Loading...
ΚΥΡΙΟΙ, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ & ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
     Αποκαταστήστε άμεσα τα λάθη σας και τη ζημιά που έχετε κάνει στην πατρίδα σας ως πολιτικοί και κυβερνήσεις, γιατί ‘’ο κόμπος έφτασε στο χτένι’’, δεν αντέχει άλλο ο λαός να υποστεί τα όποια περεταίρω λάθη σας και ένα από αυτά είναι η εφαρμογή του Πτωχευτικού Κώδικα!   
     Ωστόσο, έστω κι αν ακόμα θελήσετε να φτάσετε σ’ αυτό, υπάρχει η λύση!    
     Επιβάλετε άμεσα στις Τράπεζες, στα funds και στις Εταιρίες Διαχείρισης να προχωρήσουν σε μεγάλα κουρέματα και διαγραφές τόκων, καλώντας όλους τους δανειολήπτες να ρυθμίσουν τα δάνεια τους, πριν φτάσετε στην εφαρμογή του Π. Κ.!!!                                                                                             
     Το ερώτημα που τίθεται φυσικά είναι ένα: Θέλετε όντως να το κάνετε ή κατά όπως πιστεύει όλος ο Ελληνικός λαός, ως πολιτικοί υπηρετείτε τα συμφέροντα των τραπεζών-τών και των μέντορων σας, αυτών που σας προωθούν κάθε φορά δια των μεθοδεύσεων τους να καθίσετε όποτε το αποφασίσουν αυτοί στον θώκο της εξουσίας;    
     Κύριοι, δεν έχουμε να σας πούμε πολλά, σας τα έχουμε πει όλα σε εκατοντάδες άρθρα μας κι αν όντως δεν ισχύει το δεύτερο, ‘’Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα’’, η επιλογή είναι δική σας να αποδείξετε στον λαό ότι σκέπτεστε και ενεργείτε ως Έλληνες!!!

     Και φυσικά μη διανοηθείτε να σκεφθείτε ότι καλύπτεστε πίσω από την πρόσφατη εντολή της ημιθανούς Τρόικα που σας ζητά να εφαρμόσετε τον   Π. Κ., γιατί αυτό δεν θα σας απαλλάξει ποτέ του Εθνικού εγκλήματος και οικονομικού πραξικοπήματος που είστε έτοιμοι να επιβάλλετε στους ανήμπορους δανειολήπτες συμπατριώτες μας, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας, κλέβοντας τους τις περιουσίες και τη ζωή τους!!!  
     Επιτέλους αλλάξτε ρότα, σταματήστε να καταπιέζετε και να κυνηγάτε τους δανειολήπτες και τις οικογένειες τους ως τούρκους και εχθρούς της χώρας, γιατί δεν είμαστε μακριά από το να ζήσουμε το αμέσως επόμενο διάστημα ίδιες και χειρότερες στιγμές με αυτές που παρακολουθήσαμε στις ΗΠΑ!!

      Κύριε Πρωθυπουργέ ήγγικεν όντως η ώρα της κρίσης! Οι προθέσεις μας όπως και οι προθέσεις του λαού μας είναι οι καλύτερες, στο χέρι σας είναι να επιλέξετε να τον υπηρετήσετε ή να τον οδηγήσετε ως κοπάδι σε σφαγή και σε ένα νέο ολοκαύτωμα!
     Εν μέσω αυτής της ανεξέλεγκτης και θανατηφόρας Πανδημίας που διέλυσε παγκοσμίως οικονομίες, κράτη και λαούς οδηγώντας όλον τον πλανήτη σε αδιέξοδα, σε μια χώρα όπως η δική μας που βιώνει πάνω από μια 10ετία  τις Αρμαγεδδωνικές συνέπειες των μνημονίων που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε ως πολιτικοί, αποτελεί πρόκληση  και ουτοπία να βγαίνετε να λέτε στον λαό, ότι με αυτά τα εκτός τόπου και χρόνου κατάπτυστα δήθεν σωτήρια αποικιακά προγράμματα, θα σώσετε τους δανειολήπτες και τους εγγυητές τους, τις επιχειρήσεις τους και τις οικογένειες τους! Ντροπή, και μόνο ότι το αναφέρετε ξεπερνά κάθε όριο υποκρισίας και φαιδρότητας!

