Loading...

    Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης του τραπεζίτη της Eurobank κ. Γ. Χαρδούβελη ως ΥΠ.ΟΙΚ. από τον πρωθυπουργό, (υπενθυμίζω ότι υπήρξε κορυφαίο στέλεχος του ομίλου Λάτση, της μεγαλύτερης λέρας του συγκεκριμένου χώρου και γενικότερα της σύγχρονης διαπλοκής, έχω αναφερθεί επαλειμμένα σ’ αυτόν), είχα επισείσει την προσοχή όλων για την ξαφνική όσο και ιδιαιτέρως περίεργη επιλογή του, μέσω του άρθρου μου,  ''ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ή Ο ΛΑΤΣΗΣ;''                                               

    Ωστόσο τώρα απορούν κάποιοι, γι’ αυτά που είπε και δεν έκανε, γι’ αυτά που κάνει και γι’ αυτά που είπε  τις προηγούμενες ημέρες!

    Πλέον του ότι αποδεικνύεται βασιλικότερος του Βασιλέως και πειθήνιο όργανο της τρόικα, ταυτόχρονα απέδειξε σ’ αυτό το μικρό διάστημα, ότι δεν ακολουθεί την τακτική που ανακοίνωσε όταν ανέλαβε το πόστο του, κάνει ακριβώς το αντίθετο και φυσικά δεν τον ενδιαφέρει ο λαός.
    Επιπροσθέτως και ξαφνικά για πολλούς (όχι για εμένα προσωπικά), εκπλήσσει σαν άτομο αρνητικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, αναδεικνύοντας και μια νέα πλευρά του χαρακτήρος και της κουλτούρας του, αυτή του ορίτζιναλ μεγάλου Τσάρου της Ρωσίας, προσπαθώντας να καταλύσει το σύνταγμα και την Δημοκρατία επεμβαίνοντας στο έργο της Δικαιοσύνης, κουνώντας το δάχτυλο στους Δικαστές, στον μοναδικό κλάδο που απέμεινε να στραφεί και να εμπιστευθεί ο λαός μας, επιχειρώντας τον εκφοβισμό τους για να επηρεάσει τις αποφάσεις τους, προκειμένου να κυβερνήσει την χώρα όπως θέλει και του προστάζουν οι μέντορες του!!!
    Και μετά από αυτό προχθές, προς επιβεβαίωση των ως άνω, αντί να προσφέρει προστασία στους πολίτες για να μη χάσουν τις περιουσίες τους, ανοίγει νέο κύκλο πλειστηριασμών!

    Τελικά κανείς σωστός; Γιατί πρέπει όλοι να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και ανεπαρκείς; Πότε επιτέλους θα βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι και πολιτικοί να κυβερνήσουν την χώρα οδηγώντας την στην ομαλότητα, στην ανάπτυξη και σε κοινωνική ευδαιμονία;
    Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει το πολιτικό υπόβαθρο στην χώρα για να αντιμετωπίσει τα τόσα μύρια προβλήματα του κράτους και του λαού, γι’ αυτό και επιβάλλεται να πάμε άμεσα, σε άλλα πρόσωπα και σχηματισμούς!!!
    Τελειώνοντας θα ήθελα να πω, ότι πιστεύω απόλυτα ότι αυτή ως πρόταση, είναι η μοναδική λύση που φαντάζει, ως μια κοινωνική διέξοδος από το τέλμα που μας έριξαν αυτοί που μας κυβερνούν επί σειρά δεκαετιών, τρώγοντας από τις σάρκες μας, όπως πιστεύω επίσης ότι αυτή είναι πλέον, διακαής επιθυμία όλων των Ελλήνων πολιτών!         

    Ωστόσο αν όντως είναι αυτό που επιζητά ο Κυρίαρχος Λαός εμείς όλοι τι κάνουμε γι’ αυτό;                                                                        

 Σε ένα από τα επόμενα άρθρα θα έχουμε την απάντηση!!!  


Με σεβασμό προς όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της χώρας!

Βασίλης  Αναγνώστου

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!