Loading...

    Τι συμβαίνει επιτέλους με αυτούς που μας κυβερνούν; Δεν βλέπουν που οδηγούν την χώρα; Δεν βλέπουν ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη του λαού αυξάνονται κάθε μήνα πάνω από ένα δις και από τον επόμενο μήνα όταν θα προστεθούν και οι νέοι δυσβάστακτοι φόροι μαζί με τον απαράδεκτο, παρανοϊκό και παραβατικό ΕΝΦΙΑ, τα χρέη θα πολλαπλασιασθούν;
    Δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν ή το κάνουν σκόπιμα γιατί θέλουν να συμμετάσχουν και αυτοί στο μεγάλο φαγοπότι μαζί με τους συνεργάτες τους Γερμανούς;  Για ποιους δουλεύουν και ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν και αν δεν εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα γιατί οδηγούν τους πολίτες στην κοινωνική τους απαξίωση, στα παγκάκια και στις φυλακές;

    Ωστόσο  έχουν γνώση πλέον οι φύλακες και καλά θα κάνουν να ανησυχούν αν δεν θέλουν να χαρακτηρισθούν από τον λαό ως συνεργάτες των Γερμανών μιας άλλης περιόδου!
    Ας φροντίσουν να διαψεύσουν τον λαό προχωρώντας άμεσα στις 120 δόσεις για να σταματήσουν οι κατασχέσεις καταργώντας ταυτόχρονα τον ΕΝΦΙΑ, τα πρόστιμα, τους τόκους και τις προσαυξήσεις όπως και όποια άλλα μέτρα έχουν πάρει που τρομοκρατούν, εκβιάζουν και εξαθλιώνουν τον λαό!
 
    Αν πιστεύουν ότι ο λαός θα ξεχάσει αυτή την φορά αυτά που του κάνουν, είναι νυχτωμένοι αλλού. Οι Εβραίοι λένε ''οφθαλμό αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος'', ας προβληματιστούν λοιπόν έγκαιρα γιατί η οργή του λαού  είναι μεγάλη και θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον τους,  ζητώντας εκδίκηση και τις κεφαλές τους επί πίνακι,  γι’ αυτό ας είναι έτοιμοι να πληρώσουν βαρύ τίμημα για τις επιλογές τους και τις όποιες άλλες ανομολόγητες πράξεις τους!

    Υπάρχουν δυο χρονολογίες στην σύγχρονη ιστορία του τόπου μας μέσα στον 20ον αιώνα, που φρόνιμο είναι για αυτούς που μας οδήγησαν έως εδώ να σπεύσουν  να τις βρουν, για να δουν τι υπέστησαν οι υπεύθυνοι. Αν δεν το κάνουν και δεν συμμορφωθούν έγκαιρα ας περιμένουν τα χειρότερα.


    Για άλλη μια φορά δυστυχώς εφαρμόζουν την θεωρία του Χότζα, πιστεύοντας ότι μπορούν ακόμα να κοροϊδεύουν τον λαό, διαπραγματευόμενοι τάχα εκ νέου  το ποσοστό του ξεπουλήματος της περιουσίας του.
    Εκεί που τους λέμε ότι πρέπει να πράξουν το καθήκον τους ως κυβέρνηση των Ελλήνων, αυτοί επιβεβαιώνουν όλες τις ως άνω αναφορές μας,  προχωρώντας τους αμέσως επόμενους μήνες στην αυτοματοποίηση των κατασχέσεων, παρακάμπτοντας τις απαραίτητες έως εχθές δικαστικές αποφάσεις, βγάζοντας σε πλειστηριασμό μέσα σε μια εβδομάδα τις περιουσίες των πολιτών απαξιώνοντας τες στο 33% και μετά στο 16,5% της αντικειμενικής τους αξίας!
    Αν αυτό δεν χαρακτηρίζεται  ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ τι άλλο είναι;
    Παρακαλώ διαβάστε το σχετικό άρθρο,  ''Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Πως 3.500.000 πολίτες θα χάσουν τις περιουσίες τους από το δημόσιο με συνοπτικές διαδικασίες μιας εβδομάδας''.                                                          

            Αν μετά από όλα αυτά πιστεύετε ότι πρέπει να μη ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα πέρα από ιδεολογίες και κόμματα, τότε είμαστε όντως άξιοι της τύχης μας!!!

    Με σεβασμό προς όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες του τόπου και ας μη ξεχνά κανείς, ότι για 501€ χρέος προς την εφορία, σας κατάσχουν τα ακίνητα σας το αυτοκίνητο, τα εισοδήματα και τις καταθέσεις σας!

Β  Αναγνώστου

 

(Το παρόν εστάλη προς τον Πρωθυπουργό, τους υπουργούς της κυβέρνησης και την Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων. Επίσης προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός Χ.Α και σε κάποια κόμματα εκτός Βουλής, όπως και προς όλα τα Μ.Μ.Ε.
Εστάλη επίσης προς όλες τις Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων.)

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!