Loading...
ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ & ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση


Δυο νέα σκάνδαλα που θα προστεθούν κι αυτά στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας, αναδεικνύοντας τη δυσωδία, την παραβατικότητα και την εις βάθος διάβρωση των εκάστοτε  κυβερνήσεων και πολιτικών μας, όπως και των Μ.Μ.Ε που έχουν καταλήξει όμηροι των τραπεζών, όργανα και φερέφωνα τους, αποσιωπώντας το δράμα των δανειοληπτών που τους οδηγούν πλέον ως Εβραίους στα κρεματόρια δίχως καν οι ανάλγητοι να τολμούν να αντιδράσουν για να μη κινδυνέψουν και τα δικά τους κεφάλια!
     Τι άλλο μπορεί να πει κανείς πλέον για την κατάντια αυτής της χώρας!

     Πατριώτες, μιλάμε πλέον για την ολοσχερή άλωση της πατρίδας μας. Δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας, μας ξεπούλησαν, η κατάσταση ξέφυγε περνώντας σε άλλο επίπεδο, ανεξέλεγκτο και μη αναστρέψιμο, φτάνοντας πλέον να ζούμε σε μια χώρα που μόνο δική μας δεν είναι ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!!
     Όταν σε μια καταβαραθρωμένη οικονομία, σε μια χώρα νοσούσα και θύμα μύριων οικονομικών σκανδάλων μιας 20ετίας τουλάχιστον των εκάστοτε κυβερνήσεων, πολιτικοί και τραπεζίτες έχοντας όλοι μαζί λεηλατήσει τη χώρα, οδηγώντας τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση καταστρέφοντας την οικονομία και κάθε επαγγελματία, πως είναι δυνατόν αυτά τα άτομα σήμερα να  απολαμβάνουν τους ‘’καρπούς’’ της παραβατικοτητάς τους και την ελευθερία τους, όταν θα 'πρεπε όλοι τους να βρίσκονται ήδη στα μπουντρούμια!!!
     Είναι σαφές πλέον ότι δεν υπάρχει Κράτος Δικαίου, δεν λειτουργεί το Σύστημα, η Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία!

     Όταν μια κυβέρνηση με το που αναλαμβάνει τα καθήκοντα της τολμά να ψηφίζει την απαλλαγή της για ότι κι αν κάνει, ακόμα και για πράξεις Εθνικής προδοσίας, κάτι που συναντάται μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα της Κ. Αφρικής, φτάνοντας στο σημείο να στρατολογεί έως και ‘’Νομπελίστες’’ για να πείσει τον λαό ότι η μόνη λύση για να σωθεί η χώρα είναι να τιτλοποιηθούν τα δάνεια του δίνοντας τα στα funds και στις Εταιρίες "Διαχείρισης" αντί πινακίου φακής - αν είναι δυνατόν - σ’ αυτά τα ανηλεή βαμπίρ και εκτελεστικά όργανα των τραπεζικών κολοσσών και ιδιοκτητών κάθε τραπεζικού Εθνικού συστήματος - και του δικού μας - παρέχοντας τους το δικαίωμα να τα απαιτούν την επόμενη μέρα εις το 100% της αξίας τους, λεηλατώντας τις περιουσίες τους οδηγώντας χιλιάδες Έλληνες έως και στον θάνατο, είναι δυνατόν να μη δεχθεί οποιοσδήποτε νοήμων και δη Έλληνας πολίτης, πέρα και πάνω από ιδεολογίες, ότι αυτοί που μας κυβερνούν το μόνο που δεν κάνουν είναι να υπηρετούν τον λαό και τη χώρα τους;
     Είναι δυνατόν τα δάνεια αυτά να μην έχουν προσφερθεί δίχως δεύτερη σκέψη αρχικά προς τους δανειολήπτες, τα δικά τους θύματα, αυτά που οι ίδιοι οδήγησαν στην καταστροφή, να προσπαθήσουν οι άνθρωποι με αυτές τις μειωμένες αξίες να βρουν κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα τους σώζοντας τις επιχειρήσεις τους, τις οικογένειες τους και τις ζωές τους;

     Κύριοι ντροπή, για πιο Κράτος Δικαίου μιλάτε κάθε φορά στον λαό και για ποια πατρίδα, τη δική σας; Γιατί εσείς δεν είστε Έλληνες, είστε Γενίτσαροι! Δεν υπάρχουν πλέον λέξεις να σας χαρακτηρίσουν και να περιγράψουν τις πράξεις σας. Τέτοια δυσωδία και διαπλοκή, τέτοιος εμπαιγμός και κοροϊδία, τέτοια επίδειξη αναλγησίας απέναντι στον λαό σας, τολμούμε να πούμε ότι δεν την περιμέναμε!  
     Μπροστά σας ακόμα και οι προκάτοχοι σας ωχριούν, ξεπεράσατε κάθε όριο επιστρατεύοντας ακόμα και τον Πισσαρίδη κάνοντας τον φερέφωνο σας!    
     Πρέπει να ντρέπεστε, τι είναι αυτά που κάνετε στον λαό μας, ως που θα φτάσει πλέον η αναλγησία σας; Τι άλλο θα μεθοδεύσετε για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας; Αυτή είναι η Δημοκρατίας σας; Έτσι υπηρετείται τον λαό που σας εμπιστεύτηκε στέλνοντας σας στην εξουσία; Δεν έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας πάνω σας, ως που θα το πάτε; Τι άλλο πρέπει να σας πούμε για να καταλάβετε το κακό που έχετε κάνει στους πολίτες και στη χώρα σας;
     Ντροπή, Ντροπή και Όνειδος, για άλλη μια φορά αλλάξτε ρότα, πριν καταστρέψετε όχι μόνο τον λαό αλλά και τη πατρίδα σας, ο χρόνος τέλειωσε!!!

