Loading...
Ντόναλντ Τραμπ - Κιμ Γιονγκ Ουν - Ταγίπ Ερντογάν !!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Τρεις παρανοϊκοί και αδίστακτοι Δικτάτορες διχασμένες προσωπικότητες, μη γνωρίζοντας όρια, αξίες και αρχές, ακραία απρόβλεπτα και φασιστοειδή στοιχεία άτομα ψυχικά άρρωστα,  ικανά να κάνουν τα πάντα θυσιάζοντας ακόμα και τους λαούς τους προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία, έστω κι αν θα χρειαζόταν να οδηγήσουν την παγκόσμια κοινότητα σ’ ένα νέο ολοκαύτωμα, που αυτή τη φορά θα ήταν και το τελευταίο για όλη την ανθρωπότητα!

     Αν και δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα κοινά τους στοιχεία γιατί όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι και ως που θα μπορούσαν να φτάσουν, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον κίνδυνο που εγκυμονεί η παρουσία τους στην εξουσία! 
     Και ναι μεν ο πρώτος για την παγκόσμια κοινότητα ευτυχώς τέλειωσε και βγήκε απ’ το παιχνίδι έστω και οριακά. Ένα αποτέλεσμα που βεβαίως δεν τιμά τον μισό πληθυσμό των Η.Π.Α που τον ψήφισε, έναν ηγέτη που του αποδίδουν βαριές κατηγορίες ποινικών αδικημάτων για φορολογικές απάτες, δωροληψίες έως και βιασμούς και που τώρα θα βγουν όλα στην επιφάνεια, κάνοντας τους προφανώς να νοιώσουν ντροπή για την επιλογή τους!

    
Επίσης, σε σχέση με τον βόριο-Κορεάτη, τον δεύτερο εκ των ως άνω ψυχασθενών, αυτόν που τον χαρακτηρίζουν ως μια ειδεχθή προσωπικότητα, θα επιλέξουμε να μην ασχοληθούμε τώρα μαζί του έστω κι αν αυτό θα χρειαστεί να το κάνουμε κατά την ταπεινή μας άποψη πολύ σύντομα!

     Εκεί ωστόσο που θα σταθούμε, είναι στον τρίτον της παρέας τον Ταγίπ Ερντογάν: 
     Σ’ αυτόν τον παράφρονα και επίδοξο νέο-Σουλτάνο, σ’ αυτόν τον αιμοσταγή και αδίστακτο ηγέτη τύπου Μπιλ Λάντεν διεθνή τρομοκράτη, που τώρα απειλεί και με θρησκευτικό πόλεμο όλη τη Δύση και κανείς δεν αντιδρά!!!

     Σ’ αυτόν τον αυτοχρισθέντα θεματοφύλακα του Σουνιτικού Ισλάμ,  ηγέτη και καθοδηγητή, κατά όπως λέγεται, των τζιχαντιστών και μισθοφόρων δολοφόνων ορκισμένων να σκοτώνουν άμαχους και κάθε πατριώτη που θα θελήσει να προασπίσει την πατρίδα του και την  Ελευθερία του λαού του, όπως έκανε στη Συρία και στους Κούρδους και τώρα στο Ναγκόρχο Καραμπάχ και αύριο θα θελήσει επίσης να κάνει το ίδιο σε κάθε ευρωπαίο πολίτη αρχίζοντας από τους Έλληνες και τους Κύπριους!
      Ένας βαρεμένος τύπος που οραματίζεται τον 21ον αιώνα ‘’γαλάζιες πατρίδες’’ και την επανίδρυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ένας νεο-Ναζί και καβαλημένος δικτάτορας που όμοιος του δεν υπάρχει άλλος στον πλανήτη, χειρότερος των
Κιμ Γιόνγκ Ουν και Τράμπ, που όποιος τολμήσει να πει ή να γράψει   κάτι γι αυτόν, είτε εξαφανίζεται ή τον ρίχνουν στα μπουντρούμια να σαπίσει δίχως καν να δικαστεί!   Ένας φασίστας που τολμά να μιλά για Δημοκρατία και για κράτος Δικαίου!

