Loading...

     Ναι, είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε σαν λαός με αυτούς τους εγκληματίες που πέρασαν τα σύνορα μας, κατέλαβαν την χώρα μας και έχοντας υπό απόλυτη ομηρία κυβέρνηση και λαό, κάνουν ότι θέλουν!
     Πως είναι δυνατόν αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα να μπορούν να αποφασίζουν ποιες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες θα οδηγηθούν πρώτες σε ξαφνικό θάνατο, ωσάν να πρόκειται για ομαδικές εκτελέσεις και πως μπορούμε να δεχτούμε επίσης ο Πρωθυπουργός της χώρας, να κάθεται μαζί τους να διαπραγματεύεται ποια θα είναι η σειρά των κοινωνικών τάξεων και επαγγελματικών ομάδων που θα οδηγηθούν πρώτες στο πεδίο των εκτελέσεων!
     Παρακολουθώντας  κάποιος τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων αντιλαμβάνεται εύκολα την  προσχεδιασμένη κακόβουλη, ιδιοτελή και εγκληματική διάθεση όλων αυτών των υπαλληλίσκων και των εντολοδόχων τους, που ως σύγχρονοι Μακελάρηδες, πρεσβευτές μιας νέας παγκόσμιας κουλτούρας, δεινοί εκτελεστές των Λαών που έχουν αναγάγει πλέον την εγκληματικότητα σε επιστήμη (όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε στην βουλή για το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που έθιξε ανεπανόρθωτα και την δική μας χώρα,  ο εξαίρετος αυτός Εισαγγελέας κ. Π. Νικολούδης, όταν περιέγραψε τις ευρηματικές εγκληματικές πράξεις των τραπεζών και των διοικήσεων τους), έφτασαν στην χώρα μας ως κατακτητές άλλων εποχών και όχι ως εταίροι μας στην Ε.Ε ως όφειλαν να κάνουν!
     Είναι  ηλίου φαεινότερο πλέον, ότι, ο μοναδικός  στόχος τους είναι να φέρουν σε πλήρη αδιέξοδο την κυβέρνηση και τον λαό, δημιουργώντας  κοινωνικό χάος, για να πέσουν σαν τα κοράκια πάνω μας να ιδιοποιηθούν τα πάντα, μετατρέποντας αυτόν τον
επίγειο παράδεισο που ζούμε σε αποικία τους! 

   Το θέμα είναι τι θα κάνει η κυβέρνηση μας αυτή την εβδομάδα, αν θα τους το επιτρέψει!!!!!!

            Προσωπική μου άποψη είναι ότι παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί.
     Έχουν σχεδιάσει με τον πλέον έξυπνο και ραδιούργο τρόπο την εγκαθίδρυση τους στον τόπο μας, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την διακυβέρνηση της χώρας εφαρμόζοντας τακτικές και μέτρα  ικανά να οδηγήσουν τους πολίτες σε οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα πετώντας τους στις φυλακές και στα παγκάκια, κατάσχοντας τις περιουσίες τους, διαλύοντας τις οικογένειες τους, καταστρέφοντας την ζωή τους και τελικά το κράτος μας!
      Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν δέχτηκαν να αυξηθούν οι δόσεις στις 100, γιατί το σχέδιο τους είναι να βγουν οι  περιουσίες όλων των Ελλήνων στο σφυρί για να περιέλθουν σ’ αυτούς, με τα νέα μέτρα που θέλουν να επιβάλλουν βγάζοντας σε πλειστηριασμό με συνοπτικές διαδικασίες πλέον τα ακίνητα τους στο 1/3 ή στο 1/6 της αντικειμενικής τους αξίας. Όπως επίσης για τον ίδιο σκοπό, για να ξεφορτωθούν όσο-όσο τα ακίνητα τους οι πολίτες, εφάρμοσαν τον ΕΝΦΙΑ, ένα ΠΑΡΑΝΟΜΟ νομοθέτημα το οποίο έχει κριθεί ήδη από τα Συνταγματικά δικαστήρια της Γερμανίας και της Γαλλίας εδώ και δυο δεκαετίες περίπου και το οποίο έχει απορριφθεί ως απαράδεκτο, αντισυμβατικό και παραβατικό!                                                      
     Φυσικά είναι πολλά αυτά που παθαίνει ο λαός μας από τους βέβηλους, βάρβαρους και απεχθείς εταίρους μας τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στα προηγούμενα άρθρα μου και τα οποία θα μπορούσατε να δείτε.                                               

      Ωστόσο αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους Έλληνες εντός και εκτός της χώρας μας και κυρίως την Κυβέρνηση μας είναι, αν αυτό που συμβαίνει δεν είναι ουσιαστικά κατοχή ενός κράτους, κάτι που μας επαναφέρει τις μνήμες μας στην περίοδο της γερμανικής κατοχής, τι άλλο είναι;                               

      Κύριοι στείλτε τους στα σπίτια τους ή ακόμα καλύτερα βάλτε τους σε μια βάρκα χωρίς κουπιά και αμολήστε τους στην Μεσόγειο και αν είναι τυχεροί θα βρεθούν στην Λιβύη, αν όχι ας πάνε στον βυθό, γιατί είναι ακριβώς το ίδιο που κάνουν και αυτοί σε έναν ολόκληρο λαό!!!
     Δεν πειράζει, ας ζήσουμε πιο φτωχά για κάποια χρόνια, αλλά θα επανακτήσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια μας και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας!!!

     Ελπίζοντας έστω και τώρα την τελευταία στιγμή, να δούμε την κυβέρνηση της χώρας μας να στέκεται απέναντι σ’ αυτούς τους σύγχρονους δουλέμπορους και εγκληματίες, προασπιζόμενη τους πολίτες της, αντάξια των περιστάσεων, σεβόμενη την ιστορία μας και τον Λαό μας!

Β. Αναγνώστου 

www.manifesto.com.gr

 

(Το παρόν άρθρο εστάλη προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και ταυτόχρονα προς όλους τους υπουργούς και υφυπουργούς του κράτους.)

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!