     Και εσείς κ. Πισσαρίδη ‘’Σοφέ’’ Νομπελίστα και ‘’΄Ελληνα’’, μάθετε ότι αυτό που κάνατε δεν σας τιμά, είναι μια πράξη ντροπής! Θα΄πρεπε να σεβαστείτε τους συμπατριώτες σας και την πατρίδα σας, όπως και αυτούς που σας τίμησαν με αυτή την υψηλή διάκριση! Ωστόσο δεν το κάνατε υπηρετώντας προφανώς τους δόλιους στόχους και τα συμφέροντα αυτών που σας ανέθεσαν την μελέτη, γι αυτό ή ζητάτε συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό ανανεώνοντας τη πρόταση σας προτείνοντας πλέον ως αυτονόητη, ηθική και δίκαιη λύση,  να προηγούνται οι δανειολήπτες των funds και των Εταιριών Διαχείρισης της εξαγοράς των δανείων τους με τους ιδίους όρους  ή θα πρέπει να έχετε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να σεβαστείτε τουλάχιστον τον τίτλο τιμής που σας απένειμαν και να τον αποποιηθείτε, καθώς αυτή η τιμή δεν συνάδει πλέον με την πράξη σας!  Η απόφαση δική σας!!!

     Και το θέατρο του παραλόγου φυσικά συνεχίζεται: H Τρ. Πειραιώς με συνοπτικές διαδικασίες και με τη βούλα της κυβέρνησης μετατρέπεται πλέον σε ‘’Κρατική’!
     Μετά τις τόσες διαδοχικές ανακεφαλαιοποιήσεις που κόστισαν στο Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή στον πτωχευμένο Ελληνικό λαό περί τα 9 δισ. ευρώ, η Τράπεζα κρατικοποιείται, απορροφώντας επιπλέον κρατικό χρήμα 2,04 δις, προκειμένου να ενισχυθεί κεφαλαιακά για να αποδοθεί μελλοντικά υγιής στους ‘’σωτήρες μας ιδιώτες μεγαλοεπενδυτές’’ συμπελαμβανομένων των νυν ιδιοκτητών μεγαλομετόχων της Τζ. Πόλσον και των άλλων, με την σύμφωνη γνώμη φυσικά και του SSM, ένα από τα όργανα των ιδίων, αυτών των 300 οικογενειών που ελέγχουν τον παγκόσμιο πλούτο και τις οικονομίες όλων των χωρών!!!

     Το σχέδιο και οι εντολές είναι συγκεκριμένες. Η διαδικασία μετατροπής των ομολογιών σε μετοχές θα ξεκινήσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί έως 31/12/2020 με την κυβέρνηση να ‘’αποδέχεται’’ την κρατικοποίηση της Τράπεζας, με όρους που προκαλούν τεράστια ερωτήματα και ζημία στο Δημόσιο, καθώς αυτό θα αποκτήσει τις νέες μετοχές σε τιμή 8πλάσια(!!!) από την τρέχουσα χρηματιστηριακή!!!
     Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μπορέσει να πουλήσει το κράτος αυτές τις μετοχές στην τιμή κτήσης τους, ενώ αυτοί που το αποφάσισαν θα βρίσκονται ελεύθεροι και έξω από τις φυλακές απολαμβάνοντας τα πλούτη τους, αυτά που έκλεψαν μέσω τραπεζών από τον λαό παίρνοντας του τις περιουσίες έως και τα σπίτια του, πλέον όλων των άλλων που έχουν ιδιοποιηθεί γκρεμίζοντας τη ζωή εκατομμύριων Ελλήνων!

     Σε όλα τα ως άνω, προσθέστε και το σκάνδαλο της ΑΕGEAN–Βασιλάκη! Ένας επί πλέον ημέτερος της κυβέρνησης που ταΐζεται από το στέρημα μας, από μια  καταχρεωμένη χώρα με 120.000.000 ευρώ, δίχως το κράτος να πάρει τουλάχιστον το αντίστοιχο ποσοστό μετοχών όπως κάνουν όλες οι χώρες παγκοσμίως, μη παραλείποντας ωστόσο το ανάλγητο αυτό κράτος και η κυβέρνηση του να κατασχέσει τις μικροπεριουσίες του δύστυχου λαού μας!!!

    
     Φίλες και φίλοι, αυτή δεν είναι πλέον η δική μας πατρίδα, μας την έκλεψαν κι αυτή μαζί με τις περιουσίες μας και τις ζωές μας!
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ!!!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!