Loading...

    Αν σας έλεγε κάποιος να ζωγραφίσετε τον Χάρο με το δρεπάνι του σκυμμένο πάνω από τον λαό, ποιο πρόσωπο θα του βάζατε; Θα μπορούσε να είναι κουίζ κι όμως δεν είναι, γιατί δεν το επιτρέπει η σοβαρότητα της κατάστασης, ωστόσο δεν μπορώ να φανταστώ άλλον εκτός του σύγχρονου εκτελεστή της Γ.Γ.Δ.Ε. Χάρη Θεοχάρη!
   
Σε συνέχεια των προηγούμενων άρθρων μου, επιτρέψτε μου σήμερα να πω, ότι τα θέματα που προσεγγίζουμε κάθε φορά δεν είναι πάντα αυτά που θα ήθελα ως προς την προτεραιότητα τους, ακόμα και σε σχέση με το αντικείμενό τους. Αυτό διαμορφώνεται ανάλογα με τις περιρρέουσες συνθήκες, αλλά ενίοτε οφείλεται και στον καταιγισμό μηνυμάτων που δέχεται το Sait  για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Είναι κάτι που θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε και όταν συμβαίνει αυτό, φυσικά είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να επανερχόμαστε επί του ιδίου θέματος και να προσπαθούμε με τις παρεμβάσεις μας δίνοντας τον δικό μας αγώνα να βοηθήσουμε  στην επίλυσή του, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος της ύπαρξής μας.
    ΕΝΦΙΑ:
Αν δεν σας λέει κάτι αυτό, θα σας υπενθυμίσω ότι απο φέτος το καλοκαίρι, έρχεται στην ζωή μας ο πλέον παράνομος κακουργηματικός και παρανοϊκός φόρος του κράτους απέναντι στους πολίτες. Αυτός που αντικαθιστά τους προηγούμενους επίσης απαράδεκτους και παραβατικούς φόρους που έχουν σχέση με την πολλαπλή και δυσβάστακτη  επιβάρυνση των ακινήτων και που κάποια εκατομμύρια πολιτών ακόμα δεν μπορούν να πληρώσουν με αποτέλεσμα να διώκονται ποινικά με τις γνωστές σε όλους μας προαναφερόμενες  συνέπειες.

Αναφερόμαστε σ’ έναν νόμο όπου έχει ήδη κριθεί από τα συνταγματικά δικαστήρια της Γερμανίας και της Γαλλίας και που τον ακύρωσαν  ως παράνομο! 

    Είναι ένα νομοθέτημα που προφανώς καταδεικνύει την πλήρη παράνοια και παραβατικότητα του κράτους απέναντι στους πολίτες του, όταν πλέον των άλλων πολλαπλών και δυσβάστακτων φόρων που επιβαρύνονται ήδη, έρχεται να ζητήσει έναν επί πλέον φόρο για ακίνητη περιουσία μη αποδίδουσα έσοδα. Αν είναι δυνατόν!
    Ωστόσο μετά και από όλα αυτά που συμβαίνουν, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το θέμα των Μ.Μ.Ε. που κατά την άποψή μου, μόνο η λέξη ΝΤΡΟΠΗ μπορεί να περιγράψει αυτό που συμβαίνει με τα μεγάλα κανάλια και δημοσιογράφους.
    Σε προηγούμενο άρθρο μου έχω αναφερθεί επί του θέματος, αλλά επειδή είναι σκανδαλώδης η συμπεριφορά τους και σε συνδυασμό  με αυτά που είπε χθές  ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ περί λίστας του Σ.Δ.Ο.Ε με ονόματα πολλών μεγαλοδημοσιογράφων (τώρα που τον έφτυσαν την θυμήθηκε), που πλέον όλων των άλλων ήθελαν να κατέβουν και στις Ευρωεκλογές, (κάτι που αποδεικνύει την φαυλότητα και την διαπλοκή των πολιτικών με τα Μ.Μ.Ε.), νοιώθω απόλυτα την ανάγκη να επανέλθω στο θέμα αυτό με κάποιες ερωτήσεις.

