Loading...
1-6-2014

   Είναι αρκετές ημέρες τώρα που θέλω ν’ αναφερθώ στους ως άνω, αλλά θεώρησα ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά και καυτά θέματα  να ασχοληθούμε.
   Ωστόσο ας χάσουμε λίγα λεπτά από την ζωή μας, να δούμε οι εν λόγω κύριοι που το πάνε!

   Αν και δεν θα’ πρεπε γιατί αναφερόμαστε σε πολιτικούς και τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά παρακολουθώντας τις τελευταίες εμφανίσεις και κινήσεις των τριών, Παπανδρέου-Καραμανλή-Σημίτη, που έσπευσαν σχεδόν ταυτόχρονα και οι τρεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να δηλώσουν παρόντες στην πολιτική ζωή του τόπου, ιδιαίτερα ο Γιωργάκης, αυτό το θαυμαστό παιδί!       
   Και εκεί που σκεπτόμουν να διαγράψω το άρθρο για να μη ασχοληθούμε μαζί τους, ρίχνει την βόμβα ο Βενιζέλος για να ταράξει τα νερά!

  Εκφράζοντας την άποψή μου  δεν θα διστάσω να πω, ότι προσπαθούν να γυρίσουν στην κηρήθρα όχι μόνο για το μέλι, αλλά και για να προφυλαχτούν από την οργή του λαού σε μια πιθανή αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της χώρας, ελπίζοντας να καλυφθούν κάτω από τον νόμο ομπρέλα που έφεραν προς ψήφιση στην βουλή οι σημερινοί κυβερνώντες!!!

(Διαβάστε το άρθρο ''Προβόπουλος'' για να δείτε τι εννοώ και σε τι χώρα ζούμε)

   Ωστόσο ας τους πει κάποιος ότι  δεν πρόκειται να γλυτώσουν για τις πράξεις τους, αν και πιστεύω όποια και αν είναι η τιμωρία τους, θα είναι μικρή για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά του λαού και του κράτους!

   Δηλαδή επιδιώκουν την επιστροφή τους  ως αρχηγοί κομμάτων ή πρόεδροι της χώρας να σώσουν την πατρίδα, όταν οι ίδιοι την οδήγησαν στον γκρεμό;
Πώς τολμούν να σκεφτούν οτι θα μπορούσαν να επανέλθουν στην πολιτική; Αντί να κρυφτούν στα υπόγεια και στις σπηλιές ή να φύγουν για άλλες χώρες μήπως και γλυτώσουν, εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά μας και στην επικαιρότητα διεκδικώντας οφίτσια.

  Τι άλλο άραγε  μας περιμένει και ποιους λογαριασμούς τους εξοφλεί ο κ. Βενιζέλος;

   Τι συμβαίνει πάλι  με αυτόν τον αυτόχειρα και αποτυχημένο σε όλα τα επίπεδα πολιτικό; Η ποταπότητα του και η θρασύτητα που τον διέπει σαν ατομο τον έκαναν προφανώς να ξεπεράσει κάθε όριο ντροπής, που προκειμένου να σώσει το τομάρι του καλεί τους βασικούς φταίχτες της καταστροφής του κράτους και του λαού  να φτιάξουν μαζί την επόμενη τριάδα θανάτου για την χώρα. Δεν μένει πλέον τίποτε άλλο να δούμε, γι' αυτό ας καλέσει και τον άλλο καταστροφέα της παρέας για να ολοκληρωθεί το παζλ!                                                                   
   Ντροπή και πάλι ντροπή, μόνο αυτό μπορεί να πει κάποιος γι’ αυτόν τον αχαρακτήριστο πλέον πολιτικό. Ενώ ο λαός μετράει τις ημέρες για να δει τους υπεύθυνους της καταστροφής του να δικάζονται και να καταδικάζονται καταλήγοντας όλοι στα μπουντρούμια, αυτός τους καλεί να φτιάξουν κυβέρνηση, χρίζοντας τους ταυτόχρονα αθώους.                                                                                                   

Αυτό που έκανε είναι απίστευτο και ελπίζω η βάση του κόμματος και σύσσωμη η κεντρική επιτροπή  και όλα τα στελέχη της, να αντιδράσουν άμεσα  αποπέμποντας τον από το κόμμα. Σε καμία περίπτωση αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι αρχηγός κόμματος, ούτε καν πολιτικός σ’ αυτή την χώρα.

   Ελπίζω να πάρει τις απαντήσεις που πρέπει και που του αξίζουν από τα κόμματα που κάλεσε σε συνεργασία, όπως ελπίζω επίσης να έρθει σύντομα η στιγμή να πληρώσει και αυτός το τίμημα που του αναλογεί για τις όποιες πολιτικές και ποινικές του πράξεις!

Τέλος θέλω να πιστεύω οτι σύντομα θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά θα σταματήσουν. Ο λαός μας δεν χρειάζεται πλέον τέτοιους πολιτικούς, γι' αυτό ας μας γίνει το πάθημα μάθημα και ας πάμε για άλλους νέους και άφθαρτους στις επόμενες εκλογές, τουλάχιστον έτσι θα διατηρήσουμε το όραμα μας και την ελπίδα μας για μια καλύτερη Ελλάδα!

Βασίλης  Αναγνώστου

 

(Το παρόν εστάλη προς όλα τα Μ.Μ.Ε, τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της χώρας, προς την κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκτός Χ.Α)
© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!