Loading...


Φίλοι μου, επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε ένα από τα τελευταία πολύ σοβαρά ατοπήματα της κυβέρνησης (αν μπορεί να την πει κάποιος  κυβέρνηση), που καταδεικνύει τη μόνιμη πλέον ανημποριά της και ασχετοσύνη της, ανίκανη  να βοηθήσει τη χώρα όπως πάντα, κερδίζοντας έστω και μια μάχη, που θα μπορούσε να ανατάξει για κάποιο διάστημα την οικονομία του τόπου.

     Αναφέρομαι στα 10 δισ. ευρώ που θα επιστραφούν στην Ελλάδα ως κέρδη των ομολόγων μας μέσω της ΕΚΤ, τα οποία αντί να μας δοθούν όπως όφειλαν να κάνουν για να διατεθούν στην οικονομία μας και να ανασάνει η χώρα, τελικά θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή των τόκων και των χρεολύσιων τους!!!

    
     Συγγνώμη, αλλά μετά τα τόσα μύρια λάθη τους τι άλλο πρέπει να συμβεί σ' αυτόν τον τόπο για να πειστούν κάποιοι πως η χώρα δεν κυβερνάται;
    

     Και δεν είναι μόνο το οικονομικό. Υπάρχει και μια δεύτερη παράμετρος που ενέχει τεράστιους κινδύνους για την πατρίδα μας!   
     Είναι ο άμεσος κίνδυνος να χαθούν κυριαρχικά μας δικαιώματα και εδάφη στα Βόρεια και Β. Ανατολικά μας σύνορα, όπως και νησιά μας στο Αιγαίο, καθώς όλοι οι γείτονες μύρισαν το σάπιο κουφάρι μας και προαλείφονται για το απευκταίο!!!

    
     Είναι όλο αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει και που βιώνουμε καθημερινά στη συμπεριφορά όλων των δυνάμεων της Δύσης, Ευρωπαίων και Αμερικανών οι οποίοι μας εγκατέλειψαν, είτε για τα δικά τους συμφέροντα είτε σκοπίμως για να ενισχύσουν τις θέσεις και τις διεκδικήσεις των γειτόνων μας, κλείνοντας τα μάτια τους στις όποιες προκλήσεις τους εναντίον μας, αφήνοντας μας πλέον μόνους.  
     Είναι αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Αιγαίο με τις προκλητικές ενέργειες των Τούρκων, αλλά και με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που επισημοποιούν δια της συμπεριφοράς τους τις αλυτρωτικές τους διεκδικήσεις
                
     Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που πιστεύουν ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο να δούμε την πατρίδα μας να συρρικνώνεται;

     Και βεβαίως η κυβέρνηση μας στον κόσμο της, απούσα όπως πάντα, έτσι και τώρα στα βόρεια σύνορα μας με τους Σκοπιανούς, που μόνο σύνορα πλέον δεν είναι.

     Τι άλλο να πει κανείς γι’ αυτούς που μας κυβερνούν όταν η χώρα χάνεται και αυτοί συνεχίζουν να μην ξέρουν τι κάνουν και τι λένε!

    
     Ποιός νοήμων πολιτικός οποιουδήποτε κράτους μπορεί να πάρει στα σοβαρά όλους αυτούς τους αγράβατους – ατημέλητους – τζινάκιδες και ψευτοεπαναστάτες της πλάκας, τους φέροντες τα σακβουαγιάζ στην πλάτη ως περιοδεύοντες ανά τη γη φτωχοτουρίστες, εκπροσωπώντας μια χώρα σε δεινή κατάσταση, που στην ουσία επαιτεί τη βοήθεια των άλλων και που θα ‘πρεπε τουλάχιστον οι ανόητοι να δείχνουν σεβασμό απέναντι τους τηρώντας το πρωτόκολλο και όχι να συναντώνται μαζί τους ντυμένοι ως περιπατητές του δάσούς ή της παραλίας, προσβάλλοντας τους ίδιους και τους λαούς τους, γιατί περί αυτού τελικά πρόκειται έστω κι αν δεν το καταλαβαίνουν!        

    
     Και φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο, πλέον του ότι οι επιλογές μας πάντα μας χαρακτηρίζουν ως άτομα και καθορίζουν τα αποτελέσματα των πράξεων μας.

     Δείτε αυτοί οι πανηλίθιοι και καταστροφείς του τόπου τι κάνουν!

