Loading...
ΑΝΟΗΤΟΙ, ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ, ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΛΕΗΛΑΤΩΝ ΜΑΣ; ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ  ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ’’ ΜΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΕΩΣ & ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ! ΚΙ ΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Ή ΕΣΕΙΣ; ΝΤΡΟΠΗ!!!                                                                                                                                                                           
     Αυτόν τον χαρακτηρισμό αποδίδετε στους ακρίτες μας, σ’ αυτή τη ακριτική Μάνα και στις άλλες που έκαναν τις καρδιές μας να κλάψουν στο Σκαι; Σ’ αυτές τις Μάνες που ξυπνάνε μες τη νύχτα να κουβαλήσουν από το στέρημα τους φαγητό στους φύλακες των συνόρων μας, που ένα πράγμα μόνο ζήτησαν από σας, να πάψετε και οι 300 να ενδιαφέρεστε μόνο για τους μισθούς σας, να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα του λαού και να τον βοηθήσετε, γιατί εσείς του τα δημιουργήσατε όλα, κάτι που θα πρέπει να μάθετε ότι είναι και άποψη όλων των Ελλήνων, πέρα και πάνω από κόμματα!!!

    
     ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
, ΠΕΙΤΕ  ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΕ  ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ; Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΑΝ, ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ  - ΕΩΣ & ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ - & ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠ’ ΤΟΝ ΛΑΟ  ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ & ΔΗ ΣΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΩΣ ΔΩΡΟ & ‘’ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ’’ ΣΤΑ FUNDS & ΣΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΖΙ & ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

     Και όλα αυτά στιγμές κρίσιμες όσο ποτέ άλλοτε για τη πατρίδα, με έναν λαό αγανακτισμένο και  στα κάγκελα, έχοντας μια Τουρκία απέναντι μας έτοιμη να περάσει τα σύνορα μας, με τους ‘’συμμάχους’’ να αδιαφορούν και με μια πανδημία προ των πυλών προελαύνουσα, γκρεμίζοντας τα πάντα στο πέρασμα της μαζί με την παγκόσμια οικονομία, τη χώρα μας και τον λαό μας!           
     Στιγμές που ανοίγουν οι πόρτες της κολάσεως μπαίνοντας μιλιούνια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στη χώρα από παντού, με έναν λαό διχασμένο και έτοιμο για όλα να καταλύσει έως και την έννομη τάξη προκειμένου να σωθεί από την αναλγησία της ίδιας της Κυβέρνησης του!!!   

     Κύριοι,  δεν μιλάμε καν για δυο ασύμμετρες απειλές, μιλάμε πλέον για δυο εν δυνάμει ασύμμετρους πολέμους  που ήδη ξεκίνησαν και μια ασύμμετρη απειλή η οποία θα εξελιχθεί στον χειρότερο τελικά εφιάλτη σας μετά τη 1η Μάη!  
     Αυτόν που θα αναγκάσει δεκάδες έως και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να αμυνθούν απέναντι στην αναλγησία σας, βγαίνοντας στους δρόμους να διαφυλάξουν με οποιοδήποτε τίμημα τα σπίτια τους, τις περιουσίες των παιδιών τους και τις εναπομένουσες επιχειρήσεις τους, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!! 
    
Τι κάνετε, δεν βλέπετε που οδηγείτε τη χώρα; Αν πιστεύετε ότι τελικά θα επιβιώσετε ως κυβέρνηση και ότι θα αποφύγετε σε προσωπικό επίπεδο τις συνέπειες των πράξεων σας γιατί ψηφίσατε ένα  κατάπτυστο Ν/Σ που σας απαλλάσσει από τις πράξεις προδοσίας σας, κάνετε μεγάλο λάθος!                                 
     Κι αν επίσης πιστεύετε πως ο λαός θα επιτρέψει σ’ εσάς και στους μέντορες σας και τραπεζίτες, αυτούς που σας ανέβασαν στην εξουσία για να τους υπηρετείτε τυφλά πτωχεύοντας και προδίδοντας τον λαό σας και τη πατρίδα σας παραχωρώντας τους και τον Εθνικό μας πλούτο, μεταλλάσσοντας μας τελικά σε σκλάβους τους και Φέουδο τους
, ξεχάστε το, ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ!!!  

