000 ευρώ και των 100.000 έως και κάτω των 10.000 ευρώ, ευτελίζοντας τις πραγματικές  τους αξίες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να χάσουν τα πάντα, τις όποιες εναπομένουσες δικές τους και των παιδιών τους περιουσίες, μετατρέποντας τους ίδιους και τις οικογένειες τους σε πεινασμένους και άστεγους παρίες!

    
     Μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα συμβεί σ’ αυτή τη χώρα; Φοβάμαι ότι κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί, καθώς όλοι οι Έλληνες θα πληγούν και κάποια εκατομμύρια πολίτες θα καταστραφούν!!!

    
     Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η μια όψη του νομίσματος. Γυρίζοντας την άλλη όψη θα δούμε την άθλια δολιότητα τους και τη δυσωδία που τους διακατέχει ως πολιτικούς. Δεν υπάρχουν λέξεις καν να τους χαρακτηρίσει κανείς και δείτε τι εννοώ.                   

    
     Αυτό που θα πετύχουν ταυτόχρονα με την ψήφιση του ως άνω νομοθετήματος είναι, ότι θα απαλλαγούν εις το διηνεκές οι ίδιοι και οι προκάτοχοι τους για τις όποιες εγκληματικές πράξεις τους, για τυχόν καταχρήσεις και όποιες άλλες ανήκεστες βλάβες έχουν προξενήσει σε βάρος του λαού, του κράτους και του έθνους!  

    
     Θυμηθείτε ότι μια από τις πρώτες δεσμεύσεις και αυτής της κυβέρνησης ήταν ότι θα ψήφιζε άμεσα την κατάργηση του νόμου “περί ευθύνης υπουργών”.   
                     
                                                                  
    
Ωστόσο μετά από την ψήφιση του ως άνω νόμου δεν θα δικαστούν ποτέ οι ίδιοι για ό,τι κάνουν και επιπλέον, το δεύτερο ίσως και χειρότερο έγκλημα που θα διαπράξουν κατά της πατρίδας τους είναι, ότι για να γλυτώσουν αυτοί, οι προκάτοχοι τους και οι επόμενοι πολιτικοί από τα ανομήματα τους, αυτό που θα συμβαίνει στο μέλλον είναι, ότι ο κάθε δημόσιος υπάλληλος ή εκπρόσωπος του κράτους θα βρίσκεται  στο απυρόβλητο, μη φέροντας πλέον καμία αστική και ποινική ευθύνη για τις όποιες εγκληματικές πράξεις και αποφάσεις του!

    
     Αναρωτιέται κανείς αν είναι δυνατόν τελικά αυτοί οι άθλιοι που μας κυβερνούν να φτάσουν σ’ αυτό το επίπεδο να ψηφίσουν αυτόν τον νόμο, σε μια χώρα που η απάτη και ο χρηματισμός έχουν αναχθεί σε εθνικό σπορ και επάγγελμα!

     Αν αυτό δεν αποτελεί γι’ αυτούς μια επιπλέον πράξη εσχάτης προδοσίας, τι άλλο είναι;
    
     Και επειδή προσπαθώ να μην επαναλαμβάνομαι παρακαλώ πολύ, γιατί είναι πολύ σοβαρό ως θέμα,  διαβάστε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μου: “Προς τον Υπ. Υ.Ν.Τ. Γ. Σταθάκη. Θέμα: Κόκκινα δάνεια”!

     Σχόλια επί αυτού: Το αίτημα της πρώτης παραγράφου έγινε δεκτό, ωστόσο η κύρια ερώτηση δεν απαντήθηκε ποτέ!

     Πιστεύω όμως ότι πλέον δεν χρειάζεται, καθώς η απάντηση βρίσκεται στο σημερινό άρθρο!

    
     Τέλος, παρακαλώ κρίνετε τι πρέπει να πάθουν οι υπεύθυνοι όλων των ως άνω (λυπάμαι, αλλά μου τέλειωσαν όλοι οι χαρακτηρισμοί), κι αν συμφωνείτε μαζί μου, κάντε μου την χάρη τις στιγμές της κρίσης τους να με φωνάξετε να είμαι “ο πρώτος τον λίθον βαλέτω”!


Ένας από εσάς

Με εκτίμηση


Β. Αναγνώστου
www.manifesto.com.gr                      

 

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!