Loading...
Τράπεζες: ‘’Κράτος έν Κράτει’’ υπό την ανοχή και συγκάλυψη της κυβέρνησης!
Κλίκ για μεγέθυνση

ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΕΔΩ, ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ Ή ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ,  ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ FUNDS!!!

     Είναι Ντροπή, Ντροπή και Όνειδος για κάθε πολιτικό της χώρας, αλλά και για κάθε Έλληνα που δεν αντιδρά σ’ αυτό το ανθελληνικό παραλήρημα και πραξικόπημα της λογικής!!!          
     Κύριε  Πρωθυπουργέ και κ.κ. Υπουργοί των οικονομικών, εκτιμητέα η προσπάθεια σας ως προς την Πανδημία, ωστόσο γιατί μέσα σ’ αυτόν τον Αρμαγεδδώνα ‘’ξεχάσατε’’ την πλέον θιγείσα τάξη της χώρας μας, τους ‘’κόκκινους’’ δανειολήπτες; Κι αν όντως εσείς κυβερνάτε τη Πατρίδα μας γιατί οι τραπεζίτες απορρίπτουν για άλλη μια φορά τις προτάσεις σας;

     Επιτέλους, αποδείξτε στον λαό ότι δεν είστε τα εγκάθετα όργανα των τραπεζών και οι εκτελεστές των αποφάσεων της Επικυρίαρχης  Δεκάδας των Ισχυρών της γης! Aυτής της δεκάδας των αδίστακτων φονιάδων των λαών που κατέχουν το 50% του παγκόσμιου πλούτου!
     Μιλάμε γι αυτούς που βλέπετε σε ‘’κατ’ ιδίαν’’ συναντήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, εντός και εκτός της χώρας, αυτούς που ‘’βρέθηκαν’’ ξαφνικά ιδιοκτήτες των τραπεζών μας των χρυσοπληρωμένων με το αίμα μας, και που εσείς και οι προκάτοχοι σας τις δώσατε αντί πινακίου φακής ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, για να τους παίρνουν σήμερα τα σπίτια, τα οικόπεδα και τα μαγαζιά τους, μετατρέποντας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σε παρίες και άστεγους μεταλλάσσοντας πλέον τον λαό μας σε μια λευκή φυλή Σκλάβων!
      Αυτή κι αν δεν είναι Εθνική Μειοδοσία και πράξη Εσχάτης προδοσίας!!!!!!

     Κύριοι, πότε θα ακούσετε τις απέλπιδες κραυγές απόγνωσης, οργής και αγανάκτησης εκατομμυρίων συμπατριωτών μας, όλων αυτών που ενώ μπορείτε να τους σώσετε, τους οδηγείτε μαζί με τις οικογένειες τους και τους εγγυητές τους στη καταστροφή και στον θάνατο! Πόσες φορές θα σας το πούμε; Ντροπή, είστε Έλληνες!!!
     Πως είναι δυνατόν οι τραπεζίτες να αψηφούν τις εντολές σας  και να τους το επιτρέπετε. Αν όντως αυτό δεν είναι αποτέλεσμα διαπλοκής και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι για να σας προσφέρουν ως αντιπαροχή την εξουσία οι μέντορες τους, τι είναι;
     Πάψτε να προσβάλετε τη νοημοσύνη του λαού, δώστε ένα τέλος σ’ αυτή τη τραγωδία!!!   
     ΕΙΣΤΕ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΥΤΟΙ Ή ΕΣΕΙΣ;
  

     Κύριοι, πάψτε να το ‘’παίζετε’’ θεατές, όταν είστε οι πρωταγωνιστές σ’ αυτή τη τραγωδία, σ’ αυτό το θέατρο της διαφθοράς και της ντροπής να ζητάτε απ’ τον λαό να σας εμπιστευτεί ως άτομα και κυβέρνηση, όταν διαλύετε τον κοινωνικό ιστό της χώρας!    
     Βάλτε ένα τέλος, δεν πάει άλλο και δείτε τη πραγματικότητα! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποδείξετε στον Ελληνικό λαό ότι διαφέρετε από τους προκατόχους σας κι ότι δεν είστε όργανα των τραπεζών και των αφεντικών τους!!!    
     Δέκα χρόνια φτώχια και δυστυχία, με οικονομικά σκάνδαλα πολιτικών και τραπεζιτών, μνημόνια και τώρα Πανδημία, ο λαός μας δεν ξαναγελιέται, αλλά και δεν αντέχει άλλο πια!       

     
     Λέξη δεν είπατε για τους κόκκινους δανειολήπτες που προσπαθούν να τα βρουν με τις τράπεζες και τους ‘’διαχειριστές’’ των δανείων τους περιμένοντας κουρέματα και τυχόν διαγραφές.  Πως είναι δυνατόν υπό τις σημερινές συνθήκες, ακόμα και με αυτές που θα υπάρξουν μετά το τέλος της Πανδημίας, να μπορέσουν να ρυθμίσουν τα δάνεια τους ή και να προσπαθήσουν να τα εξαγοράσουν μαζί με φίλους και συγγενείς για να μη χάσουν τα σπίτια και τις περιουσίες των παιδιών τους μαζί και των εγγυητών τους, αν δεν τους κάνουν προτάσεις με μεγάλα κουρέματα σε τόκους και κεφάλαιο ίδια με των Funds;   
     Κύριοι, έχετε την τελευταία σας ευκαιρία, μη την απεμπολείτε! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ & ΣΩΣΤΕ  ΤΗ ΧΩΡΑ!!!   

     Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτός ο εμπαιγμός και η αναλγησία, αυτό το απροκάλυπτο ξεπούλημα των ‘’κόκκινων’ δανειοληπτών της χώρας και των οικογενειών τους, ενός συνόλου 2-3 εκατομμυρίων πολιτών είναι αδύνατον πλέον να περάσει και μη προσπαθείτε να φτιάξετε καριέρα και τη δική σας ζωή σε βάρος των άλλων Ελλήνων!!!    
                                    

     ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ & ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!


Β. Αναγνώστου     Συγγραφέας- αρθρογράφος                  

www.manifesto.com.gr

ΥΣ. Και κλείνοντας, μια έκκληση προς όλους: Φίλες και φίλοι, ακολουθείστε αυτά που λέει η λογική και η επιστήμη δια στόματος Σ.Τσιόρδα! Μείνετε σπίτι, μιλάμε για τη ζωή μας!!!

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!