    Πρέπει να απορούμε για το επίπεδο κάποιων εξ αυτών όταν τους βλέπουμε καθημερινά να έχουν πρόσβαση στους πολιτικούς, που προκειμένου να ανεβάσουν την ακροαματικότητα τους όταν τους φιλοξενούν, δεν διστάζουν να ξεχάσουν τις σκληρές ερωτήσεις, όπως έκανε άλλωστε πρόσφατα η κ Χούκλη  στον Αντέννα, απέναντι στον Πρωθυπουργό, που στην ουσία του έδωσε βήμα να διαφημίσει το ‘‘περίλαμπρο έως σήμερα έργο του’’ και όχι να τον στριμώξει στην γωνία όπως όφειλε να κάνει;
    Βεβαίως το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλα κανάλια και δημοσιογράφους όπως προσφάτως συνέβη και με την κ. Κοσιώνη στο Σκάι.. Φυσικά αν  ήθελαν  να κάνουν πιο σωστά την δουλειά τους, θα μπορούσαν να παραδειγματιστούν από συνεντεύξεις συναδέλφων τους σε άλλες χώρες, όπως και να δουν τις τελευταίες συνεντεύξεις που πήραν κάποιοι από τον Μ. Ομπάμα,  αλλά προφανώς δεν το θέλουν!

      Και το πρόβλημα βέβαια δεν σταματά εκεί, γιατί το χειρότερο που κάνουν είναι, να αποσιωπούν μεγάλα κοινωνικά θέματα αναφέροντας τα εν συντομία ή στις  τελευταίες ειδήσεις, κάτι αντίθετο από αυτό που θα’ πρεπε να κάνουν, δηλαδή, να τα διατηρούν και να τα επαναφέρουν καθημερινώς στην επικαιρότητα βοηθώντας τον λαό. Αναφέρομαι σε θέματα που θα μπορούσαν να ανατάξουν την χώρα και την ζωή των πολιτών, και που πολλές φορές  οδηγούν αυτούς στην αντίπερα όχθη, εκεί που συναντούν την αναλγησία του κράτους, ενός κράτους που κάποιους από αυτούς θα τους οδηγήσει στην απελπισία ακόμα και στον θάνατο!

      Και μια κι’ αναφερθήκαμε στο τελευταίο, ποιος θα μας απαντήσει εκ των τριών αγγέλων του σκότους, ο Θεοχάρης, ο Στουρνάρας ή ο Πρωθυπουργός στο ερώτημα, με πόσες χιλιάδες νεκρούς από τα μέτρα που έχουν πάρει είναι ικανοποιημένοι να κλείσουν την καριέρα τους;

