Loading...

    Φίλοι μου, επιτρέψτε μας να είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που θα σας ανακοινώσουμε επίσημα ότι άλλαξε η Κυβέρνηση της χώρας μας και ότι από σήμερα πλέον  μας κυβερνούν οι Τζιχαντιστές, ξέρετε, αυτοί που  εκτελούν τους χειροπόδαρα δεμένους συμπατριώτες τους με μια σφαίρα στο κεφάλι!
    Ναι είναι γεγονός, έστω και αν δεν είναι δυνατόν  να δεχτούμε ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στον τόπο μας, σ’ αυτή την χώρα που αποτελεί την κοιτίδα της Δημοκρατίας και που φώτισε όλο τον υπόλοιπο κόσμο με την σοφία της και τον πολιτισμό της. Δυστυχώς έστω κι’ αν τρίζουν  τα κόκαλα των προγόνων μας θα πρέπει να πάψουμε πλέον να αποκαλούμεθα Έλληνες για να μειώσουμε την ντροπή μας!
    Αλήθεια πως  μπόρεσαν να χρήσουν μελλοθάνατους έναν ολόκληρο λαό;
    Ενώ 10.000.000 Έλληνες είναι πεσμένοι στα γόνατα, περιμένοντας μια βοήθεια από το κράτος, αυτό τους ρίχνει την χαριστική βολή!
    Εκεί που όλος ο λαός ζητά την παύση των κατασχέσεων και 120 δόσεις, το κράτος ως επαγγελματίας εκτελεστής πλέον, αυξάνει τους ρυθμούς από 2.000 κατασχέσεις τον μήνα σε 30.000 και θα δούμε που θα σταματήσουν!
    Ωστόσο ας φροντίσουν για να καλύψουν τις ανάγκες τους, να μεγαλώσουν τις φυλακές και τα νεκροταφεία, πλέον του ότι θα διαλύσουν και τις τράπεζες, για τις οποίες έστω κι’ αν δεν μας ρώτησαν ποτέ  παίρνοντας  τα χρήματα μας για να τις στηρίξουν και να τις κρατήσουν ανοιχτές, τώρα θα τις κλείσουν, γιατί όλοι θα σηκώσουν  ότι είχαν  στους  λογαριασμούς τους, ενώ ταυτόχρονα θα πάψουν να συναλλάσσονται και μαζί τους. Τίποτα δεν γλυτώνει από την μανία τους, ούτε καν οι μετοχές αλλά και οι θυρίδες, απο τις οποίες τώρα θα κατάσχουν το περιεχόμενο τους, παίρνοντας ότι χρυσαφικά και λίρες άφησαν οι παππούδες και οι γονείς στα παιδιά και τα εγγόνια τους!
    Και επιτρέψτε μου να πω, ότι επειδή όλα έχουν σχέση με την λογική, δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλη η κυβέρνηση πάσχει από μαζική άνοια, ως εκ τούτου θα πρέπει να οδηγηθούμε με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι υπάρχει σκοπιμότητα και σχέδιο και για να ιδιοποιηθούν κάποιοι τις περιουσίες των πολιτών.

    Δεν πιστεύω πέρα από κάθε κομματική  και ιδεολογική τοποθέτηση, να υπάρχει πλέον έστω και ένας Έλληνας που θα μπορούσε να αμφισβητήσει  την δυσώδη και εγκληματική  συνεργασία αυτών που μας κυβερνούν  με τα διεθνή  οικονομικά  κέντρα, γιατί θα έπρεπε να του απονείμουν το βραβείο της…......….!

    Μετά από όλα αυτά τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς, πλέον του ότι ο κάθε πολίτης αυτού του τόπου δεν έχει άλλη επιλογή από το να μετρά τις ημέρες να πέσει η κυβέρνηση για να δει όλους αυτούς τους αμετανόητους που τον οδήγησαν στην καταστροφή να κάθονται στο σκαμνί και να πληρώνουν για τα εγκλήματα τους!
    Τέλος υποθέτω ότι μαζί με εμάς  θα αναρωτιούνται και κάποια άλλα εκατομμύρια Ελλήνων, αν τα ως άνω μέτρα είναι προϊόν συνεργασίας των δυο νέων προσώπων του οικονομικού επιτελείου της χώρας, του Υ. Οικονομικών και της Γ.Γ.Δ. Εσόδων. Είναι προφανές ότι συμβαίνει αυτό, γι’ αυτό ας τους καλωσορίσουμε και αυτούς στον μακρύ κατάλογο αυτών που θα κυνηγήσουν τους πολίτες ως εχθρούς του κράτους και κοινούς εγκληματίες.
    Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μπράβο τους!
    Ωστόσο επειδή ήδη ξέχασαν τι είπαν όταν ανέλαβαν τα καθήκοντα τους, ελπίζω να καταλαβαίνουν ότι έβαλαν ήδη υποψηφιότητα για να καθίσουν και αυτοί μαζί με όλους τους άλλους στο ίδιο σκαμνί!

    Με σεβασμό προς όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες τη Χώρας, ζώντας με την ελπίδα να μη αργήσει αυτή η στιγμή!!!

Βασίλης Αναγνώστου

www.manifesto.com.gr       

 

(Το παρόν εστάλη προς τον Πρωθυπουργό, τους υπουργούς της κυβέρνησης και την Γ.Γ.Δημοσίων Εσόδων. Επίσης προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός Χ.Α και σε κάποια κόμματα εκτός Βουλής, όπως και προς όλα τα Μ.Μ.Ε.
Εστάλη επίσης προς όλες τις Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων.)
                                                                                      
© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!