Loading...


Φίλοι μου, αυτό που θα μπορούσα να δεχτώ είναι ότι, μέρος του λαού μας μέσα στην απελπισία του έκανε λάθος να πιστέψει τα ψέματα και τις υποσχέσεις μιας ομάδας ανώριμων και περιθωριακών τύπων. Ναι, αυτό μπορώ να το καταλάβω.

    
     Ωστόσο, αυτό που αδυνατώ να αντιληφθώ είναι, πώς είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση, να υπάρχουν ακόμα Έλληνες να τη στηρίζουν.
   

    
     Συγγνώμη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη μας ψεκάζουν, καθώς μόνο αυτό  θα μπορούσε να δικαιολογήσει τι συμβαίνει σ’ αυτόν τον έρμο τόπο!                       

    
     Δεν είναι μόνο τι έκαναν αυτοί που μας κυβερνούν, είναι και αυτό που έχει πάθει ο λαός μας να μην αντιδρά σε οτιδήποτε συμβαίνει, δεχόμενος καρτερικά τα πάντα. 
     Και σε σχέση με αυτούς που ακόμα τους στηρίζουν, πέρα από κόμματα και ιδεολογίες ή αυτοί δεν είναι καλά ή εγώ τρελάθηκα.       
  

     Και πάλι συγγνώμη, αλλά επειδή ακόμα νιώθω ότι είμαι καλά, επιτρέψτε μου παρακαλώ να σας δώσω την εικόνα των γεγονότων και κρίνετε εσείς, οι όποιοι εναπομείναντες νοήμονες και μη ψεκασμένοι!

    
    Σε στιγμές υπέρτατης κρίσης όταν διακυβεύεται η ύπαρξη του κράτους και η επιβίωση του λαού, ερώτηση, δεν επιβάλλεται πρώτα να σκεφτόμαστε ως Έλληνες;   

     Στις κρίσιμες αυτές στιγμές ήταν η χώρα, πλέον όλων των άλλων καταστροφικών συνεπειών που έχει υποστεί από την αλόγιστη διακυβέρνηση κάποιων, που ξαφνικά ένα βράδυ αποφάσισαν συνωμοτικά όσο και συνειδητά μεταξύ τους να υποσχεθούν τα πάντα στον λαό  για να αφήσουν πίσω τους το 4% κυνηγώντας το τρισκατάρατο όνειρο τους και το ποσοστό που θα τους έδινε την εξουσία, όπως και έγινε, δίχως να νοιαστούν αν θα έλεγαν  τα μεγαλύτερα ψεύδη  που έχουν πει πολιτικοί σ’ αυτόν τον τόπο, προδίδοντας κυριολεκτικά τον λαό και την πατρίδα τους, μετατρέποντας όλες τις κόκκινες γραμμές τους σε καταπράσινες οάσεις για τους δανειστές, οδηγώντας τη χώρα στο χάος και τους πολίτες της στην απόλυτη εξάρτηση, ένδεια και καταστροφή, μετά από όλα αυτά δεν είναι λογικό για έναν ώριμο λαό να καταδικάσει τους υπευθύνους;

     
    
Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου, καθώς πάψαμε πλέον να είμαστε μόνο θεατές και πότε επίσης θα καταλάβει ο Ελληνικός λαός ότι συμμετέχουμε τελικά όλοι ως πρωταγωνιστές σ’ αυτό το δράμα;     
     Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα θιασώτες αυτής της γενοκτόνου ομάδας που τους στηρίζουν και να μην αντιλαμβάνονται το κακό που κάνουν στη πατρίδα τους; Πού ζούνε αυτοί οι άνθρωποι;     

     Βρισκόμαστε στις τελευταίες στιγμές της πλήρους παράδοσης της χώρας και κάποιοι ακόμα δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!

     Αυτό που ζούσαμε όλο αυτό το διάστημα ήταν ένα αέναο ψέμα που θα καταλήξει στην άνευ όρων παράδοση της χώρας μας και στην ολική φτωχοποίηση του λαού μας!

