Loading...
ΑΡΑΓΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ; Ο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΑΓΡΙΜΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ή  Η ΗΓΕΤΙΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ Ε.Ε.;
Κλίκ για μεγέθυνση

Η απάντηση είναι μια και μη αμφισβητήσιμη! Είναι τρεις ασύμμετρες απειλές, ένα τριπλό εκρηκτικό κοκτέιλ έτοιμο να εκραγεί, με πρώτο θύμα την Ελλάδα!

     Δυστυχώς, μια χώρα με βεβαρημένο παρελθόν, το κακό σπυρί και μήτρα του κακού όλων των δεινών της Ευρώπης, κατάφερε για άλλη μια φορά δια της στρατηγικής της να καταστρέψει την Γηραιά Ήπειρο και τους λαούς της, δίχως να αντιδράσει ΚΑΝΕΙΣ! 
     Μόλις 75 χρόνια πέρασαν και κανείς από τους  ανόητους ηγέτες των χωρών μας δεν κατάλαβε τη παγίδα τους. Χρεοκόπησαν τους λαούς μας και τις χώρες μας γιγαντώνοντας την οικονομία τους και ως απόλυτοι πλέον Φεουδάρχες επικυρίαρχοι επί των λαών μας κάνουν ότι θέλουν καθιδρύοντας τη νέα τους αυτοκρατορία και το 4Ο ΡΑΙΧ!!!
     Είναι απίστευτο, είναι πραγματικά να τρελαίνεται κανείς!
     Είναι δυνατόν, οι ηττημένοι δυο Π.Π. έχοντας βάψει με αίμα όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, σκορπώντας τον θάνατο σε πάνω από 100 εκατομμύρια αθώους πολίτες, καταστρέφοντας χώρες και λαούς έχοντας διαπράξει τόσες θηριωδίες, να είναι σήμερα οι νικητές αυτού του ασύμμετρου πολέμου και επικυρίαρχοι όλων των λαών της Ευρώπης; 
     ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΓΕΤΗ, ΟΠΩΣ & ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ & ΛΑΟ ΤΗΣ Ε.Ε!

     Τι άλλο να πούμε , τα ‘χουμε πει όλα. Αυτή δεν είναι η Ε.Ε των λαών της, είναι μια Ευρώπη της επικυρίαρχης Γερμανίας του 4ου  ΡΑΙΧ! Το μόνο που απέμεινε πλέον είναι να περιμένουμε να δούμε πόσος χρόνος μένει έως τη διάλυση της και τις ολέθριες  συνέπειες που θα υποστούμε ως λαοί και χώρες του Νότου!
     Δυστυχώς χάθηκε το όνειρο και μαζί με αυτό, το όραμα των μεγάλων ηγετών και οραματιστών της για έναν Θεσμό μιας πανίσχυρης Ευρώπης, να μη φτάσουμε ποτέ πια να ξαναζήσουμε τις ολέθριες συνέπειες ενός τρίτου πολέμου, που θα μπορούσαν να είναι και οι τελευταίες για τους λαούς μας ακόμα και για όλον  τον πλανήτη!      
     Είναι προφανές πλέον και μη αμφισβητήσιμο ότι οι ηγέτες των λαών μας απέτυχαν,ενώ η Γερμανία πέτυχε όλους τους στόχους της!
     Είναι πέρα από κάθε λογική αυτό που βιώνουμε ως λαοί, μια ολόκληρη Ευρώπη να έχει γονατίσει μπροστά τους οσφυοκάμπτουσα μονίμως δεχόμενη τα πάντα, μη αντιδρώντας σε τίποτα! Που είναι οι ηγέτες της και τι κάνουν για τους λαούς τους;
                                   

     Δεν ξέρoυμε τι άλλο μπορεί να ‘’παίζει’’ με τον Μακρόν και τι λάθη μπορεί να έχει κάνει για τον λαό του. Ωστόσο επιτρέψτε μου να πω ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη εναλλακτική λύση για την Ε.Ε!
     Είναι  το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να διεκδικήσει από τη Γερμανία την πρωτοκαθεδρία της γκρεμίζοντας την από τον θρόνο της, κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης πριν είναι αργά στηρίζοντας τον μαζικά, γιατί οι λαοί μας θα πληρώσουν το βαρύτερο των τιμημάτων!!!


