Loading...
Κύριε πρωθυπουργέ τα κάνατε όλα μπάχαλο, είστε στο παρά ένα να οδηγήσετε την χώρα στο χάος!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Αν και είναι σαφές ότι είστε καλύτερος του προκατόχου σας, ωστόσο και εσείς δυστυχώς για τον λαό μας και τη χώρα είστε κατώτερος των περιστάσεων! 

 
     Σε τι να πρωτοαναφερθούμε; Στα εθνικά μας θέματα που οι τούρκοι κάνουν ότι θέλουν στο Αιγαίο δημιουργώντας τετελεσμένα και εσείς δεν αντιδράτε παραμένοντας απλός θεατής ή στους χειρισμούς σας με τη Κύπρο που ακόμα δεν έχετε οριοθετήσει ούτε καν την ΑΟΖ αφήνοντας ταυτόχρονα τον Ερντογάν να κουρσεύει το Αιγαίο και τη Μεσόγειο καταλαμβάνοντας και τα Βαρώσια, εγκαταλείποντας τα αδέρφια μας στο έλεος της Τουρκίας
;

     Κι αυτό, όταν ήδη έχετε κάνει το λάθος να μην ‘’ενισχύσετε’’ με οποιονδήποτε τρόπο θεμιτό ή και αθέμιτο όπως είθισται να γίνεται για Εθνικά θέματα τον Ακιντζή, για να κερδίσει αυτός τις εκλογές, προκειμένου να μη σβήσει το όραμα της επανένωσης του νησιού, αυτό που φρόντισε να κάνει ο Ερντογάν με απειλές και βρώμικες διεργασίες για να κερδίσει ακόμα μια μάχη για τη χώρα του!
     Ξεχάσατε ότι πρόκειται για Έλληνες και ελληνικά εδάφη; Τεράστιο το ατόπημα  και μοιραίο το λάθος σας για τον Ελληνισμό και τους Κύπριους αδελφούς μας, καθώς, ως πρωθυπουργός της Ελλάδος φέρετε ακεραία την ευθύνη  και το βάρος αυτής της τραγικής εξέλιξης που θα σας συνοδεύει για πάντα!

    
Ωστόσο, πέραν των ως άνω, πρέπει να αναφερθούμε επίσης και στα της πανδημίας τραγικά λάθη σας, αρχίζοντας με το ότι απεμπολήσατε το καλοκαίρι την τεράστια ευκαιρία της χώρας να  αναδειχθεί σε πρώτο παγκόσμιο τουριστικό προορισμό των VIΡ!
     Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι αν δεν ακολουθήσετε την πρόταση μας, θα οδηγηθούμε τελικά σε όλα αυτά που ζήσαμε και που τις συνέπιες αυτών τις πληρώνουμε έως σήμερα, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και σε ζωές συνανθρώπων μας! 
     Δυστυχώς δικαιωθήκαμε, ωστόσο, είναι το μόνο που δεν θα θέλαμε να συμβεί!     
     Και τα λάθη σας φυσικά δεν σταματούν εδώ. Ας εστιάσουμε ωστόσο στο επόμενο θέμα που ακολουθεί και που ενσυνείδητα το κάνετε για λόγους που μύριες φορές έχουμε αναφερθεί, οδηγώντας τη χώρα και τον λαό μη αναστρέψιμα προς την καταστροφή!!!

     Κύριε Μητσοτάκη πείτε μας παρακαλώ, μετά τις 31-12 τι πρόκειται να συμβεί που εμείς δεν καταλαβαίνουμε; Θα αρχίσουν να πέφτουν ευρώ από τον  ουρανό ή θα ‘ρθει ο ΄Αι Βασίλης να γεμίσει τις τσέπες των Ελλήνων για να πληρώσουν τα δάνεια τους;
     Ανακοινώσατε  την παράταση των πλειστηριασμών  για 1-2 μήνες, αυτό το κάνατε για να τους σώσετε ή τους χλευάζετε διαιωνίζοντας το πρόβλημα τους;  Πιστεύετε ότι απευθύνεστε σε ηλιθίους;       
     Πάψτε επιτέλους να κοροϊδεύετε τον λαό παίζοντας με τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων, των δανειοληπτών και των εγγυητών τους, μαζί και των οικογενειών τους, όλων αυτών που σας εμπιστεύτηκαν για να τους φέρετε αυτά τα κατάπτυστα δήθεν προγράμματα σωτηρίας τους, τα ‘’Ηρακλής’’ και ‘’Γέφυρα’’, τα οποία υπηρετούν και εξασφαλίζουν μόνο τις τράπεζες, τους τραπεζίτες και τα δικά σας ιδιοτελή συμφέροντα!

      Ωστόσο επίσης πείτε μας παρακαλώ, μετά από τους πρώτους 9 μήνες όπου θα λήξει το όποιο βοήθημα στο ενοίκιο τους τι θα γίνει; Θα ξυπνήσουν όλοι οι δανειολήπτες με δεσμίδες κάτω από το μαξιλάρι τους ή θα επανέλθετε μαζί με τις τράπεζες παίρνοντας τους τα πάντα; Ντροπή, ίχνος ευθιξίας; Σε ποιους νομίζετε πως απευθύνεστε;                     
     Παρακαλούμε, διατηρείστε έστω  κάποιο στοιχειώδες επίπεδο, είστε ο ανώτατος άρχων της χώρας, πάψτε να προσβάλετε την νοημοσύνη του λαού!  
        

