Loading...

    Μήπως πρέπει να αρχίσει η κάθαρση από τους Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου για να έρθει και η σειρά των άλλων;

    Αν δεν πέσει πάνω στους υπεύθυνους ο πέλεκυς της τιμωρίας, τι θα εμπόδιζε τους επόμενους να ξανακάνουν τα ίδια;
    Μπορεί να μας πει κάποιος πόσα χρόνια θα χρειαστούν για να αποκτήσει πάλι η πατρίδα μας την ανεξαρτησία της και ποια θα είναι η τιμωρία αυτών  που την έριξαν στα Τάρταρα;
    Η χώρα δεν έπεσε μόνη της στον γκρεμό, κάποιοι για κάποιους λόγους την οδήγησαν εκεί. Δεν θα έπρεπε να έχουν λογοδοτήσει και γιατί ολιγώρησε η Δικαιοσύνη;
    Τεράστια ερωτήματα που πρέπει να δοθούν απαντήσεις!
    Πόσο άραγε θα πρέπει να ελπίζουμε στην τιμωρία των υπευθύνων μετά την παρουσίαση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και του τερατώδους εγκλήματος των πλαστών στοιχείων που δόθηκαν το 2000 από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, για να μπούμε στην ζώνη του ευρώ κατ’ εντολή προφανώς της Γερμανίας, που μας κατέκλεψαν με τις μετέπειτα δυσώδεις συμβάσεις τους (υποβρύχια, λέοπαρντ,
Siemens…) και μας οδήγησαν στα καταστροφικά για την οικονομία μας δάνεια τους και στην σημερινή μας ομηρία;

    Μήπως όντως πρέπει να δεχτούμε οτι αλλάζει κάτι έστω και καθυστερημένα;
    Είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει αυτό, όπως επίσης είναι σίγουρο ότι περιμένει ένας ολόκληρος λαός να προχωρήσουν οι εισαγγελείς με συνοπτικές διαδικασίες στις συλλήψεις των υπευθύνων, να προφυλακιστούν και να οδηγηθούν στο ειδώλιο  πληρώνοντας για τα εγκλήματα τους, ως υπεύθυνοι της πορείας της χώρας που βρέθηκε τελικά υπό  γερμανική κατοχή και σε μόνιμη ομηρία των λοιπών ‘’συμμάχων’’ της!
    Ωστόσο τίθεται ένα πολύ σοβαρό ερώτημα, αν θα αφήσουν τους Δικαστές να προχωρήσουν έως το τέλος το έργο τους ή θα τους σταματήσουν τα τηλέφωνα, οι μεταθέσεις και οι απειλές των φαύλων και διαπλεκομένων, όλων αυτών που ρήμαξαν τον τόπο!

    Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και οι πιθανότητες να συμβούν αυτά είναι πολλές, ωστόσο πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στο Δικαστικό Σώμα (δεδομένης της ανεπάρκειας του πολιτικού σώματος), γιατί δεν έχει κάπου αλλού να στραφεί η χώρα. Θεωρώ πως είναι η μοναδική εξουσία που μπορεί να προσφέρει πολλά στην πατρίδα μας και θα πρέπει να στηρίξουμε σύσσωμος ως λαός τον συγκεκριμένο κλάδο και τους εκπροσώπους του!
    Αυτό ας το θυμόμαστε για το καλό του τόπου και ας παρακολουθούμε από κοντά την πορεία αυτών των εξελίξεων, γιατί ο λαός είναι από καιρό στα κάγκελα έτοιμος να βγει στους δρόμους, με ότι αυτό συνεπάγεται για το κράτος και το μέλλον της χώρας!
 

    Βέβαια καλούνται και οι ίδιοι οι Δικαστές να κρατήσουν το φρόνημα τους στο υψηλότερο επίπεδο, γιατί παντού και πάντα σε όλα τα επαγγέλματα και κλάδους, θα υπάρχουν κάποιοι έστω και ελάχιστοι που δεν τιμούν τον εαυτόν τους και τους συναδέλφους τους, που μπορούν όντως άδικα, να αμαυρώσουν την γενικότερη  εικόνα ενός ολόκληρου κλάδου. Ας έχουν λοιπόν γνώση οι φύλακες και μαζί με αυτούς και εμείς!
    Ας κάνουν λοιπόν αυτοί που μπορούν την αρχή, με τους
Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου και θα ακολουθήσουν μοιραίως και οι επόμενοι!
    Είναι αυτό που πρέπει να γίνει και περιμένει να δει όλος ο Ελληνικός Λαός πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, γιατί τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν  αφορούν όλους τους Έλληνες και δυστυχώς και τις επόμενες γενιές!


Με εκτίμηση

Β. Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!