            
     Ας βάλουμε λοιπόν έναν φραγμό στον διασυρμό και στην προσβολή της νοημοσύνης μας από ανθρώπους που δεν είναι εις θέση να αντιληφθούν καν τα στοιχειώδη και αυτονόητα, πόσο μάλλον να κυβερνήσουν τη χώρα.             
     Είναι τόσο ανίκανοι, επιβλαβείς, αχρείοι και δοσίλογοι ως άτομα και κυβέρνηση, που δεν δίστασαν στιγμή  να καταπατήσουν όλες τις υποσχέσεις τους και τις όποιες κόκκινες γραμμές τους!    
     Σε μια μόνο από αυτές θα σταθώ, γιατί αυτή συνάδει με την απόχρωση του χαρακτηρισμού του θέματος και του χρώματος που θα βαφτούν οι δρόμοι το επόμενο διάστημα και φυσικά αναφέρομαι στα ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ!            
            

    
     Τι θα πουν σε λίγες ημέρες στους μισούς πολίτες της χώρας όταν θα αρχίσουν hedge funds - τράπεζες και κράτος τους πλειστηριασμούς, κατασχέτοντας αντί πινακίου φακής τις περιουσίες τους;                                                 
 
     Και τι θα πουν στις οικογένειες τους όταν θα αρχίσουν κάποιοι να πέφτουν από τα μπαλκόνια;

     Τέτοια δυστυχία και ντροπή να μη νοιώσει ποτέ κανείς, σαν αυτή που βιώνουν και που μου περιέγραψαν κάποιοι ήδη παθόντες συνάνθρωποι μας!

    
     Ωστόσο ας αναρωτηθούμε όλοι, πώς είναι δυνατόν να μην οδηγηθούμε ως πρόβατα προς σφαγή, όταν οι ΥΠΟΙΚ της χώρας μας Σταθάκης και Τσακαλώτος, αυτοί που μας ζητούν να κάνουμε θυσίες έχουν στην κατοχή τους καταθέσεις εκατομμυρίων και δεκάδες ακίνητα και που ποιος ξέρει τι άλλα έχουν που δεν θα μάθουμε ποτέ!           

     Είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν τους δανειολήπτες της χώρας και να διαπραγματεύονται το βιος τους, όταν έχουν τα ίδια συμφέροντα με τα κοράκια που περιμένουν στη σειρά να πάρουν τις περιουσίες τους;   

     Και τελικά, μήπως το αποτέλεσμα των “διαπραγματεύσεων” δεν είναι τυχαίο;
 


     Φίλοι μου, η σφαγή είναι μπροστά μας και το πάρτι μεγάλο, γι’ αυτό να είστε σίγουροι ότι οι όποιοι όμοιοι τους θα βρουν τρόπο όπως γίνεται πάντα, με κάποιους δικούς τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σ’ αυτό!

     Πατριώτες ξυπνήστε, γιατί οι ώρες της μεγάλης σφαγής έφτασαν!!!

    
     Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς αυτά που θα συμβούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Ωστόσο επιτρέψτε μου να πω κάτι που πιστεύω απόλυτα.


     Θεωρώ  ότι ο λαός μας, όντως δεν έχει καταλάβει ακόμα τι τον περιμένει και τι θα συμβεί στο αμέσως επόμενο διάστημα, μετά τις τελικές υπογραφές του τρίτου και του “τέταρτου” έμμεσου μνημονίου!

    
     Και μην πει κάποιος από τους αναγνώστες μας ποτέ, ότι αυτά τα λέω μετά εορτής. Αυτός που θα σκεφτεί να πει κάτι τέτοιο, ας ανατρέξει στα άρθρα μου!

    
     Με σεβασμό και εκτίμηση πέρα και πάνω από κόμματα, προς όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της χώρας!

 

Β. Αναγνώστου   

www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!