Loading...

   Δεν θέλω να γίνω προάγγελος κακών μαντάτων, αλλά μάλλον οδεύει για να καταγραφεί στην ιστορία ως ένας συνασπισμός αριστερών δυνάμεων, που έφτασε στην καρδάρα να πιει το γάλα, αλλά τελικά το έχυσε. Και φυσικά μη σπεύσουν να χαρούν κάποιοι, γιατί είναι ότι χειρότερο για μια χώρα η κυβέρνηση να μη νοιώθει την καυτή ανάσα της αντιπολίτευσης, ενώ αυτοί που θα στήσουν πάρτυ στις πλάτες του λαού, σίγουρα θα είναι οι κυβερνώντες και οι εταίροι μας, οι οποίοι θα μείνουν μόνοι τους να κάνουν ότι θέλουν!

   Οι καθημερινές τους διαφωνίες δείχνουν να μη μπορούν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, με αποτέλεσμα να οδεύουν προς την διάσπαση. Θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου πλέον να συμβεί αυτό και αν είναι να γίνει, ας γίνει τώρα, πριν μπλέξει η χώρα στα χειρότερα!
  
   Eίναι προφανής πλέον η αδυναμία του κ. Τσίπρα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που του δημιουργούν συχνά πυκνά οι συνιστώσες του κόμματος, με αντιφατικές πάντα  δηλώσεις  ιδιαιτέρας βαρύτητας όπως, η παραμονή μας στο ευρώ ή στην Ε.Ε και άλλα πολύ σοβαρά θέματα, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν σαν κόμμα την εικόνα Πύργου της Βαβέλ με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον τους.
   Αν σ’ αυτό προσθέσουμε την ασαφή εικόνα των θέσεων του ιδίου και την αδυναμία του να διώξει κάποιους βουλευτές από το κόμμα, στοιχεία που καταστρέφουν το προφίλ του και δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα στον λαό ως προς τις δυνατότητες του να κυβερνά, τότε το τέλος είναι κοντά!
   Και φυσικά δεν συμβαίνουν μόνο αυτά.
   Δυστυχώς παρακολουθούμε για πολλοστή φορά την αξιωματική αντιπολίτευση, δηλαδή αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν την επόμενη ημέρα την Ελλάδα, να συμπαρίστανται στους τρομοκράτες και στην τρομοκρατία!

   Αυτές τις ημέρες ζήσαμε στιγμές απείρου κάλλους στην Βουλή βλέποντας μια Κωνσταντόπουλου να προασπίζεται  λυσσαλέα την πράξη των συναδέλφων της να σπεύσουν να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης για την αποφυλάκιση του δολοφόνου της 17ης Νοέμβρη Σάββα Ξηρού, επιτιθέμενη με ακραίες ύβρεις που δεν αρμόζουν σε μια κυρία και δη εκπρόσωπο ενός Δημοκρατικού κόμματος, ξεφεύγοντας κάθε ορίου (και δεν είναι η πρώτη φορά),  κάτι που κάνουν μονίμως οι βουλευτές της Χ.Α.
  
   Δεν ξέρω με όλα αυτά που είπε τι προσπαθούσε να αποδείξει, αλλά είναι προφανές ότι το κορίτσι αυτό έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και το κακό που κάνει στο κόμμα της είναι πολύ μεγαλύτερο της όποιας άλλης προσφοράς της.
  Βεβαίως αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει τον κ. Τσίπρα, αλλά πρωτίστως ας τον απασχολήσει το ερώτημα αν θα τον εμπιστευθεί ποτέ ο Ελληνικός λαός, κάτι που βεβαίως δεν πρόκειται να συμβεί όσο ακολουθεί αυτές τις τακτικές!                           
  
   Ωστόσο αυτό που πιθανώς κινδυνεύουμε να δούμε λόγω της οικονομικής ανέχειας του λαού και των κάκιστων επιλογών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης είναι, τον κ. Τσίπρα να γυρίζει στο μονοψήφιο ποσοστό και την Χ.Α. αξιωματική αντιπολίτευση !

Ας σοβαρευτούν λοιπόν έγκαιρα τα δυο σημερινά μεγάλα κόμματα γιατί όπως μας πάνε σε λίγο θα μαζεύουμε όλοι τα κομμάτια μας!!!

Β.  Αναγνώστου                                                                                                                                                             20-6-2014

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!