Loading...
Κύριε Πρωθυπουργέ συγχαρητήρια! Για άλλη μια φορά "κατατροπώσατε" τον Ερντογάν κάνοντας μας ως Έλληνες "εθνικά υπερήφανους" !!!
Κλίκ για μεγέθυνση

Ωστόσο, επειδή οι αναγνώστες μας και κάποια εκατομμύρια Ελλήνων προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν τι έχει συμβεί ζητώντας μας διευκρινήσεις, αν τελικά αυτό που αποκομίσαμε από τη Σ. Κορυφής ήταν Νίκη ή ο απόλυτος χλευασμός και αποτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής, γιατί δια των χειρισμών σας καταφέρατε έως και τον Μακρόν να σιωπήσει -αν είναι δυνατόν- παίρνοντας τα συνήθη μόνο χτυπηματάκια στη πλάτη και την άρνηση όλων επί των κυρώσεων της Τουρκίας, επιτρέψατε μας να προσπαθήσουμε να λύσουμε το υποτιθέμενο αίνιγμα, που μόνο αυτό δεν είναι!

     Συγγνώμη, αλλά ευρισκόμεθα σε σύγχυση, καθώς εσείς  κατά όπως δηλώσατε είστε απόλυτα ικανοποιημένος για το ‘’επίτευγμα’’ σας έχοντας πετύχει τους στόχους σας, ενώ οι κακές γλώσσες λένε, ότι μη ο πρόεδρος της Κύπρου να σώσει τη παρτίδα ( παρ’ ότι τον πουλήσατε) θα ‘πρεπε να μετακομίσετε μόνιμα στις Βρυξέλλες ή να αποσυρθείτε της πολιτικής, γιατί θα μιλάγαμε πλέον για έναν νέο Τιτανικό! 

     Ωστόσο και πάλι η εξίσωση εκ του αποτελέσματος δεν μας βγαίνει, γιατί ο Ερντογάν και ο λαός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δη δίχως καν ο ίδιος και η χώρα του να έχουν παραστεί! Δηλαδή πείτε μας, αν παρίσταντο εκεί τι θα είχε συμβεί, θα μας είχαν πάρει αιχμαλώτους;

    Κύριοι, δεν πρέπει να παραλείψουμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε και για τους επιτυχείς χειρισμούς σας στο θέμα της Πανδημίας. Πραγματικά τα πήγατε θαυμάσια (χειρότερα  δεν θα  μπορούσαν να είναι) για τους λόγους που ήδη έχουμε εξηγήσει σε πρόσφατα άρθρα μας, αν και υπάρχει ακόμα περιθώριο για ‘’καλύτερα’’ αποτελέσματα, να φτάσετε και σε τετραψήφια νούμερα ημερήσιων νοσούντων και νεκρών!

     Ταυτόχρονα, επιτρέψτε μας και πάλι να σας ευχαριστήσουμε για τα θετικά αποτελέσματα της οικονομίας μας, η οποία βρίσκεται όντως σε ‘’άριστη’’ κατάσταση και φυσικά συμφωνούμε μαζί σας ότι τα προβλήματα του λαού, των επιχειρηματιών και των εργαζομένων-ανέργων έχουν λυθεί, ενώ το αποκορύφωμα και η κορωνίδα των επιτυχιών σας που κανείς βεβαίως δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει ποτέ, είναι η διαχείριση σας στο θέμα της σωτηρίας των ‘’κόκκινων’’ δανειοληπτών της χώρας μας!  
     Μια ‘’επιτυχία’’ που αποτελεί το επιστέγασμα της επιβράβευσης των άοκνων προσπαθειών σας που ξεκινούν από την περίοδο που είσαστε Α.Α. συμφωνώντας με τον προκάτοχο σας -στο μόνο που τα βρήκατε- να δοθούν τα δάνεια στα Funds και όχι στους δανειολήπτες, ξεπουλώντας τον λαό σας και τη πατρίδα σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα βλέπατε και οι δυο ποτέ τον θώκο της εξουσίας!!!

     Κύριε Μητσοτάκη, λίγη λεβεντιά, ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και μεταμέλεια για τα όποια λάθη σας δεν θα σας έβλαπτε σε προσωπικό επίπεδο, πιστέψτε μας! Αντιθέτως ο λαός, έστω και μετά από όλα αυτά που έχει πάθει θα το εκτιμούσε, αν παίρνατε φυσικά έστω και τώρα την πρωτοβουλία να αλλάξετε τα δεδομένα με τις τράπεζες και τις θυγατρικές τους, φάουντ και εταιρίες διαχείρισης, αυτά τα διαπιστευμένα πλέον βαμπίρ της τραπεζικής αγοράς, καθώς οι καταγγελίες εις βάρος τους δεν σταματούν και πολύ σύντομα θα αναφερθούμε αναλυτικά στις σκανδαλώδεις και έκνομες πράξεις τους!!!   
     Ο λαός μας πλέον ξέρει τι συμβαίνει, μη γελιέστε. Δώστε επιτέλους ένα τέλος σ’ αυτή τη γελοία θεατρική παράσταση που προσπαθούν κάποιοι να στήσουν χλευάζοντας  το ακροατήριο τους, θεωρώντας ότι απευθύνονται σε διανοητικούς αναπήρους και όχι σε νοήμονες πολίτες και πάψτε να είστε ο πρωταγωνιστής  αυτής της τραγωδίας!