     Όταν η χώρα χάνεται και καταστρέφεται και τα μάτια όλων επί της γης είναι καρφωμένα πάνω μας, 17 βουλευτές της κυβέρνησης ασχολήθηκαν με το να καταθέσουν αίτημα στη βουλή να ανοίξουν οίκοι ανοχής δίπλα στα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας για να “εξυπηρετούνται” οι τουρίστες! Καλά, δεν βρέθηκαν κάποιοι συνάδελφοι τους να τους πουν ότι δεν χρειάζεται να το κάνουν γιατί μετέτρεψαν ήδη τη χώρα σε ένα απέραντο μπορδέλο; (ΣΥΓΝΩΜΗ, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα).
     Επίσης προ ημερών, 37 εξ αυτών βουλευτές ζήτησαν την τιμωρία των αστυνομικών που προσπάθησαν να σωθούν από τις μολότοφ και να σώσουν τις χιλιάδες των διαδηλωτών, τη διαδήλωση ή και ό,τι άλλο προλάμβαναν, ενώ φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν! 

    
     Επιπροσθέτως τις προηγούμενες ημέρες ο πανηλίθιος υπουργός μας, που μόνο για καφετζής έκανε για να σερβίρει μετανάστες, "έχοντας επιλύσει όλα τα προβλήματα μαζί τους", πήρε κάποιους από αυτούς για να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους και να τους ξεναγήσει στην Ακρόπολη.
    
     Από ό,τι μαθαίνω, τώρα ζητούν να πάνε και οι υπόλοιποι 55.000 που έχουν μονιμοποιηθεί πλέον στη χώρα, όπως επίσης έμαθα ότι οι ξεναγηθέντες έστειλαν sms στην απέναντι όχθη του Αιγαίου στα 2.500.000 συμπατριώτες τους να έρθουν και αυτοί να μας επισκεφθούν για να τους δείξουμε την Ακρόπολη, να μας φέρουν τον πλούτο τους –Μάρδας-, να επισκεφθούν τα νοσοκομεία μας για να γκρεμίσουν ό,τι έχει απομείνει από αυτά, να γεμίσουν τις παραλίες και τα λιμάνια διώχνοντας τους τουρίστες από τα νησιά και τη χώρα, να μπουν στα σπίτια μας να πάρουν ό,τι θέλουν και να κλείσουν τέλος τις σιδηροδρομικές γραμμές στα σύνορα μας αποκλείοντας τη χώρα, καταστρέφοντας τελικά σε όλα τα επίπεδα επιχειρήσεις, οικογένειες και οικονομία!
     Βέβαια όλα αυτά, όταν δεκάδες χιλιάδες δικοί μας πεινάνε, ψάχνοντας στους σκουπιδοτενεκέδες να βρουν κάτι να φάνε και στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν γάζες, κρεβάτια και γιατροί ή νοσηλευτικό προσωπικό να σώσουν τους Έλληνες!

     Και το τελευταίο, μετέτρεψαν στην Ειδομένη τα βαγόνια μας σε οίκους ανοχής!

    
     Παρακαλώ να μη θεωρηθώ ρατσιστής, γιατί σε καμία περίπτωση δεν είμαι! Απλώς παραθέτω τα πράγματα ως έχουν για να αναδείξω την ακυβερνησία και την αναλγησία του κράτους, καθώς θα μπορούσε να βοηθήσει αυτούς τους δυστυχείς αν όντως η χώρα κυβερνιόταν!

     Επανειλημμένως έχω πει ότι, δυστυχώς, με την κυβέρνηση Τσίπρα, αυτά που θα πάθει η πατρίδα μας, θα καταγραφούν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα διαψευστώ, αντιθέτως οι στιγμές αυτές πλησιάζουν!
     Και μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους, καθώς η στάση των συμμάχων μας δεν έχει να κάνει μόνο με τα δικά τους συμφέροντα, γιατί όλα αυτά που συμβαίνουν είναι αποτέλεσμα των κακών χειρισμών και των καταστρεπτικών διαπραγματεύσεων των ανιστόρητων  κυβερνήσεων μας και δη της τελευταίας!!!
    


Είθε να φωτιστούν τα μυαλά μας και να ξυπνήσουμε έστω και την τελευταία στιγμή!


Με εκτίμηση 


Β. Αναγνώστου                                   

www.manifesto.com.gr

            
© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!