Loading...
Πρωινή εκπομπή  Σ/Κ στο ΣΚΑΙ - Τελικά ποιοι αποφασίζουν σ’ αυτόν τον τόπο; Οι τραπεζίτες και ο αναδειχθείς σε ‘’Υπερυπουργό’’ Γ. Αυτιάς ή η κυβέρνηση;
Κλίκ για μεγέθυνση
     Για άλλη μια φορά δεν άφησε καν ούτε τον υπουργό ανάπτυξης και δη τον αψύ Άδωνη, αφαιρώντας του τον λόγο να ολοκληρώσει κατά την προσφιλή του τακτική τις δηλώσεις του στο θέμα των δανείων του Ελλ. Δημοσίου!

     Μόνιμη πλέον τακτική του καναλιού όταν πρόκειται κάθε φορά σε  αναφορά αιτημάτων των κόκκινων δανειοληπτών, προφανώς κατόπιν ‘’ανωτέρας εντολής’’ και εξάρτησης των υπευθύνων υπηρετώντας τα προσωπικά και ιδιοτελή τους συμφέροντα!!!

     Στιγμές τραγικές, όταν δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες είναι με τα μυαλά στα κάγκελα περιμένοντας απαντήσεις και κάποια λύση σωτηρίας από την κυβέρνηση, έχοντας υποβάλει τα αιτήματα τους μέσω αρμοδίων φορέων αλλά και με υπερεπείγουσες προσωπικές επιστολές προς τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς της χώρας, καθώς η προτεινόμενη λύση της κυβέρνησης είναι τα δάνεια αυτά να ρυθμιστούν σε 120 δόσεις, κάτι που φυσικά δεν θα τους σώσει, αν τουλάχιστον δεν κουρευτούν και δεν διαγραφούν όλοι οι τόκοι και τόκοι υπερημερίας. Μιλάμε για ποσά υπέρογκα γι' αυτούς, που προέρχονται από τους κακούς χειρισμούς όλων των τελευταίων κυβερνήσεων να αναβάλουν συνεχώς τους όρους της ρύθμισης τους εν μέσω μνημονίων και φτώχειας, φορτώνοντας τα τελικά με απίστευτες επιβαρύνσεις!!!

     Επιστολές οι οποίες εστάλησαν ταυτόχρονα προς όλα τα μεγάλα κανάλια και προσωπικά στους δημοσιογράφους των εκπομπών ζητώντας τους να αναφερθούν σ’ αυτές και στα αιτήματα τους βοηθώντας τους, όταν από αυτούς κυριολεκτικά ζουν βασιζόμενοι στην ακροαματικότητα τους και που ούτε αυτό καν δεν σεβαστήκαν!
     Φυσικά, όσοι είδαν την εκπομπή δεν άκουσαν τίποτα από αυτά τα αιτήματα! Αντιθέτως, όχι μόνο τα αποσιώπησε ο Υπερυπουργός κ. Αυτιάς, αλλά διέκοψε με περισσή αγένεια και φανερή σκοπιμότητα τον υπουργό στην ανάλυση του, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εξάρτηση του καναλιού από τις τράπεζες! 
     ΠΑΡΑΚΑΛΩ, "ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ" ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΑΙ!

     Ως που θα πάει αυτό κύριοι των καναλιών; Όλα θυσία στον βωμό του χρήματος και των όποιων προσωπικών σας σκοπιμοτήτων, πρέπει να ντρέπεστε! 
     ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ & ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΤΕ ΩΣ ΚΟΡΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

     Τέλος, καθώς αυτό το άρθρο θα φτάσει στα χέρια του Πρωθυπουργού και των υπουργών της κυβέρνησης:
     Κύριοι, κάνοντας σας έκκληση, παρακαλούμε δείτε τώρα έγκαιρα το πρόβλημα αυτών των δανειοληπτών, γιατί μαζί με όλα τα άλλα μύρια που συμβαίνουν,  ιδιαίτερα οι Νομοί που συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτού του τύπου τα δάνεια, ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑΝΔΡΟΙ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;

     ΑΝ ΟΧΙ, ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας - αρθρογράφος  

                                                        
www.manifesto.com.gr     

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!