Loading...

     Δεν πιστεύω να υπάρχει έστω και ένας πολίτης της Ε.Ε. ή οποιασδήποτε άλλης σύγχρονης χώρας στον κόσμο, που να γνωρίζει τις οικονομικοκοινωνικές συνθήκες και εξελίξεις της Ελλάδας, που να μη καταλαβαίνει τους βαθύτερους λόγους των δανειστών μας, που μέσω των εντεταλμένων οργάνων τους τα έχουν στήσει,  αρνούμενοι μονίμως την επιμήκυνση των δόσεων των ασφαλιστικών ταμείων και της εφορίας! Είναι αυτό το συνονθύλευμα των παραβατικών αυτών ανθρωποειδών που για ιδιοτελείς λόγους δεν αλλάζουν τις θέσεις τους οδηγώντας την χώρα στην απόλυτη εξάρτηση, καταστροφή και γενοκτονία!
    Είναι αυτοί που κακοβούλως και μανιωδώς επιδιώκουν να πολλαπλασιάσουν τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς και μάλιστα με νέες συνοπτικές διαδικασίες και σε τιμές εξευτελιστικές για τις περιουσίες των πολιτών, που δεν μπορούν να κρυφτούν πλέον από κανέναν, έστω κι’ αν το επιχειρούν με ηλίθια και ψευδή επιχειρήματα, γιατί διαψεύδονται μονίμως από  τις αποτυχημένες εκάστοτε επιλογές τους και τα καταστροφικά αποτελέσματα που είχαν όλα αυτά τα χρόνια  με τις όποιες προτάσεις τους.                                                                                                       

  Ο εξ’ αρχής στόχος τους είναι ένας, να ιδιοποιηθούν αυτόν τον επίγειο παράδεισο με το ελάχιστο κόστος. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς σαν Λαός, για να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα και την λεηλασία αυτών των εισβολέων!

     Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με την Κυβέρνηση μας, που πλέον της εγκληματικής της ανευθυνότητας και ανημποριάς, μας έκανε να ντρεπόμαστε  για την χώρα μας, αλλά και για τους ίδιους, που μονίμως βρίσκονται γονυπετείς με κατεβασμένα τα κεφάλια, δίχως την δύναμη να αρθρώσουν την οποιαδήποτε άρνηση. Μόνο μεγάλες κουβέντες, κατά τ’  άλλα τσάμπα μάγκες! (Και αυτή δεν είναι δική μου έκφραση, είναι κλεμμένη από τα στόματα κάποιων πρωθυπουργών μας!)                                                                                                       
Δυστυχώς κατάφεραν να μας κάνουν να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες και τώρα μας μετατρέπουν επί πλέον σε άστεγους και πένητες.
     Μας έφεραν για άλλη μια φορά αυτά τα εκπαιδευμένα σαν σκυλιά εντεταλμένα καθάρματα (τα οποία επιπροσθέτως πληρώνουμε για τις ''υπηρεσίες'' τους), για να μας απορρίψουν όλες τις προτάσεις και θέσεις μας ενώ φεύγοντας ως θριαμβευτές και επικυρίαρχοι, θα μας ξαναέλθουν τον Σεπτέμβριο για να συζητάμε έως τον Οκτώβριο, αν θα μας ρίξουν τελικά από πιο ψηλά ή πιο χαμηλά στον Καιάδα!                                                                                                         
    
Ωστόσο μπορεί να απαντήσει ο Πρωθυπουργός της χώρας σ’ αυτές τις δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα χάσουν τις περιουσίες τους (και οι οποίες θα βρεθούν στα χέρια των εισβολέων), πως θα τις διαφυλάξουν  για να μη τις χάσουν έως τότε ή πιστεύει ότι μια εκ των υστέρων συγνώμη του   θα τους αρκούσε να ξεχάσουν το δράμα τους;

      Κύριοι Πρωθυπουργέ και λοιποί της κυβέρνησης, αναλογιστείτε τις ευθύνες σας, γιατί αν αυτοί σας γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους ή οπουδήποτε αλλού, θα πρέπει να τους γράψετε  και εσείς!                                     
Σταματήστε τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, γιατί εσείς κυβερνάτε την χώρα και αν έχετε πρόβλημα, προχωρήστε σε ενέργειες εναντίον αυτών που έχουν τα λεφτά, των μεγάλων φοροφυγάδων και όχι εναντίον των απλών και ανήμπορων πολιτών. Τουλάχιστον κάντε το χρέος σας προς τον λαό έστω και κατά το ήμισυ, έως να πάρετε την άδεια (που καταντήσαμε) να προχωρήσετε στις 100 δόσεις!

     Ωστόσο επειδή σ’ αυτή την χώρα τίποτα δεν γίνεται σωστά, πάλι οδηγείστε σε λάθος επιλογή να διακανονίσετε όλα τα χρέη μαζί (ποιων ηλιθίων ήταν αυτή η ιδέα;), κάτι που για πολλούς λόγους ως επιλογή και μέτρο θα αποτύχει παταγωδώς, με αποτέλεσμα τις συνέπειες για άλλη μια φορά να τις πληρώσουν οι πολίτες, εσείς,  αλλά και το ίδιο το κράτος, γι’ αυτό απορρίψτε έγκαιρα την συγκεκριμένη πρόταση!                                                                                                                  

    Τέλος αν έχετε σκοπό να πάτε σύντομα σε εκλογές πιστεύοντας ότι θα τις κερδίσετε με κάποια διλλήματα που θα θέσετε στον λαό ή έστω αν τις χάσετε ότι θα απαλλαγείτε των ευθυνών σας, μη το διανοείστε καν, γιατί έχετε χρεωθεί πολλά, πλέον ότι,  δεν θα συμβεί τίποτε από τα δυο!!!

Αντιλαμβάνομαι οτι το ύφος δεν είναι ίσως οτι καλύτερο, αλλά πιστέψτε οτι είναι απόρροια της όλης κατάστασης. Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι πολίτες!

Με σεβασμό προς τον Λαό και τους θεσμούς

Β . Α                                                         

www.manifesto.com.gr                                                                                                  

(Το παρόν εστάλη προς τον Πρωθυπουργό, τους υπουργούς της κυβέρνησης και την Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων. Επίσης προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός Χ.Α και σε κάποια κόμματα εκτός Βουλής, όπως και προς όλα τα Μ.Μ.Ε.
Εστάλη επίσης προς όλες τις Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων.)

************************************************************

 

 

από:  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ <gge@ggk.gr>
προς:  secretariat@primeminister.gr
κοιν.:  v anagnostou <v.anagnostou.manifesto@gmail.com>
ημερομηνία:  21 Ιουλίου 2014 - 3:56 μ.μ.
θέμα:

 Fwd: ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 Σας προωθούμε το κάτωθι e-mail, που αφορά στον Πρωθυπουργό.


Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!