     Έστω και τώρα, πρέπει να καταλάβουμε όλοι, λαοί και κυβερνήσεις, ότι δεν είναι δυνατόν η Γερμανία να είναι ο ηγέτης της Ε.Ε. Δεν είναι δυνατόν να αποφασίζει για τις ζωές 500.000.000 ανθρώπων ένας λαός σαν αυτούς!!! 
     Τελευταίο τους ‘’επίτευγμα’’, η άρνηση τους στην έκδοση του "κορονοομολόγου" ΟΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ!!! 
     Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και μυριάδες άλλα, και ένα ακραίο εξ αυτών λόγω της προεξέχουσας θέσεως της ως μέλος-κράτος της Ε.Ε. είναι να εξοπλίζει μια χώρα εκτός του
Θεσμού και δη έναν αφιονισμένο δικτάτορα γνωρίζοντας τις κατακτητικές του προθέσεις απέναντι των λαών της Ευρώπης, να τον ενισχύει με τανκς, υποβρύχια και με ότι άλλα νέα εξοπλιστικά προγράμματα πέραν αυτών που διαθέτουμε εμείς ως μέλη της Ε.Ε. αλλά και ως σύμμαχοι φρουροί και ακρίτες των συνόρων της, αλλάζοντας τις ισορροπίες στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο ενισχύοντας τον κοινό μας εχθρό, προκειμένου να γεμίσουν οι ανάλγητοι τα ταμεία τους, σκορπίζοντας τον θάνατο σε κάθε σύμμαχο τους!!!

     Πολλά χρόνια πριν έχω γράψει, ότι οι ανεπαρκείς και πάσχοντες από Νανισμό ηγέτες της Ε.Ε. αφήνοντας τους Γερμανούς να κάνουν κουμάντο, θα οδηγήσουν τελικά τον θεσμό στη διάλυση του. Ότι αυτό θα συμβεί εφόσον η Γερμανία αποδυναμώσει πρώτα τα άλλα κράτη και τις οικονομίας τους χτίζοντας το 4ο ΡΑΙΧ, ανοίγοντας πλέον τις πύλες της κολάσεως, οδηγώντας τους λαούς της Ευρώπης στον Γ΄Π.Π., επιλέγοντας αυτή τη φορά  ως  Δούρειο ίππο τη Τουρκία και ως πρώτο θύμα την Ελλάδα, γιατί πάντα πρέπει κάπου να δημιουργηθεί η πρώτη εστία φωτιάς που θα ‘ρθει να κάψει τελικά τα πάντα!!! 
     Παρακαλω, δείτε την κεντρική μας σελίδα και κάποια από τα πρώτα άρθρα μας που προειδοποιούμε ότι μοιραίως θα φτάσουμε σ’ αυτό το τραγικό ‘’φινάλε’’ της διάσπασης της Ε.Ε., κάτι που θα ‘ναι ότι χειρότερο για την Ευρώπη και τους λαούς της!

     Ωστόσο, επιτρέψτε μου παρακαλώ γιατί δεν μπορεί να αφήσουμε ασχολίαστο το τι κάνει η Τουρκία δίπλα μας να κάνω  μια πρόβλεψη και για τον Ερντογάν.  Η συμπεριφορά του όχι μόνο προς τους άλλους λαούς αλλά και προς τον λαό του, θυμίζει δικτάτορα κράτους Κεντρικής Αφρικής τύπου Αμίν Νταντά -για όσους τον θυμούνται- γι αυτό και είναι σίγουρο, πως τέλος καλό δεν θα ‘χει! 
     Το καλύτερο σενάριο γι αυτόν θα είναι η διαφυγή του σε άλλη χώρα και το καλό, να συλληφθεί μετά από κάποιο πραξικόπημα να δικαστεί περνώντας τα υπόλοιπα χρόνια του στα μπουντρούμια!
     Ωστόσο, αυτό που θεωρώ ως το πιθανότερο σενάριο γι αυτόν είναι, ότι θα ‘χει το τέλος του Καντάφι!!! 

     Πατριώτες, δυστυχώς για τον λαό μας έρχονται στιγμές τραγικές, Αρμαγεδδωνικές μέρες Αποκάλυψης και το χειρότερο όλων είναι, ότι μαζί με εμάς θα τις ζήσουν και τα παιδιά μας!
     Δυστυχώς είμαστε συνένοχοι σ’ αυτό το έγκλημα και θα πληρώσουμε τελικά όλοι το βαρύ τίμημα που μας αναλογεί ως παγκόσμιοι πολίτες, γιατί δια της απραξίας μας δεν κάναμε τίποτα για να το αποτρέψουμε!!!

     Λυπάμαι για την αναφορά μου γιατί είναι ότι πιό οδυνηρό θα μπορούσε να συμβεί και είναι κάτι που το απεύχομαι, αλλά για μένα είναι πλέον η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων κι ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε γι αυτό!!!     


Β. Αναγνώστου   -  Συγγραφέας - αρθρογράφος                       

www.manifesto.com.gr

                            
                                    ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΥΓΕΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
   
                                                               

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!