Loading...


Αυτή η πολιτική αγυρτεία και αλητεία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Πολίτες της χώρας, ενημερωθείτε σήμερα να δείτε τι μας κάνουν. Δείτε κάποια από τα νέα άρθρα του πολυνομοσχεδίου για να καταλάβετε τι θα πάθουμε από αυτούς τους αχαρακτήριστους πλέον “πολιτικούς”, που για να κρατηθούν στην εξουσία, όχι μόνο έγιναν δοσίλογοι και προδότες της πατρίδας τους, αλλά μετέτρεψαν και τη χώρα σε ένα απέραντο πορνείο, εκδίδοντας τους πολίτες της αντί πινακίων φακής οδηγώντας τους με το μαρτύριο της σταγόνας στην απόλυτη εξάρτηση και  εξαθλίωση, τελικά στην ολοκληρωτική καταστροφή τους και στην αέναη ομηρία τους!!!           


     Δείτε έως και χθες το βράδυ τι έλεγαν στα κανάλια αυτοί οι προεξέχοντες άθλιοι αγύρτες που μας κυβερνούν, οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός μας μαζί με το συνονθύλευμα που τους προσκυνά, που για να μη χάσουν οι ανέντιμοι και αυτοί τα 7000 μηνιαία αργύρια τους θα ψηφίσουν τα πάντα.

    
     Διέλυσαν το κράτος, κατέστρεψαν την οικονομία, βιάζουν καθημερινά τις ψυχές μας, τις αρχές και τα ιδεώδη μας, καταστρατηγούν τους θεσμούς και τη Δημοκρατία, καταπατούν όλες τις υποσχέσεις τους προς τον λαό, που με αυτές εκλέχθηκαν – κατάργηση ΕΝΦΙΑ, 13ος - 14ος μισθός, αυξήσεις μισθών και άλλων παροχών, μειώσεις Φ.Π.Α. και φόρων, διαγραφή κόκκινων δανείων και εθνικοποίηση τραπεζών, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ… και που να σταματήσουμε!

  
     Μετά από όλα αυτά, εξακολουθούν να είναι ζωντανοί κυκλοφορώντας ελεύθεροι στους δρόμους εκπροσωπώντας ακόμα τη χώρα και τον λαό, έχοντας το δικαίωμα να υπογράψουν την τελική παράδοση και θανατική καταδίκη ενός ολόκληρου Έθνους, ενός Λαού που φώτισε τους λαούς όλης της γης!


      Ανόητοι συμπατριώτες μου και εγώ μαζί με εσάς το ίδιο ανόητος, τι κάνουμε; Γιατί παραμένουμε θεατές και αμέτοχοι στην καταστροφή μας και γιατί δεν βγαίνουμε 10.000.000 Έλληνες αύριο στους δρόμους κι αν χρειαστεί να μπούμε στη Βουλή να κατεβάσουμε από τα έδρανα προ της ψηφοφορίας τους δοσίλογους της Πατρίδας μας, να τους παραδώσουμε στους Δικαστές, αν όχι στον Λαό, για να δικαστούν ως προδότες του Έθνους!


ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;


ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΣ!


Προς όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες του τόπου: Φίλοι μου, ας κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην Πατρίδα, το Έθνος και τις επόμενες γενιές. Αν όχι, θα το πληρώνουμε για πάντα!


Με σεβασμό κι εκτίμηση  


Β. Αναγνώστου                                   

www.manifesto.com.gr

 

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!