Loading...


Είναι σαν να μας υπόσχονται ότι θα μεταλλάξουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε λευκό και να περιμένουν να τους πιστέψουμε!

    
     Το επόμενο ίσως που θα ακούσουμε είναι, ότι είμαστε ήδη η πλουσιότερη χώρα του πλανήτη, απλά ακόμα δεν το έχουμε εμπεδώσει. Μα για πόσο ανόητους μας περνούν;

    
     Πιο καταστροφική συμφωνία από αυτή που έκαναν και θα ολοκληρώσουν τις επόμενες ημέρες, δεν θα μπορούσαν να κάνουν οι όποιοι ανθέλληνες και χειρότεροι εχθροί μας!

    
     Είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει και που βιώνουμε ως λαός. Δεν το χωράει πλέον ο νους μας, η ψυχή μας και η συνείδηση μας. Μαύρη να ‘ναι η μέρα και καταραμένη η στιγμή που ως λαός επιλέξαμε για κυβέρνηση αυτή τη συμμορία των αναρχικών, ηλιθίων, αρχομανών και δοσίλογων, ένα συνονθύλευμα ψευτοαριστερών με τα χειρότερα σύνδρομα που θα μπορούσαν να κουβαλάνε ως άνθρωποι.         

     Ανθρωπάκια, που για να διατηρηθούν στην εξουσία υπογράφουν τα πάντα προδίδοντας πατρίδα και λαό, παραδίδοντας μας σ’ αυτούς τους στυγερούς εγκληματίες των λαών, βεβηλώνοντας την ιστορία μας, στερώντας τελικά από τον λαό τους ότι πολυτιμότερο έχει, την Ελευθερία του και το δικαίωμα να ζουν ως άνθρωποι!

    
     Πατριώτες, δεν ξέρω πραγματικά τι είναι αυτό που έχουμε πάθει. Είναι όντως απίστευτη η συμπεριφορά μας, να παρακολουθούμε ως θεατές μιας άλλης χώρας το δράμα που εξελίσσεται στον τόπο μας και να μην αντιδρούμε!

     Πώς είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί και κάτω από ποιες συνθήκες θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας τα επόμενα χρόνια;
     Δεν είναι μόνο η ενδοτικότητα των κυβερνώντων να υπογράφουν ως προδότες ό,τι τους ζητούν, μετατρέποντας την χώρα τους τον 21ο αιώνα σε αποικία, οδηγώντας τον λαό τους στη σκλαβιά. Είναι και η δική μας ευθύνη γι’ αυτά που δεν κάνουμε!

    
     Ωστόσο, όσο ευρωπαϊστής κι αν είμαι, θεωρώ ότι ήρθε πλέον η στιγμή να αναρωτηθούμε όλοι, αν όντως πρέπει να παραμείνουμε στην Ε.Ε.

     Αυτό που βιώνουμε ως λαός σήμερα, αυτά που θα συμβούν από 1η Ιούνη και αυτά που θα πρέπει να δεχτούμε και να κάνουμε τουλάχιστον για τα επόμενα 100 χρόνια και ποιος ξέρει και για πόσους άλλους αιώνες, ίσως πρέπει να μας πείσουν να αλλάξουμε τις θέσεις μας και ως λαός να στραφούμε στο αντίπαλο δέος της Δύσης!  
     Τουλάχιστον ας το σκεφτούμε σοβαρά και κυρίως ας το εξωτερικεύσουμε, ποιος ξέρει, ίσως έτσι οι “σύμμαχοι” μας, μας πάρουν αυτή τη φορά πράγματι στα σοβαρά!

    
     Βέβαια για να συμβεί αυτό, πρέπει να πάμε χθες για νέα κυβέρνηση, για σοβαρούς ανθρώπους και άξιους πολιτικούς, και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα!

     Κατανοώ τι λέω και συγχωρήστε με, ωστόσο έχει κάποιος άλλος από εσάς κάποια άλλη πρόταση; Αν ναι, ευχαρίστως να την ακούσω ή καλύτερα να τη διαβιβάσει στους άρχοντες του τόπου!

    
     Κλείνοντας, σας αφήνω όλο το Σαββατοκύριακο στην περισυλλογή σας και στα όποια προβλήματα σας. Αναλογιστείτε ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες τις ευθύνες σας, παρακολουθείστε τα της επίσκεψης Πούτιν και τα λέμε από Δευτέρα. Έχω την αίσθηση ότι θα έχουμε να πούμε πολλά! 


Β. Αναγνώστου 

www.manifesto.com.gr

                                                                                         

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!