Loading...
ΠΑΡΙΣΙ: ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ; ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ, ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ! ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ‘ΝΑΙ ΒΑΡΥ!
Κλίκ για μεγέθυνση


Άλλο ένα ναυάγιο της εξωτερικής μας πολιτικής, με τη χώρα μόνη πλέον να οδηγείται ευθέως σε σύρραξη με την Τουρκία, με μια Ε.Ε. και τις ΗΠΑ  αδιάφορους και θεατές των εξελίξεων!!!

     Κενό γράμμα κι αυτή τη φορά η συνάντηση των "27” + Πομπέο, με τους Τούρκους να προχωρούν ακάθεκτοι στην υλοποίηση των σχεδίων τους, μη αντιδρώντας κανείς στην απίστευτη επιθετικότητα τους, κάνοντας επίδειξη δύναμης αψηφώντας τους θεσμούς και όλες τις μεγάλες δυνάμεις, ενισχύοντας  τις θέσεις τους και τις επιτυχίες τους σε όλα τα επίπεδα!

     Κύριοι, τα ‘χετε κάνει μπάχαλο από το Αιγαίο έως και τη Λιβύη! Αλλάξτε πολιτική απέναντι στους ‘’συμμάχους’’ μας, γιατί οδηγείτε τη Πατρίδα μας στη καταστροφή! Έτσι που το πάτε σε λίγο θα βρεθούμε  να κατοικούμε στη μισή  Ελλάδα, ότι έπαθαν και τα αδέρφια μας οι Κύπριοι!!! 
     Δια της υποστολής της σημαίας μας και της μονίμου οσφυοκάμπτουσας πολιτικής σας οι πόλεμοι χάνονται, δεν κερδίζονται, γι αυτό και οι Τούρκοι μας πήραν φαλάγγι, γιατί πλέον του ότι στερείστε στοιχειώδους πολιτικής κουλτούρας και αντίληψης, δεν τολμάτε καν να αντιπαραταχθείτε στους συμμάχους μας! 
     Σας τα ‘χουμε πει τόσης φορές, ότι δια της ‘’πολιτικής’’ σας θα οδηγήσετε τελικά τη χώρα σε πόλεμο, αλλά εσείς μονίμως ‘’περί άλλων τιτιβίζετε’’ ως να ζείτε σε άλλον πλανήτη, εθελοτυφλούντες και άτολμοι πάντα, ανίκανοι να χειριστείτε έστω στοιχειωδώς τα Εθνικά μας θέματα!!! 

     Κύριοι, αποκτείστε επιτέλους λίγη Εθνική αξιοπρέπεια και τσαγανό να διεκδικήσετε από τους συμμάχους τα αυτονόητα,  γιατί είναι ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί η επερχόμενη σύρραξη!
     Πόσες φορές πρέπει να σας πούμε ότι ως ακρίτες και φρουροί των συνόρων της Ε.Ε. και των λαών τους, θα ‘πρεπε ήδη να έχετε τις δυνάμεις τους στην πρώτη γραμμή δίπλα στις δικές μας; Είναι το πρώτο στοιχειώδες που θα ‘πρεπε να είχατε κάνει ήδη και που δεν τολμήσατε να κάνετε έως σήμερα, γι αυτό και φτάσαμε σ’ αυτή την απαξία στα μάτια όλων, εχθρών και φίλων, εγκαταλελειμμένοι έως και από τους συμμάχους μας!
     Μετά απ’ αυτό, είναι δυνατόν να κυβερνάτε τη χώρα; Θα ‘πρεπε να κρύβεστε όλοι και εσείς και οι προκάτοχοι σας, ΝΤΡΟΠΗ!!! 
     Αντί αυτού τολμάτε να βγαίνετε όλοι στα Μ.Μ.Ε. και στη Βουλή να ρητορεύετε και να αλληλοκατηγορείστε σαν Κατίνες στα μπαλκόνια προκαλώντας τη νοημοσύνη μας, όταν έχετε γκρεμίσει ως κυβερνήσεις την οικονομία και τη πατρίδα σας! 

     Και όλα αυτά στιγμές που οδηγείτε την Ελλάδα σε έναν πόλεμο δικό σας με τα δικά μας παιδια, αυτά που θα καλέσετε να ‘ρθουν να σας υπερασπιστούν, όταν τα πτωχεύσατε πετώντας τα στις στοές και στα παγκάκια μαζί με τις οικογένειες τους!
     ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΟΛΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ & ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ! ΚΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!!!!   
            
     Φίλες και φίλοι, ξέρουμε ότι κάποιοι μπορεί να αντιδράσουν σκεπτόμενοι κομματικά, αρχίζοντας με το τι έκαναν οι προηγούμενοι συγκρίνοντας τα λάθη τους με τους σημερινούς κυβερνώντες και αντιστρόφως, ωστόσο αυτό ας σταματήσει επιτέλους!     
     Όταν αναφερόμαστε σε Εθνικά θέματα δεν υπάρχουν κόμματα, το κόμμα ένα
είναι, Η ΕΛΛΑΔΑ!!! Όπως και οι δοσίλογοι δεν έχουν κόμμα και πατρίδα, γιατί πιστεύουν μόνο σε μια θεότητα, αυτή του χρήματος και είναι αυτοί που πρέπει να πληρώνουν πάντα το τίμημα της προδοσίας τους κι αυτό σ’ αυτή τη χώρα δεν γίνεται!  ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!   

     Όσοι πρόδωσαν την πατρίδα τους και τον λαό, ακόμα και αυτοί που είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν τη χώρα, μη παραιτούμενοι της εξουσίας οδηγώντας την σε αδιέξοδα και εθνικές τραγωδίες, εκμεταλλευόμενοι το αξίωμα τους, πέρα και πάνω από κόμματα, πρέπει να δικάζονται και να καταλήγουν στα μπουντρούμια ζώντας το υπόλοιπο της ζωή στους βουτηγμένοι στη ντροπή και στη σαπίλα τους!
     Πρέπει να μάθουν οι επόμενοι τι τους περιμένει για να πάψουν να τρέχουν όλοι να γίνουν πολιτικοί, φτιάχνοντας περιουσίες και καριέρες, σε βάρος του λαού μας και χώρας μας!!!
     Στα έγκατα της γης πρέπει να ‘ναι η θέση τους και καμιάς έκπτωσης δεν πρέπει να τυγχάνουν! Κι όπως θα έλεγαν κάποιοι, ‘’στη κόλαση να σαπίσουν’’, γιατί υπάρχει κι άλλη τιμωρία γι αυτούς χειρότερη, των ‘’6 της Μικρασιατικής καταστροφής’’ κι αυτό ας μη το ξεχνούν οι όποιοι εκάστοτε κυβερνώντες που φρόντισαν αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα τους να ψηφίσουν την απαλλαγή τους δια νόμου, για τις όποιες πολιτικές τους πράξεις, ακόμα κι αν μια από αυτές είναι η προδοσία της πατρίδας τους!!!

    
     Πατριώτες και πατριώτισσες, αυτά συμβαίνουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα της Κ. Αφρικής και όχι στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, κι αυτό μη το ξεχνούν οι πράττοντες! Σύντομα θα αναφερθούμε και σ’ αυτό!!!

 
Β. Αναγνώστου        Συγγραφέας- αρθρογράφος                                                     

www.manifesto.com.gr

Copyright © 2013 - 2024 21ος Αιώνας Το Μανιφέστο μιας σύγχρονης Κοινωνικής Επανάστασης!