Loading...
Παθητική, ενδοτική και ανύπαρκτη Εξωτερική πολιτική, η απόλυτη ντροπή  και ο διασυρμός ενός ένδοξου Έθνους που παραδίδεται πλέον ως ‘’Μωρή Παρθένα’’!
Κλίκ για μεγέθυνση


     Κύριοι, είναι δυνατόν εδώ που φτάσαμε με τους Τούρκους να συνεχίζετε την ίδια πολιτική; Ποιους προσπαθείτε να ξεγελάσετε τους εαυτούς σας ή τον λαό; Για ποια ετοιμότητα της χώρας και παλικαροσύνη μιλάτε, οιΤούρκοι ανέβηκαν στα κρεβάτια μας!   
     Ωστόσο, εξηγήστε μας παρακαλώ κάτι που δεν καταλαβαίνουμε. Όταν βγαίνετε κάθε φορά μετά από κάθε επιθετική πράξη των γειτόνων μας, κομπάζοντας για τους δήθεν σωστούς χειρισμούς σας
δίνοντας πρώτα συγχαρητήρια στους εαυτούς σας κοιτάζοντας τους καθρέπτες σας και μετά στις ένοπλες δυνάμεις μας, σ' αυτούς που δεν αντέδρασαν γι' άλλη μια φορά κατ’ εντολή σας χαρακτηρίζοντας τους γενναίους γι' αυτό που δεν έκαναν, ποια ακριβώς έννοια προσδίδετε στην φράση "γενναιότητα των ανθρώπων";

     Συγχωρήστε με, αλλά αυτό που ξέραμε οι Έλληνες έως χθες, ήταν πως όταν σου επιτίθεται κάποιος και εσύ δεν αντιδράς ή τρέπεσαι σε φυγή, αυτό αποκαλείται φόβος και ανανδρία! Ωστόσο, κατά τα δικά σας κριτήρια όπως φαίνεται, παλικαροσύνη και ανδρεία είναι όταν ο άλλος σου επιτίθεται να βάζεις την ουρά κάτω από τα σκέλια ή να τρέπεσαι σε φυγή, ψάχνοντας εκ των υστέρων να βρεις προσχήματα να δικαιολογήσεις τη ντροπή σου, αποδίδοντας την στη δήθεν ‘’σωφροσύνη’’ σου!
                
     Κύριοι, πλέον του ότι μας έχετε κάνει ρεζίλι διεθνώς, μπορείτε τουλάχιστον να πάψετε να προσβάλετε τη νοημοσύνη μας; Σε ποιες από τις επιθετικές τους ενέργειες έχουμε αντιδράσει έως σήμερα; Η απάντηση είναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ!               
     Σε τι να πρωτοαναφερθούμε, στους εμβολισμούς των σκαφών μας, στα γεγονότα του Έβρου και στις συνεχείς επιθέσεις τους να ρίξουν τους φράκτες μας επί ελληνικού εδάφους, στους πυροβολισμούς εναντίον μας και στα drones που περνούν τα σύνορα μας ή στις καθημερινές τους παραβιάσεις εναέριες και θαλάσσιες;  Στις επιθέσεις τους εναντίον των ψαράδων και στους προπηλακισμούς τους ή στις παρενοχλήσεις του δικού μας
FIR κυνηγώντας τους ανώτερους τη τάξη Υπουργούς της χώρας έως και τον Πρόεδρο του Ελληνικού κράτους, διασύροντας μας παγκοσμίως, δίχως να τους καταρρίπτουμε την ίδια στιγμή όπως θα ‘κανε οποιοδήποτε κυρίαρχο κράτος!!!   
    
      Μιλάμε για κατά συρροή πράξεις και αιτίες πολέμου, για παραβιάσεις των συνόρων μας και εσείς μονίμως ποιείτε τις πάπιες!
     Στιγμές που θα ‘πρεπε να ανταποδώσετε στις προκλήσεις τους, ο Υπ. Εξωτερικών της χώρας αποκαλύπτει τις μύχιες προθέσεις του δηλώνοντας στους εισβολείς, ‘’Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον λεκτικό κατήφορο, ούτε στον κατήφορο των ενεργειών σας’’!
     Είναι δυνατόν; Σε ποιους απευθύνεστε, στους γείτονες του διπλανού σας διαμερίσματος γιατί σας έβρεξαν το μπαλκόνι; 
     Τι στο καλό κάνετε κύριε Υπουργέ και σας είχα προσωπικά σε εκτίμηση. Είναι πολιτική αυτή που ακολουθείτε απέναντι σε επιτιθέμενη χώρα;      

     Καταλαβαίνουμε ‘’που το πάτε και γιατί’’,  αλλά αυτά πρέπει να πείτε για να σταματήσετε τον Ερντογάν και την επιθετικότητα της Τουρκίας; Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι αν φτάσαμε εδώ αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην υποχωρητικότητα σας και στη λάθος τακτική που ακολουθείτε και εσείς μετά τη κυβέρνηση Τσίπρα;   
                                                      
     ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΚΤΟΥ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΜΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΣΑΓΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,  ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ‘’ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ’’ ΚΑΙ ΩΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΥΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!   
     Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΗΝ ΟΛΙΓΩΡΕΙΤΕ!!!
    
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΘ’ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε., ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΡΟ!

     Σταματήστε την Ραγιάδικη πολιτική γιατί οι Τούρκοι ξεσάλωσαν! Είναι θέμα χρόνου πλέον να οδηγηθούμε σε  μια σύρραξη  που υπό τις σημερινές συνθήκες δεν θα βγούμε κερδισμένοι!   
    
     ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Β. Αναγνώστου        Συγγραφέας- αρθρογράφος                                        

www.manifesto.com.gr 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!