Loading...
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΙΚΑΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ…
Κλίκ για μεγέθυνση


Κύριοι, δυστυχώς δεν αποτελέσατε την εξαίρεση στον κανόνα επαληθεύοντας τις προβλέψεις μας, καθώς είστε και εσείς μια από τα ίδια με τους ανεπαρκείς προκατόχους σας, ανίκανοι και κατώτεροι των περιστάσεων για να εκπροσωπείσετε τη χώρα σ'αυτές τις δύσκολες πραγματικά στιγμές για το λαό μας και το έθνος!

   
Σε τι να πρωτοαναφερθούμε! Δεν πρόλαβε καν να στεγνώσει το μελάνι από το πρόσφατο άρθρο μας, αυτό που αναφέρεται στην πολιτική που ακολουθήσατε μπαίνοντας στην β' φάση της πανδημίας και φροντίσατε να δικαιωθούμε από τα κρούσματα που δυστυχώς παρουσιάστηκαν στην πρώτη μόλις διεθνή πτήση από το Κατάρ, αλλά κι από τα χθεσινά 97 νέα κρούσματα, που καταδεικνύει τις καταστρεπτικές συνέπειες που θα υπάρξουν το αμέσως επόμενο διάστημα από την άστοχη και άτολμη όπως θα αποδειχθεί τελικά επιλογή σας!                                 
     Είχατε την μοναδική ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα της πανδημίας δια του τρόπου αντιμετώπισης που σας προτείναμε για να σωθεί η χώρα και να εδραιωθεί για πάντα ως πρώτος προορισμός στον παγκόσμιο τουρισμό, ωστόσο δυστυχώς είναι κάτι που δεν κάνατε!  
     Κύριοι αν και αμετροεπείς πλέοντας στα δικά σας  πελάγη ευτυχίας αυτοδοξαζόμενοι όπως πάντα για τις επιτυχίες σας, καλό θα ήταν να δείτε εκ νέου το πρόβλημα και τη πρόταση μας εφαρμόζοντας την άμεσα, αν ο χρόνος και τα αποτελέσματα των επόμενων ημερών σας το επιτρέψουν, γιατί ότι καλό υπήρξε δυστυχώς το καταστρέψατε!

     Επίσης πείτε στον Ελληνικό λαό, τι κάνατε εως σήμερα με τους συμμάχους μας και όλες τις άλλες χώρες της Δύσης! Που είναι οι συμμαχοί μας και οι δυνάμεις τους που θα ‘πρεπε αυτές τις στιγμές να υπερασπίζουν τα δικά τους σύνορα καθώς δεν είναι δικά μας σύνορα αλλά της Ε.Ε.!!!!!!
     Τι έχετε κάνει γι'αυτό κύριε Μητσοτάκη;Είστε ο πρωθυπουργός της χώρας και έχετε ακεραία την ευθύνη γι'αυτό, ένα θέμα που θα 'πρεπε ήδη να έχετε καλύψει διαφυλάσσοντας τη χώρα και τα σύνορα μας!!!
     Αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι είναι θέμα ολίγων εβδομάδων πλέον ο Ερντογάν να περάσει τα σύνορα -με την ενδοτική και  ανύπαρκτη πολιτική που έχετε ακολουθήσει όλοι -  ο λαός μας και το Έθνος δεν σας οφείλει τίποτα να πληρώσει τα δικά σας λάθη και την πολιτική σας!      
     Επιτέλους τι κάνετε; Πόσο μεγαλύτερο κακό πρέπει να κάνετε στη πατρίδα σας; Τώρα πρέπει να δεχτούμε να στείλετε και τα παιδιά μας στη πρώτη γραμμή; Και τι άλλο θα πρέπει να περιμένουμε από σας;