     Κύριοι, έχετε ακόμα το όπλο στα χέρια σας, απλά στρέψτε το απέναντι στις εταιρίες Διαχείρισης, στα Funds και στους Τραπεζίτες και όχι εναντίον του λαού σας!!!

     Αυτό που κάνετε συνειδητά πλέον όπως αποδεικνύεται, είναι να οδηγείτε τον μισό πληθυσμό της χώρας σε πτώχευση και στην απόλυτη ένδεια διασύροντας τον κοινωνικά, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά τη ζωή του!        
     Σταματήστε επιτέλους αυτή τη κοροϊδία!!! Δεν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας σ’ αυτόν τον τόπο έχοντας στοιχειώδη νοημοσύνη, που να μην καταλαβαίνει ότι οδηγείτε ανήμπορους πλέον πολίτες στον Καιάδα πτωχεύοντας τους, παίρνοντας τους τα πάντα, μεταλλάσσοντας αυτούς και τους δόλιους εγγυητές τους ξαφνικά από έντιμους και νοικοκυραίους πολίτες σε ανέντιμους και δακτυλοδεικτούμενους παρίες!

     Δεν μπορούμε να πιστέψουμε μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί και συμβαίνουν στη πατρίδα μας σήμερα, ότι είναι δυνατόν να προχωρήσετε στην εφαρμογή αυτού του κατάπτυστου Πτωχευτικού Κώδικα καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, πολίτες της διπλανής μας πόρτας, οδηγώντας χιλιάδες από αυτούς έως και στον θάνατο!     
     Είναι φρικτό και μόνο να σκεπτόμαστε τι θα συμβεί, πόσο μάλλον όταν θα το βιώνουμε ως λαός.  Κι αν κύριοι από λάθος χειρισμούς οδηγήσατε την πατρίδα σας σ’ αυτή τη κατάντια, σήμερα εσείς κυβερνάτε έχοντας ακεραία την ευθύνη να σώσετε τη χώρα και τον λαό, πριν καταλήξει να γίνει Φέουδο αυτών που τόσα χρόνια την λοιδορούν και τώρα βρίσκονται ένα βήμα προ της ολοκλήρωσης των σχεδίων τους! 
     Αν αφήσετε αυτό να συμβεί, θα έχει γίνει πλέον με τη δική σας συμμετοχή, ενώ είναι κάτι που φυσικά το απευχόμεθα και που δεν θα θέλατε και εσείς να χρεωθείτε!    

     Κύριε Πρωθυπουργέ οι στιγμές είναι κρίσιμες. Παρακαλούμε πολύ δείτε την πρόταση μας ως μια εναλλακτική λύση γιατί ο χρόνος για την ολοσχερή εξάρτηση και καταστροφή της χώρας μας πλησιάζει και θα ολοκληρωθεί με την εφαρμογή του Π. Κ.!
     Αν χρειαστεί να συγκρουστείτε με την Τρόικα και όποιο άλλο οικονομικό κατεστημένο των δολοπλόκων ισχυρών που εποφθαλμιούν τη πατρίδα μας μη διστάσετε στιγμή να το κάνετε, γιατί αυτό που προέχει μόνο είναι η σωτηρία του Έθνους και του λαού μας!

     Τέλος, ένα να θυμάστε, με τον λαό μας άκληρο δεν θα υπάρξει Πατρίδα! 
Δεν υπάρχει λόγος τα παιδιά μας να γυρίσουν πίσω και αυτά που παρέμειναν θα φύγουν ψάχνοντας για άλλες πατρίδες!!!  Πότε επιτέλους θα καταλάβετε το κακό που κάνετε στην πατρίδα σας;


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                                        
www.manifesto.com.gr
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!