     Τα διεθνή κέντρα αποφάσεων και οι γνωστοί κατέχοντες τον παγκόσμιο πλούτο, ξέρετε, αυτοί που κάποιοι τους αποκαλούν μέντορες σας, τους Rothschild και όλους τους άλλους που ελέγχουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα μαζί πλέον με τις τράπεζες μας και τα δάνεια του λαού, αυτά που εσείς φροντίσατε να βρεθούν στα χέρια τους  για να ιδιοποιηθούν μέσω αυτών τα πάντα, επιχειρήσεις και περιουσίες του λαού μας ακόμα και τα σπίτια του βγάζοντας τους όλους στον δρόμο, κλέβοντας τους το βιος και τη ζωή τους μεταλλάσσοντας τους πλέον σε παρίες και άστεγους, τελικά σε περιθωριακούς πολίτες της ντροπής, ανθρώπους έντιμους και αξιοπρεπείς!!!
      Κύριοι, σταματήστε επιτέλους την αυτογελοιοποίηση σας και τον διασυρμό που υφίσταστε προσπαθώντας κατά όπως σας έχουν επιβάλει προφανώς, να φέρεστε ως πειθήνια όργανα τους προσπαθώντας να πείσετε τον λαό και τους δανειολήπτες, ότι πτωχεύοντας τους και πλειστηριάζοντας τους τα πάντα με διάφορα δήθεν προγράμματα σωτηρίας θα ανανήψουν, δηλαδή θα επανακτήσουν τη χαμένη τους αξιοπρέπεια και πιστότητα, την επιχείρηση τους, τις μικροπεριουσίες τους και τα σπίτια τους μαζί με τη ζωή τους, γυρνώντας πίσω τους νεκρούς τους και τα χαμένα τους χρόνια μαζί με τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής! 

ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ & ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙ ‘’ΣΩΤΗΡΙΑΣ’’ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ! ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ & ΟΧΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!

     Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ  ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛ. ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ 80%, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!! 
     Κύριοι, ακυρώσετε την αποστολή των ως άνω δανείων προς το Δημόσιο, γιατί αν δεν το κάνετε θα ‘ναι σαν να τους εκτελείτε ρίχνοντας τους στον Καιάδα!
     ΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ; ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ 'ΣΑΣΤΕ, ΝΤΡΟΠΗ!!!!!! 
    
Επιβληθείτε επιτέλους στις τράπεζες, να προσφέρουν στους δανειολήπτες τα δάνεια τους στις ίδιες αξίες με αυτές των funds ή ξαναπάρτε τες πίσω μαζί με τα δάνεια του λαού διορθώνοντας το λάθος σας, γιατί το τίμημα της εξαγοράς τους είναι πολύ μικρό μπροστά στο κέρδος που θα υπάρξει για τον λαό, τη χώρα και την οικονομία και πάψτε επιτέλους να υπηρετείτε τα ξένα συμφέροντα, υπάρχουν και αξίες στη ζωή!!!

     Ολοκληρώνοντας φίλες και φίλοι και ΕΣΥ παγκόσμιε πολίτη που θα διαβάσεις αυτό το άρθρο γιατί θα φτάσει και στα δικά σου χέρια, πρέπει όλοι, ως άτομα και λαοί να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορεί η παγκόσμια κοινότητα, ένας ολόκληρος πλανήτης, να διοικείται από  μια χούφτα ανθρώπων κι αυτό πρέπει να μετουσιωθεί σε ένα Παγκόσμιο Κίνημα! 
     Δεν είναι δυνατόν 300 οικογένειες, μια Φατρία διεθνών τραπεζιτών και πολυεθνικών εταιρειών να κατέχουν όλο τον πλούτο της γης και όλα τα Μ.Μ.Ε. έχοντας έναν ως μόνο στόχο. Να επιβάλλουν την καθολική υποταγή και σκλαβιά σε όλους τους λαούς της ανθρωπότητας, κατά όπως αναφέρει και η έγκριτη εκδότρια και δημιουργός του Rumor Mill New Raeyan Allan κ
αι οι λαοί μας να μην αντιδρούν!
     Αυτό πρέπει να σταματήσει και είναι υποχρέωση όλων μας! Το οφείλουμε στην ανθρωπότητα, στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές, γιατί αν παραμείνουμε όλοι αδρανείς, σύντομα δεν θα υπάρχει καν πλανήτης!!!                                                                                                   


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                                                      
www.manifesto.com.gr    

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς όλους τους λαούς απ’ άκρη σ’ άκρη της γης. Επίσης προς όλα τα διεθνή Μ.Μ.Ε. και προς κάθε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θεσμό, σε φορείς και συνδέσμους, όπως και προσωπικά σε κάθε αρχηγό κράτους!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!