Loading...
   Αλήθεια, πότε και που θα σταματήσει αυτός ο διασυρμός του κράτους, αλλά και η ανιστόρητη συμπεριφορά των κυβερνώντων απέναντι του λαού;

   Εντός των ημερών θα έρθει στην βουλή προς ψήφιση νομοθετική ρύθμιση που θα αλλάξει το καθεστώς των πλειστηριασμών, οι οποίοι θα γίνονται στο ένα τρίτο της αντικειμενικής αξίας ή ακόμη και χαμηλότερα !!!                                                                      
    Είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός της χώρας να έχει βάλει την υπογραφή του κάτω από αυτόν τον όρο; Δεν αντιλαμβάνεται το αυτονόητο ότι θα περάσει στην ιστορία ως ένας σύγχρονος Μακελάρης του λαού του, γιατί ο μισός πληθυσμός της χώρας θα βρεθεί άστεγος και τα σπίτια των πολιτών θα περιέλθουν στους αλλοδαπούς;  Επειδή είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό που συμβαίνει δεν το αντιλαμβάνεται, θα πρέπει να δεχτούμε ότι αυτό γίνεται συνειδητά και σκόπιμα και βεβαίως σ’ αυτό είναι συνυπεύθυνοι όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί του κράτους!                       
   Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ψηφιστεί στην βουλή από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης κάνοντάς τους και αυτούς συνεργούς σ’ αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα,  γιατί δυστυχώς θα δικαιωθούν κάποια ακραία στοιχεία για τις θέσεις τους. 
   Ωστόσο,  ας ξεκαθαρίσουμε ότι αναφερόμαστε σε ένα μέτρο που αν φυσικά εφαρμοστεί, θα διαλύσει την χώρα αλλά θα ενώσει τον λαό και θα δημιουργήσει συνθήκες συσπείρωσης ικανές να γκρεμίσουν την κυβέρνηση την επόμενη ημέρα. Ας το έχουν υπ’ όψη τους οι υπεύθυνοι γιατί ο πέλεκυς της τιμωρίας (σε όλα τα επίπεδα), δεν θα αργήσει να πέσει πάνω τους και θα είναι βαρύς!                                                                                                                                
   Αυτό όμως που εντυπωσιάζει είναι τι συμβαίνει με τα Μ.Μ.Ε και πέρασαν την είδηση στα ψιλά, κάτι που αντίκειται στην λογική για το συγκεκριμένο θέμα. Ενώ θα’ πρεπε να το έχουν κάνει πρώτο θέμα βομβαρδίζοντας την κυβέρνηση για να αποσύρουν την διάταξη , το αποσιώπησαν. Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και αναρωτιέται κανείς, αν όντως επιβεβαιώνονται αυτοί που επιμένουν με πρώτον τον Τράγκα, ότι όλοι οι καναλάρχες είναι όμηροι των δανείων τους στις κυβερνήσεις και στις τράπεζες γι’ αυτό και δεν αντιδρούν σε οτιδήποτε τους φέρνει αντιμέτωπους μαζί τους. Επίσης ας απαντήσουν και τα μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας τι κάνουν πάνω σ’ αυτό αν δεν φοβούνται ότι θα τους διώξουν!  
                                                       
   ΝΤΡΟΠΗ
! Μόνο αυτό μπορεί να χαρακτηρίσει την συμπεριφορά όλων των ως άνω  και δεν είναι η πρώτη φορά, γιατί είμαστε θεατές του ίδιου έργου επί σειρά ετών.                                                                                                                                      
   Στο τέλος πριν χάσουν τις δουλειές τους και αυτοί, θα ψάχνουν να βρουν τηλεθεατές, γιατί ήδη όλοι ψάχνουμε να βρούμε τις πραγματικές πρώτες ειδήσεις και σχόλια, έστω και σε κανάλια με ελάχιστη ακροαματικότητα, γιατί είναι το τελευταίο που θα ενδιέφερε τον τηλεθεατή. Αν τα συγκεκριμένα άτομα θέλουν να απαντήσουν, ας το κάνουν δια της πράξης τους, να σχολιάσουν και να δημοσιοποιήσουν το θέμα στην πραγματική του διάσταση. Αν δεν το κάνουν θα επιβεβαιώσουν όλα τα ως άνω.                                                                       
   Τέλος επειδή θεωρώ ότι πρέπει να τασσόμαστε αλληλέγγυοι στα προβλήματα των συνανθρώπων μας και ότι ως θέμα είναι τεράστιας σημασίας για τον λαό, το παρόν άρθρο εκτός της ανάρτησής του στην ιστοσελίδα μας www.manifesto.com.gr   θα σταλεί και σε όλα τα κανάλια της χώρας και όποιο από αυτά θέλει να βοηθήσει πραγματικά τους πολίτες ας κάνει το καθήκον του. Επίσης συνιστώ  σ’ αυτούς που θα λάβουν αυτό το κείμενο επισκεπτόμενοι το sait μας να εστιάσουν και σε κάποια άλλα εξίσου σοβαρά άρθρα τα οποία αποδεικνύουν όχι μόνο το αληθές των θέσεών μας αλλά και την αναλγησία του κράτους σε βάρος των πολιτών!

Με  εκτίμηση προς όλους τους Δημοκρατικούς πολίτες της χώρας.

Ο  συγγραφέας    Βασίλης  Αναγνώστου                                                                                                                     30-4-2014

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!