Loading...
ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!!!
Κλίκ για μεγέθυνση

     Άλλη μια ήττα όλων των χωρών του Νότου από τους αμετανόητους και πάλι Γερμανούς, που χθες απέρριψαν οριστικά το ευρωομόλογο ειδικού σκοπού (κορωνο-ομόλογο) οδηγώντας πλέον τις εξελίξεις σε μια νέα de facto και αέναη υπερχρέωση των Νοτίων κρατών-μελλών, μεταλλάσσοντας την πλειονότητα των λαών της Ευρώπης σε υποτακτικούς τους και τις χώρες τους σε κράτη πένητες, ανίκανες πλέον να αντιδράσουν σε οτιδήποτε!

    
     Κύριοι, όποιο κι αν είναι το τίμημα δώστε επιτέλους ένα τέλος στην απόλυτη όσο και ντροπιαστική για τις πατρίδες μας επικυριαρχία της Γερμανίας! Είναι κάτι που επιβάλλεται να κάνετε  άμεσα, έστω κι αν χρειαστεί να φτάσετε έως και στη διάσπαση της Ε.Ε.!
     Δεν υπάρχει άλλη λύση, ο χρόνος τέλειωσε!


     Αν δεν γίνει αυτό ετοιμαστείτε για τα χειρότερα! Οδηγείτε ευθέως πλέον την ευρωπαϊκή κοινότητα σε κοινωνικές αναταραχές και στην έκρηξη των λαών της, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες της αλλά και για σας τους ίδιους!
     Έχετε μεγάλη ευθύνη γι αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη, είτε γιατί αφήσατε τη Γερμανία να γίνει η επικυρίαρχη της Ε.Ε. είτε γιατί συνειδητά ή μη προδώσατε τις προσδοκίες των λαών σας γκρεμίζοντας τις ζωές τους, λεηλατώντας έως και τις περιουσίες τους, οδηγώντας τους στην ανέχεια και στη δυστυχία, γι αυτό θα κληθείτε μοιραίως και εσείς να πληρώσετε το τίμημα που σας αναλογεί, κάτι που πιστέψτε δεν θα θέλατε να συμβεί!!!
   

     Κύριοι αλλάξτε θέσεις και στόχους και σταθείτε αρωγοί στο πλευρό των λαών σας έγκαιρα και κυρίως αντιταχτείτε στους λίγους ισχυρούς της γης και στους τραπεζίτες, αυτά τα ανεξέλεγκτα Βαμπίρ των λαών που κατέλυσαν πλέον κάθε έννοια κράτους Δικαίου λεηλατώντας τη παγκόσμια κοινότητα, γιατί οι στιγμές που θα ‘ρθουν θα ‘ναι αποφράδες μέρες εξέγερσης  οργισμένων λαών, που τις συνέπειες τους δεν θα ‘θελε πραγματικά κανείς να ζήσει ούτε καν να σκεφτεί!!!
     Τ
ο παιχνίδι χάθηκε, όλοι πλέον αναγνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Ε.Ε., ωστόσο υπάρχει ακόμα μια τελευταία ελπίδα!
    
Η επόμενη μεγάλη χώρα της Ε.Ε. και με στρατιωτική ισχύ αναγκαία για την Ευρώπη - έως να φτιάξει τις δικές της ένοπλες δυνάμεις - είναι η Γαλλία και είναι αυτή που πρέπει να διαδεχτεί τη Γερμανία στο τιμόνι της Ε.Ε.!!!
     Είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχτείτε και να στοιχηθείτε όλοι δίπλα της, προχωρώντας με αυτήν ηγέτιδα στο επόμενο στάδιο, βάζοντας ως στόχο να συνθλίψετε την οικονομία της Γερμανίας, πριν συνθλίψει αυτή τις οικονομίες μας, τους λαούς και τις χώρες μας!

     ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΑ &ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΠΡΙΝ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΩΣ ‘’ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ’’ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

     
     Δώστε ένα τέλος επιτέλους σ’ αυτή την ομηρία! Βγείτε μπροστά και δώστε τους το κτύπημα που τους αξίζει ακολουθώντας τη μια και μοναδική λύση. Αυτή που αν την είχατε ακολουθήσει τα πράγματα θα ήσαν διαφορετικά σήμερα γι αυτούς αλλά και για τους λαούς μας κι από νικητές και επικυρίαρχοι της Ευρώπης θα ήσαν οι χαμένοι και υποτελείς!  


   

     Παρακαλώ πατήστε εδώ ή here και εστιάστε στις μπλε παραγράφους του άρθρου μας:

     Μετά τα ως άνω, ας αποφασίσουμε πλέον τι θέλουμε ως λαοί και χώρες της Ε.Ε γιατί ο χρόνος τελειώνει για όλους!!!

 

Β. Αναγνώστου    Συγγραφέας- αρθρογράφος
                          

www.manifesto.com.gr


Το σημερινό άρθρο θα μεταφρασθεί και θα σταλεί επιλεκτικά προς τα Μ.Μ.Ε. όλων των χωρών της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. Επίσης θα σταλεί και προς τις αντίστοιχες κυβερνήσεις  και προς όλους τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς! 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!