Loading...

    Ελπίζω προσωπικά και θέλω να πιστεύω μαζί με εμένα και όλοι οι άλλοι Έλληνες πολίτες, να εννοεί, ότι θα προχωρήσει άμεσα στην άρση κάποιων μέτρων και στην ψήφιση κάποιων άλλων, που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν όλους τους επαγγελματίες και φυσικά όλες τις άλλες κοινωνικές τάξεις.
    Αν πραγματικά θέλει να σταματήσει την κατάρρευση του κράτους αλλά και του κόμματός του, πρέπει να δώσει τέλος στις κατασχέσεις των περιουσιών τους και των προσωπικών τους λογαριασμών, όπως και των λογαριασμών των επιχειρήσεων τους γιατί στην ουσία εφ’ όσον δεν μπορούν να διακινούν εντός και εκτός της χώρας τους λογαριασμούς τους, στην ουσία τους κλείνουν τις επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η όποια εναπομένουσα οικονομία!
    Είναι τόσο δύσκολο οι αρμόδιοι να το καταλάβουν;
    Επίσης πρέπει να αποποινικοποιήσει την ζωή τους από αυτές τις ηλίθιες, εκδικητικές και παραβατικές διώξεις που τους έχουν επιβάλει και να προτείνει διακανονισμούς των 100 δόσεων για όλα τα χρέη προς το δημόσιο.

Παρακαλώ πολύ δείτε στην ιστοσελίδα μας, (www.manifesto.com.gr) τα άρθρα:

1)  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ : ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΟΦΕΙΛΩΝ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ !

2) Η  ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ Η  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .Πως 3.500.000  πολίτες θα χάσουν τις περιουσίες τους από το δημόσιο με συνοπτικές  διαδικασίες μιας εβδομάδος

    Τα ως άνω αναφέρονται αναλυτικά στις σχετικές προτάσεις και άλλες παράπλευρες προτάσεις, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά αυτών των μέτρων που θα  πρέπει να υπάρξουν την αμέσως επόμενη ημέρα προκειμένου να σωθούν οι πολίτες και το κράτος. Αν δεν υλοποιηθούν αυτά, δεν υπάρχει καμία ελπίδα και θα οδηγηθούμε στο αμέσως επόμενο διάστημα μοιραίως στο Χάος!

    Μπορεί άραγε ο Πρωθυπουργός της χώρας να καταλάβει τι θα συμβεί, όταν τις επόμενες ημέρες θα μάθει ο λαός ότι όχι μόνο δεν θα γίνει άρση των κατασχέσεων, αλλά ψηφίστηκε στη Βουλή να πλειστηριάζει το δημόσιο την περιουσία του στο 1/3 της αντικειμενικής του αξίας ή ακόμα έως και στο 16.5% της αξίας του; Πιστεύει ότι οι πολίτες θα μείνουν άπραγοι όταν θα τους παίρνουν τα σπίτια ή θα τους ποινικοποιούν, οδηγώντας τους στις φυλακές, με πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο την Χ.Α;
   
Δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας αντικειμενικά σκεπτόμενος να διαφωνήσει  στο ότι ο λαός έκανε σε πρώτη φάση αυτό που έπρεπε (εκτός της συμπεριφοράς του στο θέμα της ΧΑ), δείχνοντας την αποδοκιμασία του και την δυσαρέσκειά του απέναντι σ’ αυτή την απαράδεκτη, παραβατική και καταστρεπτική  κοινωνικοοικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
    Ταυτόχρονα είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς  πλήρωσε το τίμημα των επιλογών του, εμπιστευόμενος τους κ κ. Στουρνάρα και Θεοχάρη, όπως επίσης πλήρωσε και για την υποτελή συμπεριφορά του απέναντι στην τρόικα!
    Οι ως άνω τρεις, μαζί με τους εκπροσώπους των δανειστών μας, συμπεριφέρθηκαν έως σήμερα στον λαό, σαν να είχαν απέναντί τους εγκληματίες και απατεώνες, που είχαν σκοπό να κλέψουν το ελληνικό δημόσιο και ξέχασαν ότι αυτό δεν το έκανε η κατώτερη  ή η μεσαία  τάξη, ούτε καν αυτοί που βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από τους τελευταίους, γιατί είναι όλοι αυτοί που δημιούργησαν ανάπτυξη και κράτησαν την χώρα ζωντανή!
    Παρέβλεψαν (προφανώς σκοπίμως) ότι  αποκλειστικά υπεύθυνοι  είναι όλοι οι άλλοι πάνω από αυτούς, αυτή η τάξη των πλουσίων και των διαπλεκομένων βρώμικων επιχειρηματιών και πολιτικών, οι  εγκάθετοι εκπρόσωποι τους, οι τραπεζίτες που σκόρπησαν τα χρήματα του λαού σε αγύριστα θαλασσοδάνεια διαπράττοντας ποινικά αδικήματα και γενικά όλοι αυτοί που έκλεψαν τις περιουσίες του λαού από το χρηματιστήριο και τις τράπεζες όπως και αυτοί που καταλήστευσαν το δημόσιο μοιράζοντας μεταξύ τους τις μίζες, καταστρέφοντας την χώρα, μεταφέροντας όλον τον κλεμμένο πλούτο των πολιτών και του κράτους  στις  off shore εταιρίες τους!
    Ωστόσο όπως μας οδηγούν οι εξελίξεις πρέπει να δεχτούμε ότι ευρισκόμαστε στο τέλος του έργου.
    
Προφανώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για τον Πρωθυπουργό, έστω και αν προχωρήσει σε ανασχηματισμό, γιατί αυτό δεν λέει τίποτα στον πολίτη αν αλλάξει τα πρόσωπα και δεν αλλάξει την οικονομικοινωνική πολιτική.
    Οι όποιες δικαιολογίες περί δεσμεύσεων απέναντι στην τρόικα, που δηλώνουν αδυναμία ή καθυστέρηση αφορούν αυτόν και την κυβέρνηση, όχι τους πολίτες!
    Ο  Ελληνικός λαός του έδωσε προχθές το καλύτερο όπλο. Ας πάρει λοιπόν την ΟΡΓΗ του λαού να πάει να πολεμήσει μαζί τους γυρνώντας νικητής. Αν δεν τα καταφέρει ας παραδώσει τα όπλα στους επόμενους!

 Πέρα από κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες και μόνο για το καλό του κοινωνικού συνόλου!!!

 Με εκτίμηση

Β. Αναγνώστου   

Υ.Γ. Σε σχέση με το ερώτημα του άρθρου μου της 22-5-14 φαίνεται ότι ο λαός μας άρχισε να μαθαίνει. Ας μη βιαζόμαστε όμως,  ας περιμένουμε να το επιβεβαιώσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα στις βουλευτικές εκλογές ! 

 
Παράκληση προς όλα τα Μ.Μ.Ε
. :Αν θέλουν πραγματικά να προσφέρουν κοινωνικό έργο, πρέπει να βομβαρδίζουν μέσω των εκπομπών τους καθημερινά τους κυβερνώντες με τα ως άνω θέματα.

 

(Το παρόν άρθρο εστάλη προς όλα τα MME της χώρας, τον Πρωθυπουργό & τους αρμόδιους υπουργούς. Επίσης προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εκτός της Χ.Α)


© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!