     Δείτε μόνο τι συνέβη στα νησιά μας όταν ξεσηκώθηκαν κάποιες λίγες εκατοντάδες πολίτες παίρνοντας τις καραμπίνες, φτάνοντας να λυντσάρουν έως και τα ΜΑΤ καταλύοντας την έννομη τάξη, οδηγώντας τους φύλακες της σε άτακτη φυγή!
     Μετά από αυτό τι πιστεύετε, ότι οι δανειολήπτες μαζί με τους εγγυητές τους και τις οικογένειες τους, ένα σύνολο εκατοντάδων χιλιάδων  πολιτών, θα σας επιτρέψουν να τους πάρετε τα σπίτια και ότι άλλο έφτιαξαν με τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής για τα παιδιά τους, όταν εσείς και οι προκάτοχοι σας ως πολιτικοί εναλλασσόμενοι στην εξουσία τους οδηγήσατε με τις μίζες και τα τόσα σκάνδαλα σας ως κοινοί εγκληματίες και καταχραστές του δημόσιου χρήματος και πλούτου, στη φτώχια και στην ανέχεια και τώρα τέτοιες ακραίες στιγμές γι αυτούς ‘’νίπτεται τας χείρας σας’’, δηλώνοντας τάχα ανήμποροι  να σώσετε τις ζωές τους και τις μικροπεριουσίες  τους!                                              
     Βάλατε Θεούς και δαίμονες εντός και εκτός της χώρας, κάθε μέρα να αναρτούν προπαγανδιστικά άρθρα τρομοκρατώντας τους κάνοντας κόλαση τη ζωή τους, ότι σε λίγες εβδομάδες θα χάσουν τα πάντα! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!     
     Τι κάνετε ορέ, ούτε ΕΣ-ΕΣ να είσαστε, πως και με τι λεφτά θα ρυθμίσουν τα δάνεια τους αν δεν κουρευτούν αυτά τουλάχιστον στις ίδιες τιμές των funds; Κι αυτό ίσχυε έως χθες, γιατί τώρα με την πανδημία και το μεταναστευτικό, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ!!!  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ & ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ!!!!!!      

     Και πάψτε επιτέλους να κατηγορείτε κάποιους από αυτούς και τους εγγυητές τους ως δήθεν στρατηγικούς κακοπληρωτές, γιατί δουλεύοντας μια ολόκληρη ζωή έφτιαξαν τελικά κάτι για τα παιδιά τους! Εσείς κλέψατε τη χώρα, όχι αυτοί!!!      
     Πως τολμάτε να τους παίρνετε τώρα τα πάντα τιμωρώνοντας τους, πτωχεύοντας τους και πετώντας τους στον δρόμο, δίνοντας όλο τους το βιος στους τραπεζίτες, στα funds και στα κοράκια;       
     ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ; ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ;
     Επιτέλους, δεν σας απέμεινε ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας, πως μπορείτε; Φτάσατε στο σημείο - κατά το βήμα της 24-Φεβρ.- να προσλάβετε κατά οκτάδες τους δημοσιογράφους στα υπουργεία σας, κτίζοντας ολόκληρα επιτελεία για  να σας υπηρετούν, προπαγανδίζοντας υπέρ των μεντόρων σας με Γκεμπελικές μεθόδους για να οδηγήσετε από τη 1η Μάη κάθε δύστυχο δανειολήπτη και εγγυητή στη δήθεν ‘’σωτηρία’ του όπως έκαναν οι Ναζί όταν οδηγούσαν τους δύσμοιρους Εβραίους στους φούρνους!!!    

