Loading...

   Τι ήταν τούτο το ξαφνικό εχθές το βράδυ στην εκπομπή του Τράγκα!

   Όλα πρέπει να θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους και της τηλεθέασης; Δηλαδή το επόμενο θέμα που θα πρέπει να περιμένουμε από αυτόν ή από κάποιον άλλον τηλεπαρουσιαστή που θα θελήσει να υπερσκελίσει τα ποσοστά του Τράγκα ή να αυξήσει τα ποσοστά της δικής του εκπομπής θα είναι να δούμε τσίτσιδο τον Λάκη Γαβαλά να χορεύει οριεντάλ ή μια εξάδα γυμνές κυρίες να κυλιούνται στην λάσπη;

   Το αν είναι κατάντια αυτό που συνέβη εχθές, ας το κρίνει ο λαός και ας τοποθετήσει τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και την εκπομπή του εκεί που του αξίζει!
   Παρ’ όλο ότι ενίοτε παρακολουθούσα την εκπομπή του γιατί έχει άποψη, θα πω ότι λυπάμαι για το επίπεδο που επέδειξε εχθές και νομίζω ότι αυτό το λάθος θα τον συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής του.                                                                    

   Ποιος του είπε ότι ο Ελληνικός λαός ένοιωσε την ανάγκη να βάλει ξαφνικά στο σπίτι του όλο το πάνθεο των αστέρων της Χ.Α. για να τους δει και να ακούσει τις πατριωτικές και εθνικές τους κατηχήσεις; Νομίζω ότι δεν χρειάζεται και θα ήταν λάθος να συνεχίσουμε επί του θέματος αυτού γιατί δίνουμε αξία στους εμπλεκόμενους και ελπίζω να μη κάνουν το ίδιο λάθος άλλοι δημοσιογράφοι, να αρχίσουν να τους καλούν στα κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς αναδεικνύοντάς τους σε αστέρες και πρόσωπα της επικαιρότητας. Αντιθέτως θεωρώ ότι ανεξάρτητα των όποιων άλλων εξελίξεων για το καλό του τόπου αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί ποτέ!                                                                                                

   Ωστόσο αν κάποιος θελήσει να αντιτάξει στις θέσεις μου τις δικές του θέσεις και να εστιάσει στα περί ελεύθερου τύπου και στα της Δημοκρατίας δικαιώματα των πολιτών, ας μπει στην ιστοσελίδα μου www.manifesto.com.gr να διαβάσει τα κείμενά μου. Πιστεύω ότι εκεί θα βρει τις απαντήσεις που ζητά.

   Βέβαια τα ως άνω αντικατοπτρίζουν την μια πλευρά του θέματος, η άλλη ωστόσο θεωρώ πως είναι η πλέον σοβαρή.

   Είναι ίσως η πρώτη φορά στον τόπο μας που το Δικαστικό  Σώμα προσπαθεί πραγματικά να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία και άνθρωποι καταξιωμένοι στον χώρο τους όπως, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου, αλλά και οι Εισαγγελείς και Αντιεισαγγελείς κ.κ. Ε. Κουτζαμάνη, Π. Νικολούδης, Χ. Βουρλιώτης και Χ. Λακαφώσης, ενώ δίνουν τον δικό τους αγώνα  έχοντας να αντιμετωπίσουν αυτή την εγκληματική οργάνωση και την παραβατικότητα των εκπροσώπων τους και ταυτόχρονα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα δυσώδη συμφέροντα των άλλων συμμοριών, των διαπλεκομένων του κεφαλαίου και της πολιτικής, κινδυνεύουν να διασυρθούν από αυτά τα παραβατικά άτομα που προσπαθούν να τους εκθέσουν για να γλυτώσουν προφανώς από τις διώξεις του Νόμου και τις εγκληματικές τους πράξεις. Είναι ένα απο τα παιχνίδια που παίζουν πάντα οι ισχυροί στο σκοτάδι σε βάρος των λαών και της έννομης τάξης, οδηγώντας την κοινή γνώμη εκεί που θέλουν πάντα, προκειμένου να ελέγχουν πρόσωπα και καταστάσεις επεμβαίνοντας στις πολιτικές εξελίξεις μιας χώρας.
   Ας δούμε λοιπόν ποιους ερευνούν αυτή την περίοδο οι ως άνω δικαστές για να αναρωτηθούμε όλοι εμείς αλλά και οι ίδιοι, ποιοι μπορεί να βρίσκονται στο σκοτάδι και να κινούν τα νήματα εις βάρος τους!!!                                                                                           

   Τέλος ας αναρωτηθούμε επίσης τι ζητάμε επιτέλους σαν λαός. Θέλουμε να είναι ρυθμιστής των εξελίξεων στην χώρα μας η Χ.Α;
Αν όχι, ας προσέχουμε περισσότερο διαφυλάσσοντας τους εκπροσώπους του Νόμου, γιατί αυτοί ίσως κινδυνεύουν πιο πολύ από εμάς!

 Με εκτίμηση                                                                                                                                                    4-4-2014

Β. Αναγνώστου

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!