Loading...


Ήταν εμφανές πλέον ότι ο Μεγάλος μέτραγε τις στιγμές να πέσουν οι υπογραφές για να την κάνει με πηδηματάκια, μετανοώντας προφανώς για την επίσκεψη του!


     Τον άνθρωπο τον έκανε έστω και σε δεύτερο χρόνο να βγάλει τη γραβάτα του, κάτι που δεν θα έκανε ποτέ αν βρισκόταν σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, αλλά πώς είναι δυνατόν να απαιτήσει κανείς από αυτόν τον κλόουν που το παίζει ηγέτης, τον Πινόκιο της πολιτικής που μας κυβερνά, τον πλέον ανυπόληπτο ηγέτη της Ευρώπης, να καταλάβει τι πρέπει να πει και να κάνει!


     Προσωπικά ντρεπόμουν να τον βλέπω δίπλα σ’ αυτόν τον μεγάλο ηγέτη, μιας φίλιας χώρας και τεράστιας δύναμης, ίσως της μεγαλύτερης επί της γης!

     Είναι προφανές ότι δεν πήγαν καλά οι μεταξύ τους συζητήσεις και υποθέτω ότι σύντομα θα μάθουμε τους λόγους. Ωστόσο επιτρέψτε μου έως τότε να πω τα εξής:


     Λαμβάνοντας υπ’ όψη κάποια βασικά του στοιχεία και χαρακτηριστικά όπως, την αδυναμία του να αντιλαμβάνεται τα στοιχειώδη και αυτονόητα για να μπορεί να σταθεί απέναντι στους ομολόγους του κερδίζοντας τουλάχιστον τον σεβασμό τους, έστω κι αν τα συμφέροντα τους συγκρούονται και με αποδεδειγμένη την ανικανότητα του να επιλέγει ακόμα και τους βασικούς του συνεργάτες, δείτε τις έως σήμερα επιλογές του και τα αποτελέσματα αυτών, με αποκορύφωμα βεβαίως τη μνημειώδη αδυναμία του να διαπραγματευτεί τα θέματα της χώρας μας και την οποία τελικά οδήγησε σε μηδέν χρόνο προς την καταστροφή, είναι ηλίου φαεινότερο ότι πέρα από κάποιες συμφωνίες που μπορεί να μην πραγματοποιηθούν ποτέ, σε όλα τα άλλα διαφώνησαν!

    
     Καταρχάς, εκεί που θα ‘πρεπε να επικεντρωθεί και βεβαίως εννοώ στα εθνικά μας θέματα, δεν το έκανε.

     Έχασε την ευκαιρία να εκμαιεύσει μια δήλωση στήριξης της Ρωσίας, σε μια περίοδο που το Αιγαίο καίγεται και η Τουρκία κάνει ό,τι θέλει ακόμα και την ημέρα της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου, πετώντας τα αεροπλάνα της πάνω από τα κεφάλια όλων μας, με τον πρόεδρο τους να γιορτάζει την άλωση της Κωνσταντινούπολης κάνοντας επίδειξη δύναμης, περνώντας όλα τα μηνύματα του, ακόμα και προς τη Ρωσία!
     Σε μια περίοδο που δεν θα υπάρξει ίσως πότε καλύτερη για την Ελλάδα, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις σημερινές σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας και που ο Πούτιν μας χρειάζεται θέλοντας την πρόσβαση του στη Μεσόγειο μέσω Αιγαίου!

    
     Ωστόσο, πλέον όλων των άλλων ο ανόητος χαζοχαρούμενος ηγέτης μας, σε μια στιγμή που ο Ρώσος πρόεδρος έχει έρθει στη χώρα μας και στο Άγιο Όρος να τιμήσει την ορθοδοξία, αυτός καταργεί τα θρησκευτικά και την πρωινή προσευχή στα σχολεία, κηρύττοντας ανένδοτο κατά της κοινής μας θρησκείας και της ορθοδοξίας, το βασικότερο στοιχείο που ενώνει τους λαούς μας.      

     Αυτούς τους χειρισμούς έκανε και στις διαπραγματεύσεις και οδήγησε λαό και χώρα στην απόλυτη απαξίωση και καταστροφή!

   
     Αυτός είναι ο σημερινός ηγέτης της χώρας μας ! 

    
     Συγχωρήστε με, αλλά είναι να τρελαίνεται κανείς σ’ αυτόν τον τόπο μετά από όλα αυτά που μας έχει κάνει αυτό το ανόητο, ανώριμο και αλαζονικό παιδί, να υπάρχουν πολίτες ακόμα να τον ακολουθούν!       

     Πώς είναι δυνατόν ο λαός μας να επιδεικνύει τόσο μεγάλη ανωριμότητα;  
  

     Πότε θα καταλάβουν οι εναπομείναντες οπαδοί του ότι η χώρα όχι μόνο μετατράπηκε σε αποικία, ότι ο λαός πολύ σύντομα θα έχει φτωχοποιηθεί κατά 99%, ότι μεταξύ αυτών θα είναι και οι ίδιοι και ότι η πατρίδα κινδυνεύει άμεσα να συρρικνωθεί και να αποικηθεί από μετανάστες και τέλος ότι θα μετατραπεί σε μια χώρα που δεν θα μας ανήκει;

    
     ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;       

    
     Φίλοι μου, ούτε στα χειρότερα όνειρα μας να μην το δούμε ποτέ, κι όμως, εκεί μας οδηγούν!!!


Β. Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!