    
     Αυτή τη φορά κ. Σταϊκούρα, και κ. Ζαββέ, ως να ‘σαστε διαπιστευμένα πλέον  όργανα των λεηλατών μας, ενεργούντες ως ανθέλληνες και γνήσιοι εκτελεστές των ΕΣ-ΕΣ, βγάλατε μπροστά τον Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. Φ. Κουρμούση,  έναν ηπίων τόνων μειλίχιο  νεαρό, αναθέτοντας του να παίξει τον δικό σας βρώμικο ρόλο!           
     Να αναγγείλει επισήμως και τηλεγραφικά μέσω των Μ.Μ.Ε. προς τους εγγυητές, ότι η ‘’Κομισιόν’’ δήθεν και ‘’όχι η κυβέρνηση’’ ζητά επιτακτικά πλέον από 1η Μάη  την πτώχευση τους με συνοπτικές διαδικασίες! Ότι θα τους κυνηγήσετε παίρνοντας τους ότι έχουν, κάθε περιουσιακό στοιχείο γονέων, παιδιών, αδελφών, συνέταιρων και φίλων, δίχως αναστολές και καθυστερήσεις, οδηγώντας τους σε μαζικούς  πλειστηριασμούς ξεπουλώντας τους ότι τους βρουν όπως π.χ. σπίτι στο χωριό, σπίτια των παιδιών τους, οικόπεδα, χωράφια, αυτοκίνητα, καταθέσεις ή αμοιβαία κεφάλαια και οτιδήποτε άλλο οιασδήποτε αξίας για να εξοφληθεί το όποιο δάνειο εγγυήθηκαν.
     Αν μετά από όλα αυτά καλυφτεί η αξία του δανείου έχει καλώς, θα διασώσουν και τη 1η κατοικία τους. Αν όχι, τότε θα κατάσχεται και αυτών η 1η κατοικία, χωρίς καμία καθυστέρηση, στέλνοντας τους μαζί με τους δανειολήπτες στις στοές, στα παγκάκια και στις πλατείες!!! 
     Μπράβο σας κύριοι, "είστε πραγματικοί Έλληνες", συγχαρητήρια σε όλους σας!

      Και εσείς κ. Σταικούρα χθες, αναφερθήκατε σε κάποιον δήθεν ‘’οδικό χάρτη ελαφρύνσεων και αλληλεγγύης’’ εν όψη της οικονομικής κρίσης που θα προκύψει από το διπλό κτύπημα που θα δεχτεί η χώρα μας, του  προσφυγικού και της Πανδημίας!
     Ωστόσο, σκοπίμως δεν αναφερθήκατε στους πλειστηριασμούς που θα ‘ρθουν μετά τη 1η Μάη να σαρώσουν ως Αρμαγεδδώνας τη χώρα, καταστρέφοντας νοικοκυριά και επιχειρήσεις  μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, προκαλώντας καταστροφικές και μη αναστρέψιμες συνέπειες στο κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι του τόπου!   
     Αυτό δε, προσπαθήσατε να το καλύψετε με δόλιο τρόπο κάτω από ένα ένοχο πέπλο ντροπής, με το πρόσχημα δήθεν ‘’να μη χάσουμε’’ την επιστροφή των κερδών μας από τις κεντρικές τράπεζες ύψους 640 εκ.€, ποσό που θα ‘πρεπε ήδη να μας έχουν εγκρίνει από το Eurogroup του Ιουνίου και που κάποια στιγμή θα καταλήξει βεβαίως  στα ταμεία του κράτους μας!   
     Και ρωτάμε πλέον κάθε μισελληνικό κατάπτυστο βαμπίρ αυτής της χώρας, θεσμούς και δανειστές, αυτούς τους οικονομικούς εγκληματίες της παγκόσμιας κοινότητας και κυρίως τους δικούς μας ΕΛΛΗΝΕΣ ‘’ηγέτες’’, τους πεσμένους μονίμως στα τέσσερα, ως που πιστεύουν ότι μπορεί να αντέξει αυτός ο δόλιος λαός;

     Κύριοι, θα απαντήσουμε εμείς, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΜΑΗ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ & ΤΗ ΧΩΡΑ! ΘΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ & Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!
     ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ & ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & FUNDS ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ!!!!!!                         
                                                                               

     ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΤΟ ΠΕΡΝΑΤΕ ‘’ΑΒΡΟΧΟΙΣ ΠΟΣΙ’’ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ!!!
                                         

Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας - αρθρογράφος               

www.manifesto.com.gr                            

   
ΥΓ . Κύριοι, η Πατρίδα θα χρειαστεί όλους τους πολίτες της! Δεν μπορείτε τέτοιες στιγμές να βρίσκεστε απέναντι τους πτωχευοντάς τους, μεταλλάσσοντας τους σε παρίες και ταυτόχρονα να τους ζητάτε να στείλουν τα παιδιά τους στη πρώτη γραμμή! Αυτό μας ξεπερνά ως άτομα και Έλληνες γι αυτό και θεωρούμε ότι διαπράττετε μια πράξη Εθνικής Μειοδοσίας!!!                                                                       
Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!