     Σταματήστε επιτέλους αυτή την επαίσχυντη κοροϊδία και κατάπτυστη συμπεριφορά, να οδηγείτε συνειδητά πλέον αθώους πολίτες στην κοινωνική τους απαξίωση, στη καταστροφή και στον θάνατο!!! 
     Απευθύνεστε σε νοήμονες και δη Έλληνες συμπατριώτες σας, αν και το πρώτο αμφισβητείται πλέον  καθώς αποδεικνύεται ότι κακώς σας εμπιστεύτηκαν στέλνοντας σας στην εξουσία, γιατί και εσείς τους προδώσατε όπως έκανε και ο προκάτοχος σας!
     Δεν είναι δυνατόν, μετά από αυτή την ανθελληνική και αήθη συμπεριφορά σας
με τη χώρα να καταρρέει ευρισκόμενη στην δίνη της Πανδημίας, με τις επιχειρήσεις σε lockdown να οδηγούνται στη χρεωκοπία και με ορδές ανέργων και πεινασμένων να δίνουν καθημερινά μάχη  επιβίωσης, εσείς εκεί απτόητος, μαζί με τους τραπεζίτες πιστός στο ‘’έργο σας’’, να ψάχνετε να βρείτε τους δήθεν ‘’στρατ/κούς  κακοπληρωτές’’ να τους πτωχεύσετε παίρνοντας τους τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις περιουσίες τους, μαζί και αυτές των εγγυητών τους, ρίχνοντας τους όλους στον Καιάδα!

     Κύριε πρωθυπουργέ και εσείς κύριοι του οικονομικού επιτελείου της χώρας, βάλτε  ένα τέλος σ’ αυτό το εθνικό έγκλημα, καθώς μόνο ως πράξη προδοσίας μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ σύντομα θα κληθείτε να πληρώσετε το τίμημα των πράξεων σας, ότι κι αν κάνετε, ότι κι αν ψηφίσετε για την απαλλαγή σας!                 
     Αυτό που κάνετε στον λαό δεν συγχωρείται και δεν μπορεί να ξεχαστεί ποτέ από κανέναν και φυσικά πρωτίστως από τα παιδιά μας που θα απαιτήσουν με οποιονδήποτε τρόπο και τίμημα να αποδοθεί Δικαιοσύνη κάτι που δεν θα πρέπει να το ξεχνάτε στιγμή!!!

     Κύριοι, αν θέλετε να κάνετε ‘’ινσουλίνη στον διαβητικό’’ σε μια προσπάθεια να τον διατηρήσετε εν ζωή, προχωρήστε σε διαγραφή των τόκων και τόκων υπερημερίας και σε γενναία κουρέματα των δανείων, αρχίζοντας από αυτά του Ελλ. Δημοσίου που άπτονται των οικονομικών του κράτους και της διακριτικής σας ευχέρειας!         
     Ωστόσο, αν θέλετε να γιατρέψετε τον ασθενή, να αποδείξετε την απεξάρτηση σας και την μη συνένοχη σας σ’ αυτό το εθνικό έγκλημα, σ’ αυτή τη πράξη προδοσίας σώζοντας τη χώρα σας και τον λαό, η λύση είναι μια ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!!!
    
     Αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί, είτε γιατί κανείς δεν θα μπορεί να πληρώσει τα δάνεια του είτε γιατί θα έχουμε οδηγηθεί πλέον σε μια σύρραξη με την Τουρκία και  όπως γίνεται πάντα μετά από κάθε πόλεμο, τα δάνεια θα διαγραφούν!    
     Γι αυτό σπεύστε να συνδέσετε το όνομα σας με αυτή την ιστορική απόφαση περνώντας και εσείς έτσι στην Ιστορία, πριν αυτό σας επιβληθεί εκ των εξελίξεων χάνοντας την ευκαιρία!
     Κύριοι, σε μια περίοδο  όπου όλες οι χώρες  προσπαθούν να στηρίξουν και να ενισχύσουν  με χρηματοδοτικά προγράμματα τους πολίτες και τις επιχειρήσεις τους για να αποφευχθεί η οικονομική κατάρρευση των αγορών και η πτώχευση των λαών τους, να αποφύγουν ταυτόχρονα και τις όποιες κοινωνικές εξεγέρσεις, κάτι που μοιραίως θα συμβεί και στη χώρα μας αν δεν αλλάξετε έγκαιρα ρότα, εσείς εκεί στον στόχο σας, ως εκτελεστικά όργανα  των τραπεζών και των μεντόρων σας να υλοποιήσετε τα σχέδια τους!

     Για άλλη μια φορά Ντροπή, Ντροπή και Όνειδος για όποιον σκέπτεται και ενεργεί δι' αυτού του τρόπου, ενώ θα ‘ταν φρόνιμο να ψάξει να βρει τις ρίζες του, γιατί μόνο Έλληνας δεν μπορεί να είναι!!!

Β. Αναγνώστου   Συγγραφέας-αρθρογράφος                                                      
www. manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!