Loading...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ, BIG BUSINESS ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ & ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Αυτό κι αν δεν είναι πράξη Εθνικής Μειοδοσίας! Πότε και ποιοι θα καθίσουν επιτέλους τους εμπνευστές και υπευθύνους αυτής της ανομολόγητης και επαίσχυντης πράξης στο σκαμνί; Δυστυχώς, ήγγικεν η απευκταία ώρα της τελικής φάσης του ξεπουλήματος και της προδοσίας του λαού μας! 

     Ναι, ολοκληρώνεται πλέον υπό την αιγίδα της Κυβέρνησης και της ΤτΕ και αυτός ο κατάπτυστος και ανθελληνικός ιδιωτικός φορέας των λεηλατών και εισβολέων λήσταρχων της χώρας μας, μιας Φατρίας Μαφιόζων που οι πολιτικοί μας τους βάφτισαν  ως ’’επενδυτές’’, για να μπορούν να κρύψουν την ντροπή τους και κυρίως το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ & ΤΟΥ ΛΑΟΥ, εκπλειστηριάζοντας τα σπίτια και τις περιουσίες τους, ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας που βιώνουμε μαζί τους το καθημερινό τους δράμα τόσα χρόνια τώρα λαμβάνοντας χιλιάδες μηνύματα, για να τους τα πάρουν οι ανάλγητοι αντί πινακίου φακής, μισθώνοντας τα την επόμενη μέρα στα ίδια τα θύματα τους, πίνοντας τα επόμενα χρόνια έως και την τελευταία ρανίδα του αίματος τους!  
     Αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχουν πλέον λόγια να τους χαρακτηρίσει κανείς, ούτε Τούρκοι να ήσαν!
     Πατριώτες και πατριώτισσες, φίλες και φίλοι, αυτοί δεν είναι κυβέρνηση Ελλήνων!!!

     Στιγμές που τα πάντα διαλύονται,  επαγγελματίες καταστρέφονται, καταστήματα κλείνουν και οικογένειες πεινάνε, αδυνατώντας όχι μόνο να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους αλλά και τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, αυτές τις στιγμές που πεθαίνουν πολίτες, θύματα μιας αλλοπρόσαλλης πολιτικής επιδημιολογικής διαχείρισης, βλέπουμε την κυβέρνηση της χώρας να κοροϊδεύει  όλους τους προ της περιόδου Covid-19 δύσμοιρους κόκκινους δανειολήπτες, αυτούς που τα ίδια τα κόμματα τους οδήγησαν στην ανέχεια και στην σημερινή τους κατάντια, αντί να τους βοηθήσουν να ρυθμίσουν τα δάνεια τους με κουρέματα και διαγραφές σώζοντας τις ζωές τους και τις οικογένειες τους,  το παίζουν δήθεν ‘’πατερούληδες’’ με  κατάπτυστα προγράμματα του τύπου ‘’Ηρακλής’’ και του ‘’Πτωχευτικού Κώδικα’’ καταδικάζοντας τους!     
     Και το χειρότερο όλων των εγκλημάτων τους, τους ξέχασαν τελείως διαγράφοντας τους σαν να μην υπάρχουν στη ζωή, όταν πρόκειται για κάποια εκατομμύρια
Έλληνες και έντιμους οικογενειάρχες !!!

     Μιλάμε για ένα εθνικό έγκλημα, για μια απίστευτη ιδιοτελή και ενσυνείδητη πράξη εθνικής μειοδοσίας, μια πράξη που θα καταγραφεί στην Ιστορία του Έθνους μας ως η μεγαλύτερη προδοσία της σύγχρονης ιστορίας μας και για την οποία οι υπεύθυνοι πρέπει να οδηγηθούν στο εδώλιο, πληρώνοντας το τίμημα της προδοσίας τους!!!
     Ξεπούλησαν και μετέτρεψαν την πατρίδα τους σε Φέουδο των τραπεζιτών και ισχυρών, αυτών των βαμπίρ που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία πίνοντας το αίμα των λαών, τους
Prem Watsa -  Rothschild - J. Paulson και τους άλλους, φτιάνοντας μαζί τους τα πλάνα της φτωχοποίησης και της ομηρίας του λαού μας, για να πληρωθούν με τα 30 αργύρια τους, μετατραπέντα σε θώκο της Εξουσίας!

     Μια Φατρία αδίστακτων εκτελεστών που καταλαμβάνουν την μια μετά την άλλη χώρα  μεταλλάσσοντας τους λαούς τους σε σκλάβους, καθιδρύοντας την παγκόσμια αυτοκρατορία τους! 
     Και όλα αυτά δεν σταματούν να τα κάνουν ακόμα και εν μέσω αυτής της θανατηφόρου πανδημίας, όταν οι κοινωνίες των λαών – όπως και η δική μας – είναι επικεντρωμένες στο πως θα σώσουν τις ζωές τους, βάζοντας πλέον σε δεύτερο πλάνο τη διάσωση των περιουσιών τους! 
     Όντως είναι απίστευτοι, μιλάμε πλέον για το τέλειο έγκλημα!!! 
     Για ένα αριστοτεχνικά στημένο σχέδιο μέσω του οποίου θα αναδειχθεί το ιδιωτικό επενδυτικό σχήμα που θα έχει το μονοπώλιο διαχείρισης « των περιουσιών όλων των συρόμενων δια της βίας ΕΛΛΗΝΩΝ στην  φτωχοποίηση»!

     Μια ‘’μπίζνα’’ τεράστιου μεγέθους που πάνω από τα κουφάρια των ιδιοκτητών θα πέσουν κορμιά, δίνοντας μάχες μεγάλα ονόματα από το χώρο της διαχείρισης δανείων και ακινήτων και private equity funds, καθώς δεν θα χρειασθεί καν να δεσμεύσουν μεγάλα κεφάλαια, αφού η χρηματοδότηση για τις αγορές των πλειστηριασμένων θα προέλθει από ομόλογα που θα εκδώσει ο Ιδ. Φορέας. Ένα ‘’καραμπινάτο’’ επί πλέον οικονομικό σκάνδαλο καθώς αυτό θα ‘πρεπε να το κάνει το ίδιο το κράτος αποκτώντας και τεράστια κέρδη! ΓΙ ΑΥΤΟ & ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘’ΜΠΙΖΝΑ’’ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!

     Ωστόσο κλείνοντας, μια ερώτηση έχω μόνο: Αν καταλαβαίνουμε πλέον όλοι, τι οικονομικά συμφέροντα παίζονται και μετά από λίγα χρόνια πόσα θα βγουν στην επιφάνεια και ποιοί από τους πολιτικούς μας, είτε οι ίδιοι είτε κάποια συγγενικά τους πρόσωπα και φίλοι, θα βρεθούν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι υπό μορφή κάποιας εταιρίας εντός ή εκτός των συνόρων μας;


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος

www.manifesto.com.gr                                      


ΥΓ. Παρακαλώ, αν θέλετε διαβάζετε και
ΕΔΩ

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!