Loading...
Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους ηγέτες της Ε.Ε. και των λοιπών χωρών της Δύσης!
Κλίκ για μεγέθυνση

Κύριοι, ευτελίσατε τον Θεσμό! Αναλάβετε τις ευθύνες σας πριν είναι αργά για την Ευρώπη και τους λαού σας διαφυλάσσοντας τον ως οφείλετε να κάνετε, γιατί η αδιαφορία που επιδεικνύετε απέναντι στους συμμάχους σας και προασπιστές των συνόρων σας, θα γυρίσει τελικά μπούμερανγκ εναντίον και των δικών σας χωρών!!!


     Πως είναι δυνατόν να αδιαφορείτε για τα σύνορα της Ευρώπης, τα δικά σας σύνορα, βάζοντας την Ελλάδα των 10.000.000 να τα υπερασπιστεί αφήνοντας την μόνη και εσείς να παραμένετε στο περιθώριο σαν να μην υπάρχετε καν, ως θεατές και ‘’σχολιαστές’’ των εξελίξεων, Ντροπή! 
   
     Συγγνώμη γι' αυτό, αλλά όντως πρέπει να ντρέπεστε τουλάχιστον για τα κάτωθι:
     Α) Γι αυτό που ήδη περιγράψαμε και που δεν σας τιμά ως χώρες!                                     
     Β) Γιατί συνεχίζετε να εξοπλίζετε τον εχθρό σας προσβλέποντας μόνο στα  οικονομικά σας οφέλη, σ' έναν εχθρό που θα στρέψει τελικά τα δικά σας όπλα εναντίον των παιδιών σας!                
     Γ) Γιατί δέχεστε μια χώρα άξεστων φανατισμένων Ισλαμιστών και ορκισμένων εχθρών της  Ευρώπης, της Δύσης και του Χριστιανισμού να σφαγιάζει τους λαούς σας και να σας απειλεί ως Έθνη, διασύροντας σας ως ηγέτες αψηφώντας σας όλους, έχοντας έναν ψυχασθενή ηγέτη να παραληρεί, να σας εκβιάζει και να σας απειλεί, δηλώνοντας σας ότι δεν θα τον σταματήσει κανείς από εσάς, έως να επανιδρύσει την Οθωμανική τους Αυτοκρατορία! Δηλαδή σας δηλώνει ευθέως, ότι οι επόμενοι στη λίστα μετά την Ελλάδα και την Κύπρο θα είστε εσείς και ότι θα βάψει στο αίμα τις χώρες σας και εσείς δεν αντιδράτε! 
    
     Κύριοι, επιλέξατε ότι πιο ντροπιαστικό να κάνετε, δηλώνοντας δια της αδράνεια σας υποταγή στους Ισλαμιστές και βαρβάρους, προσβάλλοντας τις αξίες του Δυτικού πολιτισμού, θυσιάζοντας τους λαούς σας, απεμπολώντας την Ιστορία των Εθνών σας!
     ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

     Την καραμέλα ότι δήθεν η Ε.Ε.  δεν διαθέτει ένοπλες δυνάμεις και ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιον επιτιθέμενο ως θεσμός, πετάξτε την δεν πιάνει πια, γιατί όλοι ως χώρες διαθέτετε ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, γι αυτό ας πάψει επιτέλους αυτή η κοροϊδία! Εφόσον συμφωνήσετε πρωτίστως σ' αυτό μεταξύ σας ως κράτη-μέλη ανήκοντα στην ίδια συμμαχία, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ & ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ ΩΣ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ!!!

     Κύριοι, δείξτε τον σεβασμό σας προς τον θεσμό της Ευρωπαικής Ένωσης εφαρμόζοντας το άρθρο 42 ως οφείλετε να κάνετε απέναντι στους συμμάχους σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙ & ΜΕ ΤΑ ΘΝΗΣΙΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑΤΟ & ΟΗΕ!!!   
     Εσείς έτσι που το πάτε, θα βγάλετε από τους τάφους τους όχι μόνο αυτούς τους μεγάλους ηγέτες που οραματίστηκαν μια ασφαλή Ε.Ε. για τους λαούς της, αλλά και τα εκατοντάδες εκατομμύρια των νεκρών των δυο Π. Π.! Αυτό που κάνετε θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στις σελίδες της παγκόσμιας Ιστορίας και θα σας κατατρέχει για πάντα εν ζωή και μετά θάνατο ως υπεύθυνους της διάλυσης της Ε.Ε., ενός θεσμού που ιδρύθηκε για να αποτελεί τη δικλείδα ασφαλείας για τους λαούς της!

     Ο Ερντογάν  δεν θα αλλάξει τακτική, γιατί ξέρει ότι θα ‘χει την τύχη του Σαντάμ και του Καντάφι αν δεν πετύχει τους στόχους του. Ο λαός του λιμοκτονεί πλέον και ζητιανεύει έξω από τους φούρνους περιμένοντας να πάρει δωρεάν ψωμί,  γι αυτό και θα προσπαθήσει να σωθεί με οποιονδήποτε τρόπο ‘’ταΐζοντας τον εθνικισμό’’ έστω κι αν χρειαστεί να προκαλέσει έναν πόλεμο με την Ευρώπη ξεκινώντας τον από την Ελλάδα!
       
     Κύριοι, δια αυτής της απαράδεκτης, ανεύθυνης και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς σας  απέναντι μας, αλλά και δια της ανεκτικότητας σας απέναντι στη Τουρκία που αγγίζει τα όρια της δουλικότητας και υποτέλειας, οδηγείτε την Ευρώπη και όλες τις παράκτιες χώρες της Μεσογείου σε πόλεμο, ΙΣΩΣ & ΣΤΟΝ Γ΄ Π.Π!!!             

     Σταθείτε επιτέλους ως ηγέτες στο ύψος των περιστάσεων στέλνοντας όλοι στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο κάποιες από τις δυνάμεις σας ΑΜΕΣΑ, "περνώντας το μήνυμα" στον Ερντογάν και στον λαό του, ότι μπροστά του δεν έχει μόνο την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά σύσσωμη την Ε.Ε. γιατί είναι το μόνο που θα τον σταματήσει. Σε αντίθετη περίπτωση ο πόλεμος στην περιοχή μας είναι θέμα ημερών! 
     Η Ελλάδα πλέον με την καθημερινή και ανεξέλεγκτη επιθετικότητα του Ερντογάν, δεν μπορεί να μην αντιδράσει, είναι αναπόφευκτο. Διαφορετικά θα χάσει την Εθνική της κυριαρχία σε Στεριά- Αέρα και Θάλασσα κι αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ να συμβεί, ας το καταλάβουν όλοι, εχθροί και φίλοι!!!
 

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                                                      
www.manifesto.com.gr    

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς όλους τους λαούς της γης. Επίσης προς κάθε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θεσμό, σε φορείς και συνδέσμους, σε όλα τα διεθνή Μ.Μ.Ε. και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους!

 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!