     Φυσικά δεν είναι τυχαία η ιεράρχηση των ονομάτων, που πρώτο όνομα  μπήκε του Γ.Γ.Δ.Ε. και δεύτερο του Υπουργού, γιατί ο Πρωθυπουργός με την απουσία του και το χαμηλό προφίλ που σκοπίμως διατηρεί, αφήνει τους άλλους δυο ως εμπροσθοφυλακή να εκτίθενται με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται γι’ αυτούς αλλά και για τον ίδιο. Δεν ξέρω αν κάποιοι από εμάς έχουν ξεχάσει, αλλά θα υπενθυμίσω ότι αυτό που κάνει  ο σημερινός Πρωθυπουργός είναι ακριβώς το ίδιο που έκανε και ο προκάτοχός του προ της πτώσης του!                                                   
    Επίσης, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω προσωπικά και πιστεύω μαζί με’ μένα και κάποια άλλα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι, γιατί θεωρούν τόσο έξυπνους τους εαυτούς τους και ταυτόχρονα τόσο βλάκες τους πολίτες, σε σημείο να τους συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς. Θέλω να πιστεύω ότι μετά τις Ευρωεκλογές θα πάρουν αυτό που δικαιούνται, γιατί αν δεν συμβεί αυτό θα πρέπει να επικροτήσω  τον τρόπο σκέψης τους και την συμπεριφορά τους!                                                                      
    Ωστόσο είναι κρίμα για την χώρα μετά από αυτές τις θυσίες  να μη μπορεί να ανατάξει, γιατί οι κυβερνώντες δεν θέλουν ή δεν αντιλαμβάνονται τι πρέπει να κάνουν. Δεν χρειαζόταν καν να τρέχουν σε όλη την Ελλάδα, σε πλατείες και  συγκεντρώσεις διακηρύσσοντας με ύφος εκατό Καρδιναλίων ότι έσωσαν τον λαό, λες και αναφέρονται σε έναν άλλον λαό και όχι  σ’ αυτόν που βρίσκεται εντός των συνόρων μας, που λιμοκτονεί και που βιώνει καθημερινά το δικό του δράμα. Αυτό που του δημιούργησαν οι ίδιοι, κλέβοντας τον και αφήνοντας τον ταυτόχρονα χωρίς ασφάλιση, γιατρούς και φάρμακα,  μοιράζοντας του ψεύτικα πλεονάσματα δια της μεθόδου του Χότζα, βάζοντας του επτά επί πλέον φόρους και επιστρέφοντας του τον ένα, να τολμούν να του ζητούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη του. Πως είναι δυνατόν να είναι τόσο αφελείς προσβάλλοντας σε τέτοιο επίπεδο την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού;                                                      
    Και πως δεν καταλαβαίνουν, ότι όλο αυτό δεν αφορά ιδεολογίες και κόμματα, αλλά τις ζωές των ιδίων και των παιδιών τους, γι’ αυτό και είναι αναπόφευκτο  να τους βρουν μπροστά τους;
   
Δεν είναι εις θέση καν να καταλάβουν, ότι αν oαντικειμενικός τους στόχος  είναι να παραμείνουν στην εξουσία και μετά τις εκλογές και αν επίσης θέλουν να αποφύγουν τα όποια χειρότερα  τους περιμένουν, η μόνη επιλογή που έχουν είναι να ανακουφίσουν τον λαό με κάποια μέτρα  από αυτά που επανειλημμένως έχουμε αναφερθεί!
    Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έστω και καθυστερημένα έδωσαν μια ''ιμιτασιόν'' μικρή παράταση  στα δάνεια των επιχειρήσεων με εγγύηση του δημοσίου (σεισμοδάνεια- πυρόπληκτους κ.λ.π  διαβάστε την εγκύκλιο να δείτε τι εννοώ), κάτι που με κάνει να πιστεύω για άλλη μια φορά ότι αυτή η ιστοσελίδα μπορεί και προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, γιατί όντως γι’ αυτό το θέμα έχουμε δώσει τον δικό μας αγώνα!

     Μετά τα ως άνω ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι το βάρος που κουβαλάνε στις πλάτες τους και ας πράξουν κατά συνείδηση!

Με εκτίμηση

Β. Α.

(Η παρούσα κοινοποιήθηκε προς τους κάτωθι: Πρωθυπουργό της χώρας κ. Α. Σαμαρά, υπουργούς και υφυπουργούς κ.κ. Στουρνάρα, Χατζηδάκη, Μαυραγάνη, Σκορδά, Σταϊκούρα και προς τον Γ.Γ.Δ.Ε κ. Θεοχάρη.
Επίσης κοινοποιήθηκε προς όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης εκτός της  Χ.Α. και προς όλα τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας)

*********

από:  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ <gge@ggk.gr>
προς:  Υπουργός Οικονομικών - Minister of Finance <minister@minfin.gr>
κοιν.:  v anagnostou <v.anagnostou.manifesto@gmail.com>
ημερομηνία:  19 Μαΐου 2014 - 12:11 μ.μ.
θέμα:  Fwd:

 

Αθήνα 19-5-2014
Α.Π. 1752/16-5-2014

Σας προωθούμε το μήνυμα για δικές σας πιθανές ενέργειες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας.

Ιδιαίτερο Γραφείο Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης

Βασ. Σοφίας 2, 
Κτήριο Βουλής των Ελλήνων, 
10021 Αθήνα

Τηλ. 210 3385 402/5-7
E-mail: gge@ggk.gr
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!