     Ξεπουλήσατε ως πολιτικοί τη χώρα, υποθηκεύοντας την για τα επόμενα 100 χρόνια, κάτι που βεβαίως ισχύει για τους αφελείς, γιατί η αλήθεια είναι ότι την υποθηκεύσατε εις το διηνεκές καταληστεύοντας τον λαό με χιλιάδες σκάνδαλα, στήνοντας και την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του χρηματιστηρίου, όταν κυνηγούσατε νυχθημερόν κάθε Έλληνα να τον φορτώσετε με ασύμμετρα δάνεια χρεοκοπώντας τον τελικά, για να προχωρήσετε στο αμέσως επόμενο στάδιο της εξαπάτησης του, οδηγώντας όλο τον Ελληνικό λαό
στην απόλυτη καταστροφή μέσω των μνημονίων, παίρνοντας σήμερα τις περιουσίες του, μετατρέποντας τη χώρα σε κρανίου τόπο!!!

      Κύριοι, επειδή δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ μαζί σας, καθώς τα οικονομικά  και εθνικά σας ατοπήματα, οι επιλογές σας έως και οι πράξεις Εθνικής Μειοδοσίας που διαπράττετε δεν θα σταματήσουν ποτέ όσο κυβερνάτε τη χώρα, γιατί κανείς σας δεν σκέπτεται ως Έλληνας παρά μόνο για τα συμφέροντα του και για το πως θα παραμείνει στην εξουσία, δεν μπορούμε να μη στηλιτεύσουμε μια από τις πιο κατάπτυστες ανθελληνικές πράξεις των Μ.Μ.Ε., ανθρώπων και lobby ‘’δικών’’ σας, που αυτή τη περίοδο πρέπει να καταγγελθούν από όλον τον Ελληνικό λαό τιμωρώντας τους ως επαγγελματίες, για να πάψουν να υπάρχουν στον χώρο φερόμενοι ανθελληνικά, υπηρετώντας δια των ενεργειών τους τους εχθρούς της πατρίδας τους!
     Δεν είναι δυνατόν η Τουρκία να μας απειλεί με πόλεμο και κάποια ελληνικά κανάλια όπως το ΣΚΑΙ του Αλαφούζου - το κανάλι της σημερινής κυβέρνησης- με περισσή αναλγησία κάθε βράδυ να αναμεταδίδει τούρκικη σειρά προβάλλοντας τους προπαγανδίζοντας υπέρ της κουλτούρας τους, όταν περνάνε τα μαχητικά τους πάνω από τα κεφάλια μας! 
     Όχι μόνο το SKAI, αλλά και κάθε άλλο κανάλι θα πρέπει να τιμωρηθεί γι αυτή τη συμπεριφορά του απ’ τον λαό, ούτως ώστε να εξαναγκαστούν να αποσύρουν άμεσα τις συγκεκριμμένες σειρές και ταινίες! 
     ΝΤΡΟΠΗ & ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΣΚΑΙ!  
     Μια πράξη που τη συγκεκριμένη αυτή περίοδο, μόνο ως πράξη Εθνικής Μειοδοσίας μπορεί να χαρακτηριστεί και όχι βεβαίως να βρουν την ευκαιρία κάποιοι να μιλήσουν περί δήθεν δικαιώματος ελευθερίας του τύπου και τα όποια άλλα σχετικά...

     Ελληνίδες και Έλληνες, επιχειρηματίες και Lobby επιπέδου της ως ανω αναφοράς μας, πρέπει να αποκλειστούν από τον χώρο των Μ.Μ.Ε και όχι μόνο!  Πρέπει να αποπεμφθούν από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα της χώρας, να πάψει να τους βλέπει το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό για να γίνει είναι ευθύνη όλων μας! Το χρωστάμε στην πατρίδα μας, γι' αυτό ή πρόταση είναι μία!!!     

                    OXI ΣTO ΣKAI, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ & ΚΑΝΤΕ ΤΟ VIRAL ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!


Β. Αναγνώστου        Συγγραφέας- αρθρογράφος              

www.manifesto.com.gr                                 

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!