Loading...

    Όταν ακουστεί το γκάπ στα ύφαλα και αρχίσει για δεύτερη φορά το μέτρημα των θυμάτων, θα είναι αργά για όλους!
    Έστω κι’ αν υπάρξει καταδίκη των υπευθύνων, ο λαός είναι αυτός που θα πληρώσει πρώτος και γι’ άλλη μια φορά, το βαρύ τίμημα των λαθών και των σκοπιμοτήτων αυτών που τον οδήγησαν στην εξαθλίωση και στην καταστροφή!

    Και μη τολμήσει κανείς από όλους αυτούς που μας κυβέρνησαν να προβάλει ως δικαιολογία την τρόικα, γιατί θα έπρεπε να δώσουν τις μάχες τους έγκαιρα και σωστά, αντί να κάθονται σαν τις κότες δίχως να αντιδρούν, βάζοντας τις υπογραφές τους κάτω από τα μνημόνια!
    Άραγε τι άλλο πρέπει να συμβεί σ’ αυτή την χώρα για να καταλάβει ο Πρωθυπουργός, ότι πρέπει να πάρει το τιμόνι στα χέρια του αποπέμποντας όλα αυτά τα λιπόψυχα και ανόητα ανθρωπάκια που τον περιστοιχίζουν και να βαρέσει γροθιά στο μαχαίρι αντιμετωπίζοντας επιτέλους την τρόικα, με όπλο την οργή και αγανάκτηση όλου του Ελληνικού λαού;

    Τι περιμένει να δει, την Χ. Αυγή αντιπολίτευση ή κυβέρνηση;
    Συγχωρήστε με για την επόμενη παράγραφο και γι’ αυτό που θα πω, αλλά δεν είναι από αμετροέπεια, είναι το απόφθεγμα που απορρέει μέσα από την κοινή λογική και τις κοινωνικές συνθήκες και ανάγκες του λαού.                                                                                       

    Επιτρέψτε μου να πω πως πιστεύω απόλυτα ότι αυτά που πρέπει να γίνουν αναφέρονται στα άρθρα αυτού του sait!
    Ωστόσο αν δεν υπάρξουν άμεσα σοβαρές αλλαγές και μέτρα να ανακουφίσουν τον λαό οι πολιτικές και κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις της χώρας θα είναι άσχημες!

     Και φυσικά πως μπορεί να μη συμβεί αυτό όταν στα νευραλγικά πόστα του κράτους, υπάρχουν άτομα που ενεργούν λες και βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών.
     Δεν θα μπω στην διαδικασία ν’ αναφερθώ αναλυτικά στο σχέδιο περί ‘’Νέας Εφορίας’’ του κ. Θεοχάρη, αλλά αν διαβάσει κάποιος το επιχειρησιακό σχέδιο της κυβέρνησης για το 2014-15 θα νομίσει ότι ζει σε μια άλλη χώρα, όπου  όλοι οι πολίτες του κράτους είναι πλούσιοι με καταθέσεις εντός και εκτός της χώρας, ευημερούν σαν κοινωνία, δεν υπάρχουν άνεργοι και χαμηλόμισθοι πολίτες, δεν υπάρχει καν τάξη πτωχών!
     Ωστόσο η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα που τους διακατέχει σαν άτομα που φοροδιαφεύγουν εις βάρος του κράτους έχει υπερβεί κάθε όριο, γι’ αυτό και θα πρέπει το άσπιλο κράτος μας να επέμβει, με τους επίσης άσπιλους πολιτικούς του να επιβάλει την έννομη τάξη, να ποινικοποιήσει την ζωή τους,  να κατάσχει τις καταθέσεις τους, τις υπέρογκες συντάξεις τους και τα σπίτια τους ακόμα και για 5.000€. Φυσικά αν κάποιοι δεν εξοφλήσουν ολοσχερώς έστω κι’ αν τους τα πήραν όλα και βρέθηκαν να κοιμούνται στα παγκάκια και στις στοές, μη νομίσουν ότι θα γλυτώσουν, γιατί δεν θα τους λυπηθούν, θα οδηγηθούν και αυτοί μαζί με τους άλλους στις φυλακές.

  Απ’ ότι θα καταλάβατε αναφερόμαστε στην ύπαρξη ενός κράτους Δικαίου!

   Καθ’ όλα τ’ άλλα είμαστε ακόμα ζωντανοί, άρα μπορούμε να ελπίζουμε. Το επίμαχο όμως θέμα και αναπάντητο ερώτημα είναι, ποιοι από εμάς την επόμενη ημέρα θα κατοικούμε στα σπίτια μας, θα έχουμε την δουλειά μας  και την Ελευθερία μας!!!

Καλή τύχη σε όλους!

Β. Α.

 

Υ.Γ  Πάντα έλεγα ότι, όταν οι Έλληνες μάθουν να ψηφίζουν και να ψωνίζουν θα ολοκληρωθούν ως λαός!

     Ως προς το πρώτο, μπορούμε να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα να μάθουμε αν άλλαξε κάτι !

© Copyright 2013 - 2023 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!