     Αν είναι δυνατόν, αυτός που έχει καταλύσει όχι μόνο τον θεσμό της Δημοκρατίας αλλά και της Δικαιοσύνης, γεμίζοντας τις φυλακές με επιστήμονες – διανοούμενους - πολιτικούς και δημοσιογράφους, βάζοντας τους αστυνομικούς να χτυπούν έως και γυναίκες που διαδηλώνουν ενάντια στον βιασμό τους, χαρακτηρίζοντας αυτό το αποτρόπαιο και ειδεχθές έγκλημα ως πταίσμα, επιτρέποντας ως κράτος σε συγγραφείς  να εκδίδουν σε παιδικά βιβλία τον τρόπο πως να βιάζουν τα θύματα τους μένοντας τα ίδια ατιμώρητα, ξεσηκώνοντας σε κάθε άκρη της χώρας τον γυναικείο πληθυσμό!
    
Ένας δικτάτορας βουτηγμένος στην ματαιοδοξία, στον μεγαλοϊδεατισμό του και στην παράνοια του, ζώντας στα παλάτια του, με τον λαό του να πεινά μη έχοντας καν ψωμί να φάει, να οραματίζεται μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία βάζοντας τα με όλους, απειλώντας όχι μόνο την Ε.Ε., αλλά και κάθε υπερδύναμη, από τις ΗΠΑ έως και τη Ρωσία τους πάτρωνες του - δυστυχώς για μας - τροφοδότες του και υποστηρικτές του! 

     Ηγέτες όλης της Δύσης και εσείς της Μεσογείου αφυπνιστείτε έγκαιρα. Ακόμα και εσύ Βλαντίμιρ Πούτιν θα κληθείς σύντομα να πληρώσεις το λάθος σου, όταν πλέον δεν θα μπορείς να περνάς τα στενά δίχως την άδεια του "σουλτάνου" κι αυτό μη το ξεχνάς γιατί είναι κατι που δεν θα αργήσει να συμβεί. Κύριοι, τελειώστε τώρα με τον Τούρκο και στείλτε τον όλοι μαζί με τον λαό του στα βάθη της Ανατολίας να ζήσουν ως βάρβαροι στο φυσικό τους περιβάλλον, εκεί που τους άφησε να ζουν ο δικός μας Μέγας Αλέξανδρος!!!
    
Αυτός ο λαός δεν έχει σχέση με τον Δυτικό πολιτισμό και δεν θα αποκτήσει ποτέ την κουλτούρα μας. Πάντα θα μας βλέπουν ως εχθρούς έως να βρουν την ευκαιρία να εξισλαμίσουν τους λαούς μας, κάτι που θα το κάνουν σύντομα έτσι που τους αντιμετωπίζουμε.
     Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, πως είναι δυνατόν να μη το βλέπετε, συμβαίνει πλέον σε όλον τον πλανήτη, ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;
     Ο ‘’άνθρωπος’’ τρελάθηκε δεν είναι καλά, σταματήστε τον πριν στεφθεί ηγέτης του Σουνιτικού Ισλάμ, γιατί στο όνομα της θρησκείας τους θα βάψει με αίμα όλη τη Δύση και τότε θα ‘ναι αργά πλέον για τους λαούς μας!  Ήδη βρίσκονται επί του έργου τους!!!

     Κύριοι, ο χρόνος τέλειωσε, γι αυτό και θα δανειστώ μια πρόσφατη αναφορά μου από προηγούμενο άρθρο μου  που τα λέει όλα!  
     ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ & ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ & ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ & ΩΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ!
     ΕΤΣΙ Η ‘’ΠΟΛΗ’’ ΘΑ ΓΙΝΕΙ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ & ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ
!


Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                                                      
www.manifesto.com.gr

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο, θα μεταφρασθεί και θα σταλεί προς όλους τους λαούς της γης. Επίσης προς κάθε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο θεσμό, σε φορείς και συνδέσμους, σε όλα τα διεθνή Μ.Μ.Ε. και προσωπικά προς κάθε αρχηγό κράτους!

READ THE ARTICLE IN ENGLISH

                                                

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!